Italia. Mama Andreei, românca dispărută de șapte luni, în lacrimi: „Spune-mi unde este fiica mea!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

În cadrul emisiunii difuzate miercuri seară, mama româncei de 27 de ani dispărută din martie a vorbit despre caz. Georgeta, în lacrimi, l-a atacat în direct pe iubitul fiicei sale, care în prezent este singurul suspect acuzat de răpire.

„Simone, spune-mi unde este fiica mea. De ce i-ai luat telefonul? De ce nu mi-a răspuns la telefon de sâmbătă până duminică după-amiază și ai făcut-o doar când te-am amenințat? Spune-mi adevărul pentru că știi foarte bine ce s-a întâmplat”. Georgeta Croceanu este o mamă care este disperată: din 11 martie nu mai are vești despre fiica ei. De fapt, Andreea Rabciuc a lipsit de șapte luni. Aseară, pentru prima dată, a vorbit în direct la emisiunea „Chi l’ha Visto?” și caută răspunsuri de la iubitul fiicei ei, Simone Gresti, prezent în studio, singurul cercetat pentru răpire.

Sâmbăta trecută, Georgeta a participat și la reluarea căutărilor carabinierilor și pompierilor în Castelbellino, stația din zona parcului fluvial și în cabana din Pozzetto di Castelplanio, unde Andreea a participat la o petrecere, alături de Simone și alți doi prieteni, Aurora și Francesco, înainte de a dispărea fără urmă.

Italia. Mama Andreei, românca dispărută de patru luni, strigăt de ajutor: „Unde ești draga mea? Înnebunesc!”

 

„Habar n-am unde a ajuns ea”

 

„Îmi pierd speranța”, spune Georgeta. „De 7 luni nu am mai auzit de fiica mea. Nici măcar nu am primit un mesaj de la ea. Dacă Simone are curajul să ne spună adevărul, ce s-a întâmplat cu ea?”

Simone a încercat să se apere, reluând acele ultime ore la cabană și jurând că nu este implicat în dispariția tinerei de 27 de ani: „Tot ce știu le-am spus carabinierilor. Habar n-am unde a ajuns ea. În dimineața aceea Andreea a fugit de mine așa cum făcuse și cu alte ocazii, așa că nu mi-am făcut griji”.

Italia. Partenerul mamei Andreei, românca dispărută de aproape două luni, rupe tăcerea: „Tot ce se spune este un teatru” - VIDEO

Apoi referindu-se la Georgeta: „Nu te-am sunat imediat din două motive: primul pentru că mi-a smuls telefonul din mâini și nu a vrut să te sun și apoi pentru că atunci când am ajuns acasă nu am vrut să te îngrijorez pentru că nu era prima dată când ea dispărea”.

Georgeta a mărit apoi acuzațiile față de bărbat: „Nu ai vărsat niciodată o lacrimă pentru ea, nu ai fost niciodată disperat și nu ai spus niciodată că o iubești”.

„Jur pe nepoatele mele și pe sfinții pe care îi am în Rai că Andreea a fugit și nu știu ce s-a întâmplat după”, a răspuns Simone.

Italia. Un mediu susține că Andreea, românca dispărută de mai bine de o lună, este în viață: "Nu pot spune exact unde"

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel