Italia. Român căutat prin Interpol, prins în timp ce mergea, cu prietenii, la un picnic

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român, căutat prin Interpol, prins în timp ce mergea, cu prietenii, la un picnic.
Italia. Un român, căutat prin Interpol, prins în timp ce mergea, cu prietenii, la un picnic.

În timp ce gestionau traficul rutier din afara orașului Milano, patrulele Poliției Rutiere au depistat un tânăr român, pe numele căruia fusese emis un mandat internațional de arestare. 

Polițiștii au oprit, pentru verificări, și automobilul în care se afara românul, căutat prin Interpol. Acesta se deplasa, împreună cu prietenii săi, la un picnic în afara orașului.

După ce l-au verificat în baza de date, oamenii legii au descoperit că românul este căutat la nivel european din iulie 2021. Românul are de ispășit o pedeapsă de peste 3 ani pentru săvârșirea unei infracțiuni, comise în România, scrie primadituttomilano.it.

Citeste si: Italia. O româncă a fost dată în judecată, după ce a reușit să câștige 250 de mii de euro de la un bătrânel de 80 de ani care o simpatiza

Inițial, românul a negat totul, încercând să-i ducă în eroare pe polițiști. După compararea amprentelor, românul  arestat nu mai avea altceva de făcut decât să-și sune avocatul pentru a-l informa despre arest. 

Românul a fost pus la dispoziţia Curţii de Apel Milano pentru predarea ulterioară către Autoritatea Judiciară Română.

O altă româncă a fost reținută de carabinieri, după ce a încercat să fure un Rolex prin tehnica Îmbrățișarea.

 

Italia. O româncă a încercat să fure un Rolex prin tehnica Îmbrățișarea, însă a fost pusă pe fugă chiar de victimă

 

Un pensionar în vârstă de 81 de ani, din localitatea La Spezia, care se îndrepta, ieri dimineața, către un chioșc de ziare, nu departe de parcul Maggiolina, a fost abordat șoferul unei mașini, care i-a cerut politicos câteva informații și l-a întrebat cât este ora.

De altfel, șoferul a vrut să afle dacă bătrânul are pe mână un ceas valoros. Și s-a dovedit că pensionarul avea un Rolex scump. Prin urmare, după câțiva metri, bătrânul a fost abordat de o femeie, care, după ce s-a prezentat ca o îngrijitoare în căutarea unui loc de muncă, a încercat de mai multe să-l îmbrățișeze. Bărbatul însă a reușit să o respingă, obligând-o astfel să plece.

Nu rata si:  O femeie din Italia s-a prefăcut invalidă timp de 38 de ani pentru a lua bani de la stat. Pozele de pe Facebook au dat-o de gol

Realizând că ar fi putut deveni victima unei tentative de furt, prin așa-numita tehnică îmbrățișării, bărbatul a sunat la 112 și a raportat episodul.

Compania de Carabinieri din La Spezia a trimis, imediat, la fața locului o patrulă. După ce au vorbit cu bătrânul și s-au asigurat că nu a fost rănit, carabinierii au reușit, la scurt timp, să intercepteze și mașina semnalată, care încă nu părăsise zona, scrie cittadellaspezia.com. Citeste continuarea AICI

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel