Italia. Cum l-a dat un român de gol pe un italian de la care a cumpărat ceva: Bărbatul a ajuns la închisoare

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Tânăr, pedepsit cu 6.000 de euro amendă și doi ani închisoare, după ce a fost prins cu 342 g de hașiș / Foto: Unsplash
Italia. Tânăr, pedepsit cu 6.000 de euro amendă și doi ani închisoare, după ce a fost prins cu 342 g de hașiș / Foto: Unsplash

Carabinierii stației locale din Nettuno, provincia Roma, regiunea Lazio, au arestat un italian de 26 de ani pentru infracțiunea de deținere de droguri în scopul traficului, prinzându-l în flagrant delict.

Bărbatul a trezit suspiciunile poliției locale în timpul unei patrule, determinându-i pe aceștia să investigheze mai departe.

Astfel, în timpul unui serviciu de patrulare, agenții de poliție au verificat autoturismul tânărului, oprit pe marginea drumului. Așa au început problemele pentru traficantul de droguri de doar 26 de ani.

 

Italianul a fost prins de poliție în timp ce vindea droguri

 

În fața mașinii bărbatului, carabinierii au găsit un alt tânăr de naționalitate română care se comporta suspect. Acesta tocmai cumpărase ceva de la italian. Imediat ce șoferul a coborât geamul, a fost detectat un miros puternic de hașiș.

Ca urmare, carabinierii au percheziționat imediat vehiculul și au găsit în interior o cantitate inițială de 42 de grame de droguri, deja împărțite în doze de diferite dimensiuni.

Polițiștii au extins apoi percheziția la domiciliul bărbatului, unde au găsit alte trei pachete de hașiș, în greutate totală de 300 de grame, un cântar și materiale de ambalare, precum și suma de 440 de euro, care a fost confiscată deoarece se crede că ar fi produsul activității de trafic de droguri.

Vezi și: Italia. Cinci români implicați într-o afacere ilegală de milioane: Produceau brânzeturi în condiții de igienă precare, cu angajați "la negru"

 

Doi ani de închisoare și o amendă usturătoare pentru italian

 

Tânărul, un muncitor necondamnat din zonă, a fost arestat pentru deținere de droguri în vederea distribuirii și plasat în arest la domiciliu până la audierea preliminară dispusă de autoritățile judiciare.

La finalul acesteia, arestul a fost validat și, la același loc, bărbatul a negociat o pedeapsă de doi ani de închisoare și o amendă de 6.000 de euro, cu suspendare, conform Canaledieci.

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv                  

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel