Italia. Alexandra, Martina și Valentina, moarte într-un teribil accident: „Este imposibil să uităm ce s-a întâmplat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Alexandra, Martina și Valentina, moarte într-un teribil accident: „Este imposibil să uităm ce s-a întâmplat”. FOTO: captură iltirreno.gelocal.it
Italia. Alexandra, Martina și Valentina, moarte într-un teribil accident: „Este imposibil să uităm ce s-a întâmplat”. FOTO: captură iltirreno.gelocal.it

Au trecut zece ani de la tragedia care a șocat întreaga comunitate din Sorano, provincia Grosseto, Toscana din centrul Italiei, și pe care nimeni nu a uitat-o ​​vreodată. Oamenii le-au comemorat astăzi pe Valentina, Martina și Alexandra.

În noaptea dintre 21 aprilie și 22 aprilie și pe 24 aprilie 2012, trei fete care locuiau în Sorano și-au pierdut viața, în urma unui accident rutier pe șoseaua Commenda, lângă Montefiascone, la zece kilometri de destinație, discoteca Theatré din Viterbo.

La bordul unui Opel Corsa, care a ieșit de pe șosea în principal din cauza vitezei mari, se aflau două verișoare: Valentina Floriani, în vârstă de 21 de ani, contabilă într-un service Alfa Romeo, și fiica Martinei Saletti, carabinier al Normei Pitigliano, în vârstă de 20 de ani, care a murit pe loc. Alături de ele se mai afla românca Alexandra Crăcăileanu, în vârstă de 23 de ani, chelneriță la restaurantul La Botte din Montorio, care a murit după 48 de ore la terapie intensivă în spitalul Belcolle din Viterbo, din cauza rănilor grave suferite în accident.

Au scăpat doar cu niște traumatisme și fracturi Rachele Guerrini, în vârstă de 21 de ani la acea vreme, și șoferul Serhiy Hlya, în vârstă de 21 de ani, de origine ucraineană, singurul bărbat din grup care avea sarcina de a însoți fetele la clubul unde urmau să se distreze.

 

„Zece ani de la moartea tragică a celor trei fete”

 

Acel accident rutier a umbrit luni de zile orașul Sorano, iar astăzi primarul Pierandrea Vanni a vrut să-și aducă aminte de acea noapte care a ținut trează aproape toate cele nouă sute de suflete ale localității. Un mesaj plin de afecțiune pentru a aminti de cele trei fete care au murit în acea împrejurare tragică.

„În aceste zile se împlinesc zece ani de la moartea tragică a celor trei fete”, scrie primarul din Sorano Pierandrea Vanni. „Este imposibil să uităm ce s-a întâmplat între 22 și 24 aprilie 2012, agonia părinților și a membrilor familiei, durerea din noi toți. Am pierdut trei vieți tinere, am pierdut trei tinere pline de vise și speranțe și care ar fi dat multe satisfacții familiilor lor și o contribuție la comunitate, alcătuită din entuziasm și abilitate. Astăzi, ca și atunci, durerea se adaugă la consternarea față de marele gol pe care l-au lăsat. Ca și atunci, vrem să reînnoim solidaritatea și apropierea față de părinți și rude, cerându-ne scuze dacă nu le-am fost mereu aproape. Ca și atunci ne întoarcem un gând către Alexandra, Martina și Valentina și ni le amintim cu afecțiune și cu multă nostalgie dureroasă”, conchide primarul Pierandrea Vanni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel