Italia. Muncitor român, în stare gravă: S-a prăbușit câțiva metri cu tot cu podeaua mansardei unde lucra

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto: Flickr.com
sursa foto: Flickr.com

Un muncitor român a fost rănit, miercuri dimineață, după ce o mansardă s-a prăbușit în Piazzale Clodio 22 din Roma în timpul lucrărilor. El a căzut câțiva metri în gol cu tot cu podeaua mansardei unde lucra și și-a fracturat bazinul.

Un muncitor român a fost grav rănit în urma prăbușirii unei mansarde în Piazzale Clodio din Roma. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 7 iulie, în jurul orei 10. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, de naționalitate română, pentru care a fost necesară transportarea de urgență la spital.

Potrivit informațiilor obținute, bărbatul efectua lucrări de renovare într-o locuință particulară, între etajele șase și șapte ale unui bloc, când, brusc, din motive necunoscute și care sunt încă în curs de investigare, podeaua băii s-a prăbușit. Muncitorul a căzut de la câțiva metri la etajul de dedesubt, iar impactul a fost semnificativ.

În momentul în care s-a primit apelul la numărul de urgență 112, la fața locului au ajuns cadrele medicale care l-au salvat și l-au transportat cu ambulanța la spital cu cod roșu pentru rănile suferite. După apelul la Camera de Operațiuni, pompierii de la Comandamentul Provincial din Roma au acționat la fața locului, intervenind în jurul orei 10.20 cu un echipaj, care a efectuat operațiunile de salvare și a securizat zona.

Odată ajuns la camera de urgențe a Policlinico Agostino Gemelli, pacientul a fost încredințat în grija medicilor, care l-au supus la verificările și tratamentele necesare. Se pare că acesta a suferit o fractură de bazin din cauza căderii de sus, dar din fericire nu este în pericol de moarte. La constatările rituale au fost prezenți și polițiștii de la Poliția de Stat, cu o patrulă a postului de poliție Prati, care au reconstituit dinamica incidentului și au efectuat unele cercetări, potrivit FanPage.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel