Italia. Povestea iubiților "diabolici": o româncă și un italian, arestați după mai multe escrocherii erotice. Două victime au depus plângere

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Povestea iubiților "diabolici": o româncă și un italian, arestați după mai multe escrocherii sexuale. Două victime au depus plângere / Foto: Unsplash
Italia. Povestea iubiților "diabolici": o româncă și un italian, arestați după mai multe escrocherii sexuale. Două victime au depus plângere / Foto: Unsplash

Povestea iubiților "diabolici" care, în doar câteva luni, au pus la cale o lungă serie de înșelăciuni, amenințări în formă agravată, calomnii, tentativă de șantaj și port ilegal de arme, s-a încheiat cu o sentință. 

Ea, o româncă în vârstă de 25 de ani, a fost condamnată la 6 ani de închisoare, iar el, un bărbat de 34 de ani din Rimini, la 6 ani și 8 luni (8 ani pentru amândoi, la cererea procurorului).

 

Prima victimă a cuplului a fost chiar fostul iubit al româncei

 

Apărați de avocatul Guido Caparrini, cei doi au fost arestați după ce l-au atacat pe fostul iubit al româncei, cu un cutter. În acel moment, victima, un bărbat de 40 de ani, care avea o relație cu tânăra, despre care se știa deja că se prostitua, a reușit să scape.

Apoi s-a prezentat sângerând la secția de poliție, povestindu-le polițiștilor ce s-a întâmplat și arătând-o imediat cu degetul pe femeia de 25 de ani și indicând mașina cu care aceasta fugise împreună cu bărbatul de 34 de ani.

Au fost demarate căutări și, în câteva ore, polițiștii i-au depistat pe ambii presupuși agresori, care, însă, au dat o versiune diferită, fata susținând că a fost victima unui atac comis de fostul ei iubit în interiorul apartamentului său. Această reconstituire, însă, a trezit imediat suspiciunile anchetatorilor de la Brigada Mobilă și nu a fost susținută de constatările poliției judiciare, care găsise numeroase urme de sânge în exteriorul și nu în interiorul casei și de-a lungul traseului de fugă al victimei.

 

Înșelăciunile au continuat, până când a doua victimă i-a denunțat la poliție pe cei doi

 

Cerectările au scos la iveală o relatare șchioapă dată de femeia de 25 de ani care, împreună cu noul ei iubit, fusese responsabilă de o a doua agresiune în aceeași lună. Cu acea ocazie, cuplul a vizat un bărbat de 50 de ani din Riccione care se oprise la semafor cu mașina sa și fusese amenințat cu un cutter de către bărbatul de 34 de ani, care îi ordonase să nu-și deranjeze iubita.

Din nou, bărbatul speriat a fugit la secția de poliție pentru a cere ajutor, în ciuda faptului că era urmărit de cuplu. Ambii fuseseră opriți de personalul Volanti și, odată identificați, s-a dovedit că erau aceleași persoane care îl atacaseră pe bărbatul de 40 de ani.

Mașina celor doi iubiți a fost apoi percheziționată și, în habitaclu, s-a găsit un cutter mare, care era pătat cu sânge.

În cursul anchetei, a reieșit că cei doi au mai pus la cale mai multe escrocherii sexuale. Fata postase anunțuri sexy pe site-urile de matrimoniale specializate și apoi își aranja întâlniri cu clienții în diverse zone ale orașului. Cu toate acestea, la întâlnire apărea italianul care le cerea bărbaților să plătească în avans pentru serviciile sexuale, iar după ce obținea banii, fugea.

 

Românca și italianul au fost arestați după o expertiză psihiatrică

 

O serie de infracțiuni care au dus în cele din urmă la arestarea cuplului de către Brigada Volantă din Rimini. Procurorul general, Giulia Bradanini, ceruse ca cei doi să fie judecați imediat, dar avocatul cuplului a obținut un proces abreviat condiționat de o expertiză psihiatrică a celor doi iubiți.

Cu toate acestea, examinarea a arătat că amândoi erau capabili să înțeleagă, deși expertul a evidențiat tulburări de personalitate la amândoi, ceea ce nu a fost suficient pentru a obține circumstanțe atenuante, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel