Germania. Român, condamnat pentru agresiune sexuală: Ar fi încercat să o violeze pe vecina lui

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 46 de ani, a fost condamnat ieri de Tribunalul Districtual Bayreuth pentru agresiune sexuală asupra unei tinere de 19 ani din Heinersreuth, landul Bavaria, Germania.

Românul ar fi molestat sexual o tânără în Heinersreuth în noiembrie 2020. Marți procesul a avut loc la Tribunalul Districtual Bayreuth.

Judecătorul Daniel Götz a spus că ceea ce a făcut românul este „inacceptabil”. Acesta l-a condamnat pe inculpat la nouă luni de închisoare.

 

Românul și-a agresat sexual vecina

 

Inculpatul Gheorghe M. a trebuit să răspundă marți dimineața în fața Judecătoriei Regionale Bayreuth. El este acuzat că și-a molestat sexual vecina de atunci, în vârstă de 19 ani, din Heinersreuth, chiar în ușa apartamentului ei.

Inculpatul s-a prezentat la data de 8 noiembrie 2020 la domiciliul femeii vătămate. Așa că a întrebat-o câți bani trebuie să-i plătească pentru a se culca cu el. Asta reiese din rechizitoriul procurorului Anja Lettenbauer.

În plus, bărbatul de 46 de ani și-a atins victima cu mâna între picioare, și-a dat pantalonii jos și i-a arătat organele genitale, i-a prins mâna și i-ar fi lins-o. Tânăra a strigat „NU” în germană și engleză și și-a exprimat clar respingerea. Ea a reușit să scape de român și să închidă ușa apartamentului.

 

Românul a admis acuzațiile

 

Acuzatul a admis acuzațiile în fața judecătorului Götz fără obiecții. Gheorghe M. are antecedente penale relevante. În august 2020, s-a masturbat în fața a două tinere în Bayreuth, în zona Rotmainauen. Pentru acest act exhibiționist se afla deja în JVA Bayreuth de peste două luni. 

În țara natală, România, Gheorghe M. a strâns un dosar amplu de cazier înainte de a veni în Germania, în 2018, pentru a lucra într-un abator. Din 1995, el a comis furturi de două ori sub amenințarea violenței cu armele, a comis omucidere din neglijență și a fost condamnat pentru viol în 2015. Per total, inculpatul de 46 de ani a ispășit deja în jur de 20 de ani din viață în custodia închisorilor din România.

Procurorul Anja Lettenbauer a cerut unsprezece luni de închisoare. 

Judecătorul Götz l-a condamnat pe român la nouă luni de închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel