Italia. O româncă era cu cele două tinere ucise într-un lan de porumb - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. O româncă era cu cele două tinere ucise într-un lan de porumb - VIDEO
Italia. O româncă era cu cele două tinere ucise într-un lan de porumb - VIDEO

Două tinere, în vârstă de 28 şi 32 de ani, au fost găsite moarte într-un lan de porumb, la periferia oraşului Milano, Italia. Potrivit presei, alături de cele două tinere se afla și o româncă.

Au mai fost alte cinci persoane martori la tragedie, patru bărbați și o româncă, împreună cu Sara El Jaafari, în vârstă de 28 de ani, și Hanan Nekhla, în vârstă de 32 de ani, ucise de un vehicul agricol într-un câmp de porumb din San Giuliano Milanese, vinerea trecută dimineața și găsite moarte sâmbătă seară.

Marocanul de 35 de ani a spus acest lucru în timpul interogatoriului de ieri la Parchetul din Lodi. Bărbatul a raportat că, împreună cu ceilalți, beau și consumau droguri, când, în timp ce stăteau pe pământ, ascultând muzică, au realizat brusc sosirea vehiculului care le copleșise imediat pe cele două tinere aflate în cel mai apropiat punct de cea a sosirii vehiculului.

Cu toate acestea, tânărul de 35 de ani, care a fost rănit la picior, ar fi scăpat de pe teren, fără să se mai întoarcă. Bărbatul, care este cercetat pentru moarte ilicită, a mai spus că s-a întâlnit cu cele două femei, prin intermediul unui compatriot, în seara zilei de joi, 1 iulie, și că a petrecut seara și noaptea ulterioară consumând alcool și droguri în casa unui cunoscut și apoi în interiorul câmpului de porumb de lângă Locate di Triulzi.

Investigațiile sunt încă în desfășurare pentru depistarea celorlalți martori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel