Germania: Muncitor român acuzat că a violat o colegă: „M-a bătut, m-a tăiat. Soțul meu s-a sinucis după 2 săptămâni“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un muncitor român, în vârstă de 30 de ani, este acuzat că ar fi violat și abuzat o colegă, care locuia în acelasi campus cu el. Femeia de 38 de ani a mărturisit chinurile la care ar fi fost supusă, fiind amenințată cu un cuțit de către acesta. Mai mult, spune femeia, soțul ei s-a sinucis după ce a aflat ororile prin care a trecut.

Muncitorul de 30 de ani din România ar fi violat-o brutal pe colega sa de muncă, originară din Polonia, într-un cămin din Wiedenbrück în noaptea de 11 iunie. Acum procesul a început la Tribunalul Regional Bielefeld, Germania. Alături de inculpatul român, a fost audiat și un alt compatriot, de 35 de ani, care a asistat la violență fără să o ajute pe femeie. Acesta din urmă este acuzat de complicitate.

Românul a susținut în fața instanței, prin intermediul avocatului, că femeia era beată și a încercat să-l seducă și că doar i-a dat o palmă peste față. Pe de altă parte, co-inculpatul de 35 de ani a dat o descriere precisă și detaliată a evenimentelor are avuseseră loc într-un dormitor nelocuit în momentul crimei.

'Vrei să o faci de bunăvoie sau vrei să te forțez?'

 

„El a întrebat: 'Vrei să o faci de bunăvoie sau vrei să te forțez?' Fără să răspundă, principalul inculpat a lovito pe femeie cu pumni și coate în față și abdomen înainte de a o dezbrăca. A fost în mod clar împotriva voinței lor", a declarat românul în vârstă de 35 de ani. Atunci, spune el, i-a cerut compatriotului său și femeii să părăsească casa și a încercat să cheme conducerea proprietății. Cu toate acestea, el nu a ajuns la supraveghetorul zonei sau la alți colegi de cameră din cămin, potrivit westfalen-blatt.de.

Deși țipetele din camera vecină s-au auzit ore în șir din camera vecină, bărbatul  de 35 de ani se ascunsese în bucătărie, în timp ce victima a suferit un adevărat calvar: femeia poloneză a fost grav rănită în urma unor tăieturi. S-a târât sângerând în baie. Potrivit rechizitoriului, ea a găsit  un moment favorabil pentru a scăpa din casă. Un trecător a alertat poliția.

„M-a bătut, m-a tăiat. Soțul meu s-a sinucis după 2 săptămâni“

 

Co-inculpatul de 35 de ani l-a descris pe compatriotul român - principalul inculpat în dosar - care este văduv și tată al unui fiu, ca o persoană care se enervează adesea și este înarmată permanent cu un cuțit pe care îl ascunde în mâneca de la cămașă. Odată chiar și el a fost atacat cu un cuțit de prietenul său.

Victima a fost audiată și luni. Femeia a plâns și a mărturisit că nu-și poate aminti decât fragmente de detalii. În orice caz, ceea ce se întâmplă nu mai este atât de important pentru ea. Tânăra de 38 de ani a mărturisit că oroarea care i s-a întâmplat a fost principalul motivul pentru care soțul ei și-a luat viața la două săptămâni după teribila faptă.

Procesul va continua joi în fața Tribunalului Regional Bielefeld.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel