Italia. Român, găsit decedat pe malul râului Po din Chivasso. Identificat după tatuajul de pe braţ

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
roman_gasit_mort_raul_po_italia
roman_gasit_mort_raul_po_italia

A fost identificat cadavrul bărbatului găsit, ieri, la Chivasso, pe malul râului Po. Este un tânăr de 22 de ani, cunoscut poliției pentru cazierul său judiciar. Ancheta ia în calcul mai multe ipoteze ale decesului.

 

Potrivit anchetatorilor, identitatea tânărului a fost stabilită după tatuajul de pe braţ - o svastică. Este un tânăr cetățean român care locuiește în provincia Vercelli și care deja cunoscut de poliție pentru numeroase infracțiuni comise în trecut. Băiatul a fost găsit de un fermier local.  Tânărul găsit mort era îmbrăcat într-un hanorac, blugi și o jachetă și era întins cu fața în sus pe iarbă lângă un copac.

Potrivit criminalistului, care a intervenit, corpul băiatului nu a avea semne de violență. Ceea ce pare sigur este că nu a murit acolo, ci că a fost târât în ​​acel loc poate de curentul râului sau de cineva care l-a plasat în acel loc unde l-a găsit fermierul.

Procurorul Lea Lamonaca, care desfăşoară ancheta, ia în calcul mai multe ipoteze, scrie it.sputniknews.com    Urmează să fie efectuată autopsia, pentru a înțelege dacă este vorba de o boală, o sinucidere sau un eveniment violent. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel