Italia. Tânăr român, mort lângă o școală: Medicii nu l-au mai putut salva

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un tânăr român, în vârstă de 26 de ani, a murit, ieri, în Artena, provincia Roma, Lazio din Italia.

Potrivit primelor informații oferite de presa din Italia, tânărul român a murit după ce s-a aruncat de la etajul șase. Tragedia s-a petrecut în apropiere de o școală, aglomerată la acea oră de părinți care erau în zonă ca să-și ia copiii.

Sinuciderea a avut loc ieri, în jurul orei 15:30, atunci când românul s-a aruncat de la câţiva metri înălţime, însă nu a murit pe loc. De aici o cursă contra cronometru. La fața locului au intervenit imediat medicii cu un elicopter. Din nefericire pentru român nu a fost nimic de făcut, acesta a murit înainte de a fi salvat de personalul cu elicopterul.

Carabinierii stației Artena au intervenit la fața locului pentru a efectua cercetările împreună cu militarii companiei Colleferro. Autoritățile au constatat că gestul extrem al românului a fost voluntar.

 

Tânăr român, mort în Italia

 

Amintim că un alt tânăr român a murit în această săptămână în Italia, în urma unui accident foarte grav care a avut loc miercuri, în Ragusa, regiunea autonomă Sicilia. Un tânăr român, în vârstă de 28 de ani, a murit pe loc în urma impactului.

Din motive încă cercetate, Vlad, un tânăr motociclist român, în vârstă de 28 de ani, a avut un impact violent cu un minivan. Cu privire la dinamică, momentan nu există încă nicio certitudine. Însă, potrivit primelor informații, se pare că Vlad s-ar fi aventurat într-o depășire riscantă, ar fi lovit partea din stânga spate a minivanului, a ricoșat și a fost aruncat cu capul într-un stâlp. 

Starea românului era foarte gravă, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai reușit să-l salveze, în ciuda intervenției cu elicopterul. Ei au constatat imediat decesul tânărului român. La fața locului au fost polițiști, carabinieri și polițiști rutieri.

Anchetatorii preiau imagini de la camerele de supraveghere video pentru a înțelege dinamica accidentului. Impactul s-a produs în apropierea fostului cinema Cineplex.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel