Italia. Un român beat s-a dat în spectacol într-un bar: „Dacă vreți să mă arestați, trebuie să mai trimiteți șapte carabinieri”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român beat s-a dat în spectacol într-un bar
Italia. Un român beat s-a dat în spectacol într-un bar

Un român, în vârstă de 33 de ani, s-a dat în spectacol, pe 29 apilie, într-un bar din cartierul Borgo Vittoria din Torino. După ce a băut o bere, a plecat. Însă, la scurt timp, fiind în stare de ebrietate, românul s-a întors la bar și a cerut mai mult alcool.

Văzând că bărbatul este în stare de ebrietate, barmanul l-a refuzat, încă românul de 33 de ani s-a înfuriat și a început să-l insulte și să lovească cu pumnii în masă. La un moment, s-a urcat pe tejgheaua barului, cu intenția de a-l atacat pe barman.

Speriat, acesta a mers în spatele barului după telefonul mobil, pentru a cere ajutor. Atacatorul a luat o sticlă de alcool, apoi a ieșit din bar și s-a așezat pe trotuar, atacând verbal trecătorii, scrie torinotoday.it.

Alertați de barman, la fața locului  au ajuns carabinierii, care l-au găsit pe tânărul de 33 de ani, care asculta muzică la un difuzor portabil. „Dacă vreți să mă arestați, trebuie să mai trimiteți șapte carabinieri”, l-a spus bărbatul oamenilor legii. După ai multe încercări de a-l liniști, bărbatul a oprit muzica și s-a legitimat, continuând însă să-i provoace pe polițiști.

Românul i-a insultat și amenințat cu moartea pe agenți, însă, la scurt timp, a fost arestat pentru opunerea rezistenței față de un funcționar public. Mai mult, acesta a fost amendat pentru că a insultat și amenințat oamenii legii. Românul a mai primit o amendă pentru că se afla în stare de ebrietate într-un loc public și nu purta mască.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel