Italia este în stare de şoc! Două tinere, găsite moarte într-un lan de porumb: „Sunt rănită și prietena meu a fost ucisă” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia este în stare de şoc! Două tinere, găsite moarte într-un lan de porumb: „Sunt rănită și prietena meu a fost ucisă” - VIDEO
Italia este în stare de şoc! Două tinere, găsite moarte într-un lan de porumb: „Sunt rănită și prietena meu a fost ucisă” - VIDEO

Două tinere, în vârstă de 28 şi 32 de ani, au fost găsite moarte într-un lan de porumb, la periferia oraşului Milano, Italia.

Cele două femei, de origine marocană, au fost găsite moarte, dintre care una a dat alarma la 112 ieri dimineață, explicând că ambele au fost lovite de o combină agricolă într-un câmp de porumb din San Giuliano Milanese.

Una dintre tinere a sunat la 112 în jurul orei 11.30 și a dat alarma: „Sunt rănită și prietena mea a fost ucisă”, iar căutările efectuate de carabinieri la Compagnia di San Donato Milanese au început imediat.

Elicopterele au participat, de asemenea, la operațiunile din zona în care fusese localizat telefonul mobil al femeii, adică în via Toscana din San Giuliano Milanese, în câmpul liber. Parchetul Lodi a fost, de asemenea, alertat cu privire la locația telefonului care nu a fost găsit și a fost oprit.

 

 

Cele două femei, strivite de combina agricolă

 

Mai mult, Prefecturii Milano a fost solicitată să activeze planul de căutare a persoanelor dispărute, la care au participat Carabinierii teritoriului și Regimentul 3 „Lombardia”, Pompierii, cu unele unități de câini, și Protecția Civilă. Investigațiile au făcut posibilă identificarea celor două femei, o tânără de 32 de ani și una de 28 de ani de origine marocană, a căror dispariție nu fusese încă raportată. Și membrii familiei au fost anunțați.

„Se fac toate eforturile pentru localizarea celor două tinere. Teama este că amândouă sunt moarte, chiar și fata care a sunat pentru a trage alarma și a spus că prietena ei a murit după ce a fost lovită de combină”, a explicat procurorul Lodi Domenico Chiaro, care se ocupa de caz. „Toate forțele sunt disponibile pe teren”.

 

Cadavrele au fost găsite într-un câmp

 

Cadavrele au fost găsite aseară, în jurul orei 20.00, într-un câmp de porumb care se întinde de-a lungul șoselei de centură de vest. „

Nu a fost găsită o mașină de recoltat în apropiere”, clarifică magistratul procurorul. „Prin urmare, vom continua să cercetăm ce s-ar fi putut întâmpla”, adaugă magistratul.

Femeia, la telefon, vorbise, așa cum au spus carabinierii, în arabă, iar cuvintele ei fuseseră traduse de un interpret. Dintre cele două femei, una avea un cazier curat, cealaltă avea cazierul poliției pentru jaf, după cum a confirmat procuratura Lodi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel