Italia. Mașină cu cinci români, accident îngrozitor în dimineața zilei de Paște: Oamenii se roagă pentru viața tinerilor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Mașină cu cinci români, accident îngrozitor în dimineața zilei de Paște: Oamenii se roagă pentru viața tinerilor. FOTO: captură casertanews.it
Italia. Mașină cu cinci români, accident îngrozitor în dimineața zilei de Paște: Oamenii se roagă pentru viața tinerilor. FOTO: captură casertanews.it

Comunitatea San Cipriano d’Aversa, provincia Caserta, regiunea Campania din Italia, se roagă pentru viața a cinci tineri români implicați într-un accident rutier dramatic în dimineața zilei de Paște.

Mașina în care se deplasau cei cinci tineri români, cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, un Fiat Panda negru, s-a izbit de balconul unei case de la parterul unei vile, spulberând scările. Impactul a fost devastator până la punctul în care pompierii detașamentului Aversa din Italia au fost nevoiți să intervină pentru descarcerarea celor cinci români, blocați în fiarele contorsionate ale mașinii.

Drumul a fost blocat ore întregi pentru a permite operațiunile de salvare care au fost efectuate cu greu din cauza condițiilor în care au fost prinși tinerii în fiarele mașinii. Cea mai îngrijorătoare situație este cea a unui tânăr român, care locuiește de ani de zile în San Cipriano împreună cu familia, care a fost transportat la Cardarelli din Napoli și duce cea mai grea și importantă bătălie pentru viață. Ceilalți patru sunt, de asemenea, internați în spitalele din Casertano, dar în condiții mai puțin alarmante: unii au suferit fracturi (femur și membre), alții vânătăi și traumatisme.

Carabinierii Companiei Casal di Principe investighează incidentul. Conform primelor informații, grupul de tineri se întorcea acasă după o seară de petrecere, iar șoferul ar fi pierdut controlul vehiculului din cauze încă aflate în cercetare.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut cumplitul accident.

 

Italia. Un tânăr român a murit pe loc, după ce s-a izbit cu mașina de un zid

 

Un român, de 24 de ani, și-a pierdut viața, sâmbătă seara, într-un accident rutier, care a avut loc în jurul orei 23.00 pe drumul provincial 5 din tronsonul dintre Chiaramonte Gulfi și Vittoria din Ragusa. Tânărul conducea un Ford Focus, care, din motive încă necunoscute s-a izbit de un perete.

Impactul i-a fost fatal tânărului român, care a murit pe loc. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânăr, relatează nuovosud.it.

La fața locului, au ajuns la agenții de la Poliția Rutieră, care vor stabili cauza producerii acestui accident rutier mortal. 

Un alt accident rutier, în care a fost implicat, un șofer român, a avut loc în noaptea de 23 aprilie în via Anfiteatro din orașul Taranto.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel