O femeie din Italia s-a prefăcut invalidă timp de 38 de ani pentru a lua bani de la stat. Pozele de pe Facebook au dat-o de gol

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

O femeie din Italia s-a prefăcut că este invalidă timp de 38 de ani, timp în care a încasat peste 800 de euro lunar, indemnizația de handicap. 

O femeie din Sicilia s-a prefăcut că este invalidă timp de 38 de ani, primind peste 800 de euro pe lună indemnizație de invaliditate pentru un handicap mintal grav inexistent, a anunțat miercuri poliția financiară din Termini Imerese.

Astfel, oamenii legii au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 205.000 de euro de la femeia de 67 de ani. Aceasta primea lunar un cec de invaliditate, încă din decembrie 1983, a precizat poliția.

Italianca a fost dată de gol de pozele de pe Facebook

 

Femeia a fost plasată sub investigație pentru suspiciune de fraudă agravată în scopul fraudării banilor publici. Ea a fost dată de gol de fotografiile de pe rețelele de socializare în care apărea sănătoasă și fericită.

Totodată, femeia a fost surprinsă într-o interceptare telefonică în timp ce spunea că a primit pastile pentru presupusa sa afecțiune de la medic și apoi le-a aruncat.

"Dacă nu le iau, vor afla, pentru că îmi plac dulciurile", a spus ea, potrivit agenției de presă ANSA.

Vezi și: Româncă din Italia, înșelată cu 32.000 euro de un italian pe care l-a crezut polițist și l-a chemat la ea acasă

 

O româncă din Italia a căzut victimă unui escroc care se dădea drept polițist sub acoperire. Românca a fost prejudiciată cu peste 30 000 euro. 

Giorgio Covato este un escroc cunoscut oamenilor legii, informează presa italiană. Acesta a reușit să escrocheze la Palermo o româncă de la care a reușit să obțină în timp suma de 32 000 de euro. A fost o nouă "lovitură" a escrocului care se dădea drept polițist în Palermo și care a fost demonstrată de polițiștii secției de Poliție și de procurorii Parchetului Trapani. 

Noul ordin de arestare împotriva lui Covato a venit de la procurorul din Palermo care a cerut și a obținut de la instanță o măsură asiguratorie pentru înșelăciune, folosire necorespunzătoare a cardurilor de credit și de plată, spălare de bani, fals și furt calificat.

Faptele datează din februarie 2021, atunci când Covato a reușit să abordeze o româncă la Foro Italico din Palermo, făcând-o să creadă că este polițist. Acesta a intervenit pentru a împiedica un bărbat să o deranjeze pe româncă. În realitate era deja o tehnică obișnuită a lui Covato, care pregătea încă o înșelătorie.

Citește continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel