Italia. Un român, lovit de o mașină în timp de traversa strada. Victima a murit pe loc

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român, lovit de o mașină în timp de traversa strada. Victima a murit pe loc
Italia. Un român, lovit de o mașină în timp de traversa strada. Victima a murit pe loc

Tragedie la Castelfidardo. Un bărbat de aproximativ 40 de ani, de naționalitate română și care nu era rezident în zonă, a murit după ce a fost accidentat pe drumul provincial 3, în apropierea intersecției cu via Concole, în zona Cerretano de la marginea orașului.

Incidentul a avut loc miercuri, 17 noiembrie, în jurul orei 14.00. La fața locului au intervenit polițiștii și un echipaj de la Ambulanță. Din păcate, medicii nu au putut salva viața pietonului român, care a murit pe loc.

Polițiștii spun că românul a fost lovit mortal de un automobil SUV condus de un bărbat de 50 de ani de naționalitate chineză. Nu se cunosc, deocamdată, motivele pentru care românul se afla la marginea orașului Castelfidardo, deoarece acesta nu era rezident al localității, transmite centropagina.it.

Carabinierii stației Fidardense au intervenit și ei la locul accidentului, pentru a reconstitui dinamica evenimentului dramatic. Trupul românului decedat a fost dus la morga spitalului regional din Torrette, unde va fi făcută autopsia.

 

Un alt român a murit, prins sub tractorul pe care care tocmai ce-l cumpărase 

 

Salvatorii de la Detașamentul de Pompieri al detașamentului Acqui Terme au intervenit, săptămâna trecută, la Molli, pe șoseaua Melazzo-Cartosio, unde s-a produs un accident

În evenimentul rutier a fost implicat un bărbat de aproximativ 40 de ani, de origine română, care a rămas blocat sub un vehicul agricol.  La fața locului au sosit pompierii care au extras victima cu ajutorul unor perne de ridicare. La fața loculu au ajuns și medicii de la 118, care au încercat să-l resusciteze pe român.

Din nefericire, pentru românul, rezident în Novi Ligure, medicii nu au mai putut face nimic. La locul accidentului au sosit și carabinierii de la Acqui Terme, care vor stabili dinamica accidentului, scrie alessandria24.com.

Din primele investigații s-ar părea că bărbatul plecase la Melazzo, pentru a cumpăra mai multe tractoare second-hand. În timp ce încărca unul dintre tractoare, în camionul cu care urma să-l transporte, acesta s-a răsturnat și l-a strivit pe bărbatul de patruzeci de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel