Italia. Răsturnare de situație în cazul Mădălinei, românca găsită moartă la poalele unei clădiri: Apare un martor cheie

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Răsturnare de situație în cazul Mădălinei, românca găsită moartă la poalele unei clădiri: Apare un martor cheie
Italia. Răsturnare de situație în cazul Mădălinei, românca găsită moartă la poalele unei clădiri: Apare un martor cheie

Mădălina Pavlov nu s-ar fi sinucis. La aproape zece ani de la moartea misterioasă a tinerei românce, care a avut loc la Reggio Calabria, pe 21 septembrie 2012, ipoteza că românca, în Italia de ani de zile cu familia ei, a ales clădirea din via Buozzi pentru a se sinucide este din ce în ce mai îndepărtată. Vești importante ar putea veni de la audierea unui martor cheie.

Era 21 septembrie 2012 când Mădălina Pavlov, în vârstă de 21 de ani, a fost găsită fără viață în via Buozzi, în Reggio Calabria, la poalele unei clădiri în care tânăra, aparent, nu știa pe nimeni. Mădălina venise în Italia încă din copilărie și lucra într-o pizzerie, se dedica voluntariatului și în dimineața morții sale își anunțase mama că tocmai își luase permisul de conducere.

„Am plâns de emoție, ne-am îmbrățișat din nou. `În câteva zile este ziua ta și am vrut să-ți fac această surpriză. Nu plângi mami, nu ești bucuroasă?`. Acestea au fost ultimele cuvinte ale Mădălinei pe care mi le amintesc. Mădălina era liniștită, nu avea motive să se sinucidă“, își amintea mama ei.

Tocmai de aceea, varianta unei sinucideri nu este acceptată de familia sa, nici acum, la 10 ani distanță. Familia sa crede că Mădălina nu avea motive să își pună capăt vieții.

 

„Mereu cu zâmbetul pe buze la locul de muncă”

 

Mama Mădălinei, aflată în Italia pentru niște acte, a fost în contact, în ultimele zile, cu cei care lucraseră cu fiica ei care o cunoșteau bine.

„Am cunoscut o prietenă a Mădălinei care lucra în pizzeria unde a început să lucreze și fiica mea. Mi-a vorbit despre ea ca despre fata senină care a fost întotdeauna, o tânără care nu părea nici supărată, nici traumatizată în așa fel încât să se sinucidă. Mi-a descris-o ca pe o fată afectuoasă, bună și mereu cu zâmbetul pe buze la locul de muncă. De asemenea, îi mai mărturisise visul său de a pleca în Australia”, a povestit românca.

 

„Un martor cheie, util pentru anchetă”

 

Însă, vestea care s-ar putea dovedi decisivă în sfârșit vine de la Giuseppe Gentile, avocatul mamei Mădălinei, care este implicat de luni de zile în dosar împreună cu echipa de analişti criminaliști formată din psiholog, criminolog și psihoterapeuți.

„Până în această vară vom efectua investigații, vom merge la Roma pentru a audia un martor cheie care ar putea fi util pentru anchetă. Concluziile vor fi aduse la cunoștința procurorului pentru a avea în vedere alte poziții și a clarifica povestea dramatică care a implicat familia Pavlov”, explică avocatul.

Chiar și avocatul Gentile arată că interviurile cu tinerii care au cunoscut-o pe fată nu au scos la iveală niciun episod de depresie la Mădălina. Pe scurt, niciun element, încă o dată, care ar putea sugera că fata a vrut să se sinucidă. „De aceea rămân nedumeririle și ne împing să mergem mai departe pentru a clarifica definitiv această chestiune”, a conchis avocatul.

 

„Regretul meu este că nu am fost cu ea”

 

Faţă de durerea pe care o suferă de ani de zile, prietena Mădălinei, Paola, are o îndoială care o macină.

„Regretul meu este că nu am fost cu ea, eram la Napoli. De-a lungul anilor mi-am pus multe întrebări fără niciun răspuns. Dacă aş fi fost acolo poate că nu s-ar fi întâmplat. Dacă acel telefon nu ar fi fost întrerupt, probabil că am fi vorbit mai mult”, spune Paola.

Întrebări fără răspuns acum. Şi Paola exprimă, de asemenea, nedumerirea cu privire la dinamica morţii prietenei sale:

„Nu cred că s-a sinucis. Iubea viaţa, îi iubea pe toţi. Era o fată prea frumoasă, bună cu toată lumea. Senină şi plină de viaţă. Nu s-a dus să se sinucidă într-o clădire a bogaţilor din Reggio. Este imposibil. Nu pot să înţeleg cum nu poţi ajunge la adevăr. Sau poate da, poate clădirea şi oamenii care locuiesc acolo sunt prea importanţi, iar Mădălina a fost doar o fată străină”, a mai povestit prietena Mădălinei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel