Italia. Românca aflată lângă cele două tinere ucise într-un lan de porumb rupe tăcerea: „Am țipat cu toate forțele”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. ROMÂNCA ce era cu cele două tinere UCISE într-un lan de porumb RUPE TĂCEREA: „Am ȚIPAT cu toate forțele”
Italia. ROMÂNCA ce era cu cele două tinere UCISE într-un lan de porumb RUPE TĂCEREA: „Am ȚIPAT cu toate forțele”

Două tinere, în vârstă de 28 şi 32 de ani, au fost găsite moarte într-un lan de porumb, la periferia oraşului Milano, Italia. Alături de fete se afla și o româncă, în vârstă de 21 de ani, care are o fetiță de 4 ani. De asemenea, și ea a fost rănită în accident: „Am țipat, am țipat, dar șoferul nu a auzit, tractorul ne-a zdrobit”

„În acel câmp de porumb, acela este câmpul morții, am țipat, am țipat la șoferul tractorului care se apropia, dar el nu m-a auzit, am țipat cu toate forțele, dar nimic, a fost un vuiet să spargă urechile ... Așa că am fugit, panicată, spre casă. Am crezut că Sara ar putea scăpa, că ar putea să o facă. Și Hanan, ei bine, nu credeam că Hanan este moartă. Că amândouă erau moarte, am citit în ziar. Și eu am fost rănită, da, dar nu am vrut să merg la spital. Poate că a existat sau este ceva rupt, habar n-am ... Mi-a fost frică, mergând la spital, nu știam ce se poate întâmpla cu mine”, a spus românca anchetatorilor, potrivit milano.corriere.it.

Românca locuiește pe strada Rogoredo. Fiica de 4 ani stă cu fostul ei iubit în altă parte. Ea este o fată care livrează „marfa”: primește comisionul, merge cu bicicleta pentru a colecta dozele, face livrarea. În dimineața zilei de vineri, 2 iulie, se oprise și ea să consume. În câmpul de porumb din Locate Triulzi, fatal pentru Sara El Jafaari și Hanan Nekhla, în vârstă de 28 și 31 de ani, prietene de origine marocană ucise de un vehicul agricol care răspândea medicamente pe culturi și condus de un italian de 28 de ani muncitor, cercetat pentru omor. Porumbul era înalt, foarte înalt; probabil că nu a văzut nimic, așa cum a repetat anchetatorilor.

 

„Îmi amintesc că a zdrobit-o complet pe Hanan”

 

Această altă fată este de naționalitate română. Ea a fost a treia femeie din grup, împreună cu patru bărbați din Africa de Nord, dintre care doi identificați de Unitatea de Investigare a Carabinierilor. Cine este, și ce face românca, reiese și dintr-un act al investigației minuțioase coordonate de Parchetul Lodi, precum și din poveștile ei. Ea a fost ultima persoană care a rămas cu victimele: „Nu am observat acel tractor gigantic. Nu am observat. Nimeni. Tractorul ne-a lovit. Îmi amintesc că a zdrobit-o complet pe Hanan și apoi a lovit-o și pe Sara. Sufer de astm, am fost lovită de un atac devastator, frica m-a luat și mai mult. A trebuit să dispar din acel loc”.

Investigațiile sunt încă în desfășurare pentru depistarea celorlalți martori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel