Italia. Înarmat cu o bâtă de fier, un român a distrus tot ce i-a ieșit în cale, în gara centrală din Spezia

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Înarmat cu o bâtă de fier, un român a distrus tot ce i-a ieșit în cale, în gara centrală din Spezia
Italia. Înarmat cu o bâtă de fier, un român a distrus tot ce i-a ieșit în cale, în gara centrală din Spezia

Un bărbat român s-a dezlănțuit în stația La Spezia Centrale, unde a deteriorat mai multe obiecte de mobilier și a agresat câteva persoane, înainte de a fi blocat de poliție. Scena a avut loc acum câteva zile în gara centrală din în La Spezia, unde un bărbat de origine română, de 55 de ani și fără adăpost, a devenit violent a distrus tot ce i-a ieșit în cale.

Bărbatul român, cu mai multe dosare penale la activ, a rupt o bară de metal de la un panou  feroviar de semnalizare și, fiind într-o stare de agitație puternică, a început să distrugă tot ce i-a stat în cale. Mai întâi, a spart geamul de sticlă al liftului, care leagă pasajul subteran de peronul platformei 5. Apoi a deteriorat  și geamul unui tren parcat.

De asemenea, s-a aruncat asupra personalului feroviar și călătorilor, prezenți în gară. La un moment, l-a lovit violent pe un călător, care aștepta trenul. Alertată de personalul feroviar, la fața locului a intervenit o patrulă de la polița locală din Spezia. Forțele de ordine au reușit să-l rețină pe bărbat, înainte ca acesta să facă mai multe victime și să producă mai multe pagube materiale, relatează lanazione.it.

Agenții au reușit să-l oprească pe român și să-i smulgă obiectul metalic din mâini. Românul, care, acum câteva zile, a fost protagonistul unei scene similare în stația de la Parma, a fost denunțat autorității judiciare pentru infracțiunile de daună i opunerea  rezistență față de un funcționar public. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel