Italia. Tânără mamă româncă, dispărută chiar de ziua fiului ei: „S-a dus să-i arate tortul și a plecat”. Familia, strigăt de ajutor - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Tânără mamă româncă, dispărută chiar de ziua fiului ei: „S-a dus să-i arate tortul și a plecat”. Familia, strigăt de ajutor - VIDEO
Italia. Tânără mamă româncă, dispărută chiar de ziua fiului ei: „S-a dus să-i arate tortul și a plecat”. Familia, strigăt de ajutor - VIDEO

Nicole, o mamă româncă de 27 de ani, este dată dispărută din data de 23 noiembrie, chiar de ziua fiului ei, în Artogne, provincia Brescia din Italia.

Nicole Pop a dispărut de ziua copilului ei, când totul era pregătit pentru petrecere. Încercările familiei de a lua legătura cu tânăra au fost în zadar, al cărei telefon este deconectat din data de 23 noiembrie. Cazul a fost tratat și în cadrul emisiunii „Cine l-a văzut?”, unde a fost difuzat un video înregistrat de camera CCTV a unui bar în care Nicole apare în compania unui bărbat necunoscut. Cei care o cunosc bine pe româncă sunt siguri de un lucru: ea nu s-ar fi despărțit niciodată de fiul ei de bunăvoie.

Alertă în Italia! Poliția avertizează cetățenii asupra unei escrocherii cu amenzile de parcare: „Este o înșelătorie!”

 

Românca a dispărut, lăsându-l singur pe fiul ei 


 
Românca a dispărut pe 23 noiembrie din Artogne, în provincia Brescia, unde locuiește cu familia ei de origine română. În acea zi, părinții fetei i-au organizat micuțului o petrecere cu ocazia zilei de naștere. După-amiaza au venit acasă după ce au cumpărat tortul și au găsit-o acolo cu copilul. „Era îngrijorată”, spune mama. „Pentru că geamul ușii de la intrare era crăpat și că l-a găsit deja așa când a ajuns”. Pe la ora locală 17:00, „Nicole coboară în pivniță cu fiul ei” pentru că, explică tatăl de data aceasta, „spune că micuțul a vrut să vadă tortul care era ținut acolo”. „După mai puțin de un minut aud copilul plângând, soția mea s-a dus în pivniță cu el și l-a lăsat singur. Ea a plecat”, a continuat soțul lui Nicole.

Mama a încercat imediat să o sune, dar telefonul era deja deconectat. Părinții încep astfel să-i întrebe pe vecini, iar un martor le povestește despre un băiat foarte agitat oprit în fața casei lui Nicole înainte să se întoarcă cu tortul.

Italia. Mamă româncă, găsită fără viață în casă. Anchetatorii se chinuie de o săptămână să pună cap la cap un puzzle macabru

 

Imagini cu Nicole și un bărbat pe camerele de supraveghere ale unui bar: „Plângea”


 
După încercări nereușite de a o contacta pe Nicole prin telefon, mama și tatăl își amintesc de un telefon vechi al fiicei sale și îl pornesc în căutarea unor indicii. Aici găsesc numeroase mesaje cu amenințări cu moartea de la un anume „Bogdan”, cunoscut cu puțin timp înainte de dispariție. În telefon găsesc și fotografii cu vânătăi și zgârieturi, iar într-un videoclip ulterior fata arată că are un deget rupt.

Tatăl lui Nicole își continuă cercetările în jurul localității Artogne și ajunge la Pian Camuno. Aici, într-un bar, e o femeie care pretinde că a văzut-o. În timpul difuzării imaginilor de pe camerele de supraveghere, sunt afișate imagini cu Nicole împreună cu un bărbat, care ar putea fi doar Bogdan. „Plângea”, a spus barmanul. Odată ieșiți din bar, cei doi merg din nou împreună înainte de a dispărea din vederea camerei.

 

Apelul familiei de români este către cetățeni care să-i contacteze sau să sune la Poliție dacă o văd pe Nicole sau pe acel bărbat.

 

--------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel