Liviu Dragnea, ATAC la Klaus Iohannis: „M-a lovit puţin la coloană. Nu pot să mă fac ca ghiocelul”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a atacat, astăzi, la Suceava, pe preşedintele Klaus Iohannis de faptul că nu îşi apără ţara şi execută comenzi.

„Că resursele noastre sunt ale altora, că suntem momâi, că ne sperie cu dosare? Cine? Unii care erau complici cu torţionarii şi care primesc premii de la ONG-uri care spun că sunt anti-comuniste?

Iohannis spunea că e anticomunist. De ce nu-l schimbă pe Lazăr? De frică pentru că e şantajat. Nu dumneavoastră aveţi dosarul cu casele furate la Parchet. Ăsta e anticomunistul Iohannis. Câtă neobrăzare să ai?

Citește și Dragnea, SCANDAL cu un român, la Suceava. S-a ENERVAT la culme: "Nimic ești tu, ți-o zic DIRECT"

Ne luptăm cu nişte perverşi cum această ţară nu a avut. Oameni care urăsc România şi au vândut bucăţi din această ţară. Da, Codrin. Trag din toate părţile. M-au lovit puţin la coloană, dar tot dreaptă rămâne. Nu pot să mă fac ca ghiocelul.

Credeţi că mie nu mi-ar fi plăcut să fac ca unii care au plecat de la noi, că nici nu cred că au fost vreodată cu sufet. Unul care a plecat de aici şi care v-a datorat tot, inclusiv ultimul post. Puteam să stau acasă ci Irina, să mănânc popcorn şi să spun luaţi direct la SRI, DNA şi Cotroceni. Şi ce să faceţi cu ei? Ce vreți voi. Nu mai facem PNDL. Nu mai ajutăm fermierii, că toate producţiile astea intră pe piaţă", a declarat Liviu Dragnea la Dumbrăveni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel