Italia. O româncă de 27 de ani, căutată în toată Europa se ascundea de poliție folosindu-se de numele soțului

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. O româncă de 27 de ani, căutată pentru șantaj, a fost arestată la Gioia Tauro
Italia. O româncă de 27 de ani, căutată pentru șantaj, a fost arestată la Gioia Tauro

De mai multe zile, Secția de Investigații a Comisariatului de Siguranță Publică Gioia Tauro și echipajul de Poliție Judiciară al Secției de Poliție Rutieră Vibo Valentia, Italia, urmăreau o femeie suspectă de șantaj, pe care au arestat-o.

Vineri, 25 martie, autoritățile din Italia au finalizat o importantă activitate comună care a dus la reținerea unui cetățean român de 27 de ani.

Femeia a fost supusă unui control polițienesc obișnuit în timp ce se afla la bordul unui autoturism. Aceasta a prezentat polițiștilor rutieri un document cu numele de familie al soțului său, dobândit deja în România. Femeie era conștientă că utilizarea acestor date personale i-a permis de-a lungul timpului, să se sustragă de la diferite controale și de la aplicarea măsurilor restrictive emise împotriva sa.

 

Românca a fost identificată după cercetări amănunțite

 

Datorită activității de investigație țintită desfășurată de către operatorii Poliției de Stat și realizată și cu ajutorul personalului Poliției Științifice, operatorii Comisiei de Siguranță Publică din Gioia Tauro și ai Secției de Poliție Rutieră din Vibo Valentia au reușit să ajungă, în urma unor cercetări atente și complexe, la identitatea tinerei de douăzeci și șapte de ani.

Astfel, autoritățile au executat un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiunea de șantaj în formă agravată, emisă de către Parchetul din Castrovillari.

La finalul activităților de ritual, femeia a fost dusă la Penitenciarul Palmi pentru a executa pedeapsa de 5 ani și 6 luni de închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel