Italia. O badantă româncă a trăit coșmarul vieții ei după ce casa a luat foc cu pensionarii asistați imobilizați la pat

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O badantă româncă, în vârstă de 59 de ani, a trăit coșmarul vieții ei după ce casa în care locuia cu cei doi pensionari de care avea grijă a luat foc în San Pelaio, un cartier din Treviso, Italia.

Episodul a avut loc ieri dimineață, în via delle Verine, în cartierul San Pelaio din Treviso, Italia. Alarma a fost trasă de badantă româncă care asistă un bărbat, în vârstă de 95 de ani, și soția acestuia, în vârstă de 88 de ani, imobilizați la pat.

 

Un contor s-a supraîncălzit și a luat foc

 

Conform primelor informații, un contor de energie electrică, din cauze aflate încă în cercetare, s-a supraîncălzit și a luat foc. Fumul a invadat locuința celor doi soți imobilizați la pat. Îngrijitoarea româncă a tras imediat un semnal de alarmă la 115. În via delle Verine, au intervenit niște echipe de pompieri de la comandamentul provincial Treviso și au stins flăcările și au eliberat camerele care erau pline de fum. Tehnicienii Enel au suspendat furnizarea de energie.

A intervenit și o ambulanță de la Suem 118 dar, din fericire, niciunul dintre protagoniștii aventurii nu a avut nevoie de îngrijiri de urgență. La fața locului a intervenit și o mașină de poliție.

S-a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel