Italia. Cristian, șoferul român de TIR care și-a omorât iubita, rupe tăcerea: „Se uita la mine ca la un sclav!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cristian Daravoinea, șoferul român de TIR în vârstă de 36 de ani, acuzat că și-a ucis iubita, Mihaela Roua, în vârstă de 32 de ani, în Italia, în octombrie 2019, a făcut noi declarații în fața judecătorilor din Teramo.

„M-am simțit ca un sclav, s-a uitat la mine cu o privire umilitoare și, când mi-a spus că va deveni proprietarul companiei la care lucra, nu am mai văzut în faţa ochilor”, a spus Cristian în fața magistraților.

Citește și Italia. O mămică ROMÂNCĂ a fost ucisă de soțul ei, șofer ROMÂN de TIR, care a încercat apoi să se SINUCIDĂ. Filmul crimei, ÎNFIORĂTOR (VIDEO)

El a reiterat că încă mai avea în minte să-și ia viața, așa cum a încercat să facă de trei ori în acea seară, provocând mai întâi nouă lovituri ușoare ale cuțitului, apoi lăsându-se să se înece în mare, dar în toate cazurile spiritul de supraviețuirea a primat. Inculpatul a povestit despre certurile familiale, despre intenția celor doi de a se separa, despre discuțiile legate de vânzarea casei, despre suspiciunea unei relații între soția sa și angajatorul său și chiar despre o relație homosexuală cu un prieten.

 

Cristian va fi supus unei expertize psihiatrice

 

Un film al crimei pe care românul l-a retrăit cu emoţie, mai ales când i s-a cerut să povestească despre relația cu fetiţa de 6 ani născută din relaţia de iubire cu Mihaela. Declaraţiile făcute de șoferul român de TIR în sala de judecată, în fața judecătorilor și a juriului popular, s-au menţinut în linia celor făcute de român în fața procurorului Davide Roșati, după crimă, când a fost găsit la Tortoreto, încuiat în maşină.

Citește și Italia. Momente SFÂȘIETOARE la slujba pentru Mihaela Roua, ROMÂNCA ucisă de iubit. Sicriul ei a PLECAT spre România (VIDEO)

Procesul a fost închis de către Curtea care a acceptat cererea de raport psihiatric, la care va fi supus Cristian în următoarele săptămâni. Peste câteva luni se va întoarce la sala de judecată pentru discuții și sentințe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel