Italia. O româncă a fost dată în judecată, după ce a reușit să câștige 250 de mii de euro de la un bătrânel de 80 de ani care o simpatiza

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. O româncă a fost dată în judecată, după ce a reușit să câștige 250 de mii de euro de la un bătrânel de 80 de ani care o simpatiza Foto Ilustrativ/Pixabay
Italia. O româncă a fost dată în judecată, după ce a reușit să câștige 250 de mii de euro de la un bătrânel de 80 de ani care o simpatiza Foto Ilustrativ/Pixabay

O româncă cu 52 de ani mai tânără decât un italian de 80 de ani, l-a stors de bani în decursul a 3 ani, datorită simpatiei pe care o avea bătrânelul față de femeie. Acesta i-a oferit o suma de 250 de mii de euro de-a lungul timpului. Ulterior, românca a fost reclamată de familia bărbatului, potrivit căreia banii pe care i-a primit nu au fost dați în deplină cunoștință de cauză, ci s-a profitat de starea de vulnerabilitate a bărbatului. 

În ciuda diferenței de vârstă de 52 de ani, între bătrânel și femeie s-a născut o prietenie mai specială, ceea ce l-a determinat pe bărbat să îi dăruiască sume foarte mare de bani, conform Gazzetta di Modena

Protagonistul poveștii este un bărbat, acum în vârstă de 82 de ani, un antreprenor din Modena, care până în 2020 a condus o companie care activează în sectorul creditelor. În 2018 a cunoscut o fată de origine română, acum în vârstă de 30 de ani, iar între cei doi s-a născut o poveste de dragoste.

Aflând de dificultățile economice ale tinerei, bărbatul a început să-i ofere sume foarte mari de bani, până la zeci de mii de euro. În total, a fost constatată o sumă de 250 de mii de euro pe o perioadă de trei ani, din 2018 până în 2021, când familia a făcut plângere la poliție. Suma atât de mare de bani i-a permis femeii, chiar să cumpere un apartament.

 

Italia. Instanța a anulat pedeapsa de 20 de ani de închisoare pentru Florin. Totul a pornit de la o încăierare la petrecerea burlacilor

 

Toată poveste de iubire dintre cei doi nu ar fi fost descoperită de familie, dacă bărbatul nu ar fi avut un grav accident. Mai exact, în octombrie 2020, bărbatul a fost implicat într-un accident de mașină. În urma unui traumatism cranian grav, a suferit o afecțiune cognitivă care l-a obligat să demisioneze din funcția de director general al companiei.

Ca urmare a acestei limitări psihice, i-a fost desemnat un sprijin permanent, mai exact soția lui. Aceasta a avut acces la conturile personale și la cele ale companiei și a descoperit toate transferurile făcute către o femeie misterioasă. Ulterior, soția a făcut plângere împotriva româncei de 30 de ani. Procuratura a decis să deschidă un dosar împotriva ei pentru că a profitat de starea de vulnerabilitate a bătrânului de 80 de ani.

Spania. Două românce, arestate imediat după ce au coborât din avion. Au furat zeci de mii de euro cu metoda "Tâlhăria amoroasă"

 

De aici a început bătălia juridică

 

Pe de o parte, familia sa, reprezentată de avocatul Gianluca Barbiero, susține că femeia ar fi profitat de slăbiciunea sa psihică încă de la începutul relației. Acest lucru este, de asemenea, în lumina unui raport de expertiză din 2021 care indica o stare de limitare mentală încă din 2017.

Pe de altă parte, românca, reprezentată de avocatul Pasqualino Miraglia, se apără susținând că bărbatul până în octombrie 2020 era perfect conștient de ce face și prin urmare, ar fi dat banii în deplină libertate de alegere. 

Până în prezent, procurorul Giuseppe Amara a fost în principiu de acord cu această poziție, solicitând clasarea cazului. Dar familia a făcut obiecții la audierea de ieri, furnizând alte elemente de dispută. Judecătorul și-a rezervat decizia și o va anunța în zilele următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel