Italia. Un hoț român, săltat de polițiști în timp ce se pregătea să spargă niște automobile într-o parcare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un hoț român, săltat de polițiști în timp ce se pregătea să spargă niște automobile într-o parcare.
Italia. Un hoț român, săltat de polițiști în timp ce se pregătea să spargă niște automobile într-o parcare.

Raidurile politiei din Ancona continuă. În timpul verificărilor de azi, agenții de poliție au observat un bărbat care se plimba prin parcarea din via Pezzotti, la Palombare, intenționa să spargă mașinile parcate. 

Prin urmare, bărbatul a fost oprit și identificat. Acesta s-a dovedit a fi un român, care era cunoscut de oamenii legii pentru diversele antecedente de furt calificat și vătămare corporală.

Când a fost percheziționat, polițiștii au descoperit în buzunarele românului mai multe unelte de spargere, printre care două șurubelnițe, un tăietor și un patent. Toate obiectele au fost imediat confiscate, scrie  vivereancona.it.

Românul a fost denunțat pentru deținere nejustificată a instrumentelor. În plus, românul a primit o interdicție de intrare în localitatea Ancona timp de trei ani. 

Doi români în stare de ebrietate, amendați pentru tulburarea ordinii publice

 

De asemenea, agenții de poliție au identificat și verificat alți doi cetățeni români, care deranjau trecătorii. Cei doi, care au fost urmăriți în Corso Carlo Alberto, fiind deja într-o stare evidentă de ebrietate, intenționau să-și continue cheful.

Românii au fost sancționați pentru tulburarea ordinii publice, hărțuire și încălcarea ordonanței primarului care interzice consumul de băuturi alcoolice în spațiile publice, cu excepția servirii la masă în locații autorizate.

La finalul verificărilor, unul dintre cei doi s-a dovedit a fi locuitor al orașului Rimini, deja reclamat pentru conducere sub influența alcoolului și violență sexuală agravată. În plus, acesta fusese arestat pentru furt de mașină. Din acest motiv, comisarul a semnat pentru el și măsura preventivă de părăsire a localității.

Un bărbat de origine română, care lucra pe un șantier din Collegno, se zbate între viață și moarte, după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ doi metri.

Italia. Muncitor român în stare gravă, după ce a căzut de la înălțime

 

Accidentul de muncă s-a produs duminica trecută, 27 martie, pe un șantier în Corso Francia din Collegno.

Un muncitor român, care lucra pe șantier, și-a pierdut echilibrul și a căzut de pe o scară, de la o înălțime de aproximativ doi metri, transmite publicația lagazzettatorinese.it.

Bărbatul este în stare foarte gravă, fiind internat la spitalul Giovanni Bosco din Torino.

Inspectorii de muncă au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele produceri accidentului de muncă, în urma căruia muncitorul român a fost rănit grav.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel