Italia. Doi români cu tupeu au încercat să fure de la un polițist ceasul Rolex, chiar în fața secției de poliție

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Doi români cu tupeu au încercat să fure de la polițist ceasul Rolex, chiar în fața secției de poliție
Italia. Doi români cu tupeu au încercat să fure de la polițist ceasul Rolex, chiar în fața secției de poliție

Doi români, o femeie de 34 de ani și un bărbat de 28 de ani, cu domiciliul în Milano, au ajuns în cătușe, fiind acuzați de tentativă de furt. De asemenea, bărbatul este acuzat de opunerea rezistenței față de un polițst.

Ieri dimineață, un polițist se îndrepta spre secția de poliție din Genova. La un moment a observat, la semaforul de Unieuro, o mașină al cărei șofer părea confuz, neștiind ce direcție să o ia. La scurt timp, a fost abordat de o femeie care l-a întrebat în ce zonă a orașului se află o stadă.

Mai mult, femeia  i-a dat polițistului o hârtie pe care „Piazza della Vittoria”. Pentru a-i mulțumi pentru ajutorul acordat, femeia a mângâiat de mai multe ori antebrațul stâng al polițistului, oprindu-și insistent mâna la încheietura brațului, pe care era ceasul „Rolex”. Enervat de comportamentul ei, polițistul a luat atitudine, iar femeia a fugit în direcția mașinii pe care omu legii o observase cu puțin timp înainte. Automobilul se oprise cu motorul pornit, scrie liguriaoggi.it

Realizând că a fost victima unei încercări de a i se fura ceasul și că bărbatul din mașină era complicele tinerei, polițistul a notat numărul de înmatriculare al automobilului și a alertat Centrul Operațional. Până la urmă, mașina a fost interceptă în Via Caprera.

Cu toate că forțele de ordine i-au cerut să oprească, șoferul a încercat să scape. A accelerat și a trecut pe culoarea roșie a semaforului, încercând să scape de poliție. Odată ce au mașina a fost oprită, polițiștii au identificat cele două persoane, care s-au dovedit a fi cetățean români, ambii având numeroase antecedente penale specifice. Polițiștii au mai stabilit că cei doi erau specializați în furul ceasurilor Rolex. Cei doi români, o femeie de 34 de ani și un bărbat de 28 de ani, cu domiciliul în Milano, au ajuns în cătușe, fiind acuzați de tentativă de furt.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel