Dragnea, despre DEMISIA lui Toader: „Nu-s comentator”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi, în localitatea suceveană Dumbrăveni, că nu are ce să comenteze despre demisia pe care ministrul Justiției Tudorel Toader a înaintat-o premierului Viorica Dăncilă.

„Dar de ce să comentez faptul că cineva își depune demisia? Nu-s comentator. Ca și cum aș fi specialist”, a declarat Liviu Dragnea, în discursul susţinut la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD.

Citește și Tudorel Toader, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ: „Îi prezint premierului DEMISIA"

El a continuat atacul la preşedintele Klaus Iohannis, afirmând că acesta nu a vorbit niciodată România "de bine" în afara ţării. "Iohannis când merge afară nu vorbeşte, tace, ascultă, îşi notează şi execută. Ăsta este preşedintele care ar fi trebuit să ne apere ţara (...) Nu îl bagă nimeni în seamă, nimeni nu îl bagă în seamă", a susţinut liderul PSD.

Citește și Liviu Dragnea, ATAC la Klaus Iohannis: „M-a lovit puţin la coloană. Nu pot să mă fac ca ghiocelul"

De asemenea, el a arătat că preşedintele Iohannis este înconjurat de „o gaşcă” de personaje asemenea lui. „Răzvan Cuc să spună ce a fost pe vremea lui Ludovic Orban la Ministerul Transporturilor. Poate jandarmul ăla de la poartă are curaj şi spune cum a ieşit din minister şi i-au sărit din geantă câteva zeci de mii de euro”, a mai afirmat Dragnea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel