Italia. Româncă, victima unei escrocherii după ce a apelat la voodoo ca să-l recâștige pe iubit: Când relația nu s-a remediat, a sunat Poliția

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Româncă, victima unei escrocherii după ce a apelat la voodoo ca să-l recâștige pe iubit: Când relația nu s-a remediat, a sunat Poliția
Italia. Româncă, victima unei escrocherii după ce a apelat la voodoo ca să-l recâștige pe iubit: Când relația nu s-a remediat, a sunat Poliția

O româncă, în vârstă de 40 de ani, a fost victima unei escrocherii după ce a apelat la Voodoo pentru a-l recâștiga pe fostul iubit, în San Lazzaro di Savena, provincia Bologna din Italia.

Probabil că românca a sperat că într-un va putea să își recâștige fostul partener, dar în cele din urmă și-a dat seama că are de-a face cu doi escroci care au fost urmăriți de carabinierii companiei San Lazzaro di Savena din Italia.

Românca, după încheierea unei relații, navigând pe internet, a descoperit un site care desfășura practici voodoo de „intermediere amoroasă”, așa că a contactat respectivele persoane. Evident, „serviciile” oferite au fost plătite așa că, începând din luna iulie a anului trecut, a făcut o serie de transferuri bancare de 480 de euro, după ce a trimis o fotografie a fostului partener pe un număr pe whatsapp.

Apoi, evident, când relațiile cu fostul ei iubit nu s-au remediat, s-a dus la Poliție. Carabinierii i-au dat astfel în urmărire pe cei doi manageri ai site-ului, un bărbat de 38 de ani și un italian de 45 de ani din Portogruaro care au ajuns acum să aibă probleme pentru escrocherie.

 

Româncă, înșelată în Italia, după ce a vrut să închirieze un apartament cu vedere la mare

 

O altă escrocherie online a fost semnalată și la Cagliari, tot de o româncă, în vârstă de 33 de ani, care locuiește în Selargiu și care a fost înșelată, după ce a postat un anunț online. Carabinierii stației Villanova, în colaborare cu cei ai stației principale din Taranto, au încheiat ancheta comună, demarată în urma plângerii depuse de româncă, pe data de 14 noiembrie 2021.

Din ancheta carabinierilor a reieșit că reclamanta a publicat un anunț pe un site în vederea căutării unui apartament de închiriat. Femeia a fost contactată telefonic de un bărbat care s-a dat drept funcționar public. Acesta i-a propus să închirieze, cu un contract regulat, o proprietate, situată în cartierul Sant'Elia din Cagliari. Românca a căzut pradă tentației: este vorba despre o casă de 160 de metri pătrați, cu vedere la mare, iar chiria pentru o lună este de doar 450 de euro pe lună.

Fără să facă măcar o inspecție, românca a plătit un depozit de 900 de euro într-un cont curent, cont care aparținea unei femei din Taranto. Aceasta ar fi o casnică de 29 de ani, din Taranto, cu plângeri anterioare împotriva sa, la care s-a adăugat și aceasta din urmă. Acum, femeia va trebui să răspundă și pentru fraudă agravată. Cercetările sunt în desfășurare pentru a putea depista autorul apelului telefonic. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel