Italia. Părinți români, acuzați că și-au terorizat copilul după ce le-a spus despre orientarea sa: Adolescentul a trăit doi ani de coșmar

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Părinți români, acuzați că și-au terorizat copilul după ce le-a spus despre orientarea sa: Adolescentul a trăit doi ani de coșmar
Italia. Părinți români, acuzați că și-au terorizat copilul după ce le-a spus despre orientarea sa: Adolescentul a trăit doi ani de coșmar

O româncă și un român, părinți ai unui copil de 15 ani, sunt acuzați de maltratare în Latina, regiunea Lazio din Italia.

Potrivit presei din Italia, aceștia sunt acuzați că l-au abuzat și bătut, timp de doi ani, pe fiul lor după ce acesta le-ar fi spus că este homosexual. 

Italia. Andreea este dispărută de 80 zile. Anchetatorii au găsit urme de-ale româncei în mașina iubitului

Judecătoarea Giorgia Castriota are programată pentru data de 7 septembrie o audiere împotriva părinților români, acuzați că și-au maltratat fiul.

 

„Părinții români și-au maltratat fiul”

 

Conform rechizitoriului, cei doi inculpați, în vârstă de 49, respectiv 43 de ani, au fost denunțați de fiul lor care avea atunci 15 ani și care a sesizat autoritățile judiciare că ar fi suferit abuzuri psihologice în perioada 2017-2019. Potrivit procuraturii, coșmarul a început după ce adolescentul a povestit părinților despre orientarea lui sexuală. Reacția tatălui și a mamei a fost pe cât de neașteptată, pe atât de violentă și au încercat în toate modurile să îl facă pe adolescent să se răzgândească. Ba chiar l-au însoțit pe adolescent la diferite biserici, iar în alte împrejurări tatăl îl lovea cu pumnii, iar mama cu o curea.

Cinci români care trăiau într-un adăpost de câini din Verona, evacuați de poliție. Consilier: "O situație la limita degradării"

„Părinții care au aflat de homosexualitatea copilului lor, nu au tolerat-o și l-au determinat să renunțe de la orientarea sa sexuală și să o respingă. Cu o multitudine de acțiuni violente, morale și fizice, și-au maltratat fiul”, a scris procurorul în acuzație. „Singura intenție a fost de a leza integritatea morală și fizică a băiatului pentru a face imposibilă conviețuirea”.

Cei doi părinți au acționat în competiție între ei cu diverse acțiuni morale și fizice. Mărturia a doi români, prieteni ai cuplului, a întărit acuzațiile care le sunt aduse. Audierea preliminară va începe în puțin peste trei luni.

Italia. O româncă și fiul ei au stors 10.000 de euro de la un bărbat cu probleme psihice: „Un chipeș ca tine fără soție? Îți fac eu rost!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel