Italia. Muncitor român, prins sub dărâmături după un teribil accident - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Muncitor român, prins sub dărâmături după un teribil accident - FOTO: capturi primadituttoverona.it
Italia. Muncitor român, prins sub dărâmături după un teribil accident - FOTO: capturi primadituttoverona.it

Un muncitor român a suferit un teribil accident astăzi, în Caprino Veronese, regiunea Veneto din Italia. El a rămas blocat sub dărâmături și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l extrage de acolo.

Potrivit primelor informații apărute în presa din Italia, muncitorul român intenționa să renoveze o casă și a rămas blocat după ce podul s-a prăbușit parțial. 

Teribilul accident a avut loc astăzi, în jurul orei 14:19, în via Beccherle din Caprino Veronese. Pompierii, sosiți de la Bardolino, au ajuns la muncitorul român și au început să sape pentru a-i elibera piciorul care era blocat de dărâmături. La final, bărbatul a fost transportat din clădire și încredințat în grija medicilor.

2. -imagine fara descriere- (italia--muncitor-roman--prins-sub-daramaturi-dupa-un-teribil-accident---foto-2.jpg)

La fața locului au fost și angajații de la Protecția în Muncă, dar și carabinierii. Operațiunile de salvare s-au încheiat în jurul orei 16.15.

 

Muncitor român, strivit între remorcă și zid

 

Nu este primul conațional care suferă accident de muncă în Italia. La finele anului trecut, un alt român din Pisa, a ajuns în stare gravă la spital, după un accident de muncă macabru. Bărbatul a fost strivit între o remorcă și un zid. Victima, care locuia în Italia de mai mulți ani, a fost strivită în timp ce încărca și descărca o remorcă. De îndată ce colegii săi și-au dat seama de cele întâmplate, au sunat la ambulanța, care a trimis la fața locului voluntarii de la Misericordia di Cenaia și de la Asistența Publică din Collesalvetti, împreună cu medicul 118 care i-a acordat bărbatului primul ajutor.

Cu toate acestea, având în vedere traumele suferite, s-a luat în calcul transferul bărbatului cu avionul la Florența, dar timpii de sosire erau lungi, astfel că românul de 32 de ani a fost dus în cod roșu la spitalul Cisanello, unde a fost preluat imediat de cadrele medicale.

 

Muncitor român, găsit mort în puțul liftului unui azil de bătrâni

 

Un caz la fel de tragic a implicat un alt muncitor român din Italia, care a fost găsit mort în puțul liftului de la un azil de bătrâni. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de colegii săi.  

Un muncitor român în vârstă de 36 de ani a fost găsit mort în puțul liftului de la azilul de bătrâni Eremo di Arco din Trentino. Bărbatul era angajat la o firmă externă care asigura lucrări de întreținere, iar conform unei prime reconstituiri a faptelor, ieri efectua mai multe suduri.

Colegii au fost cei care au dat alarma, după ce seara, când trebuiau să plece acasă, era de găsit.

Muncitorii l-au căutat în interiorul clădirii până au făcut teribila descoperire: românul a fost găsit fără viață în puțul liftului. Colegii săi au chemat salvarea imediat, dar, din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

La fața locului au intervenit pompierii voluntari ai Arco, polițiștii Comisariatului Riva del Garda și inspectorii Uopsal, Unitatea Operațională Prevenire și Siguranță la Muncă. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili dinamica exactă a accidentului mortal. Totodată, va fi verificată și respectarea normelor de siguranță.

Cauzele morții nu se cunosc încă, întrucât se așteaptă rezultatele investigațiilor medico-legale: bărbatul ar fi putut muri în urma unui șoc electric sau ucis de contragreutatea ascensorului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel