Italia. O mămică ROMÂNCĂ a fost ucisă de soțul ei, șofer ROMÂN de TIR, care a încercat apoi să se SINUCIDĂ. Filmul crimei, ÎNFIORĂTOR (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Mihaela Roua, o româncă de 32 de ani, rezidentă de mai mulţi ani în Italia, a fost ucisă cu sălbăticie în apartamentul ei din Nereto, o comună din provincia Teramo, regiunea Abruzzo.

Ieri după-amiază, femeia a fost găsită fără viaţă, înjunghiată de mai multe ori în piept. Românca lucra într-un magazin de cămăşi, la Corropoli, o localitate învecintă. La prânz, a plecat acasă în pauza de masă şi, ca în fiecare zi, trebuia să-şi ia fiica de 6 ani din staţia autobuzului şcolar, apoi să se întoarcă împreună la muncă.

Potrivit emmelle.it, alarma a fost dată de colegi şi angajatoare, îngrijoraţi că Mihaela nu a revenit la serviciu şi nu mai răspundea nici la telefon. O echipă de pompieri din Nereto şi angajatoarea femeii s-au deplasat la apartamentul de la etajul patru al clădirii din Viale Europa, au forţat uşa de intrare şi i-au găsit trupul fără viaţă pe podeaua din bucătărie, într-o baltă de sânge.

 

„După ora 14:00 colegii au început să se îngrijoreze”

 

Potrivit autorităţilor, crima a fost comisă între orele 12:30 și 13:30.

„Eu am vorbit cu ea până la ora 12:24 când mi-a făcut un apel video fiindcă termina o comandă care trebuia expediată. Apoi, la 13:30 nu s-a prezentat la serviciu și după ora 14:00 colegii au început să se îngrijoreze, așadar au venit la clădirea unde Mihaela locuia, pentru a vedea dacă e mașina parcată, dacă se simte rău, dar nu le-a deschis nimeni.

După aceea, pe la ora 16:30 eu mă întorceam de la Cesena și am venit direct la carabinieri să denunț dispariția, tocmai pentru a putea deschide ușa apartamentului și pentru a vedea ce s-a întâmplat”, a declarat angajatoarea româncei.

 

Iubitul Mihaelei ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor, după crimă


Iubitul româncei, Cristian Daravoinea, a fost prima persoană suspectată de uciderea Mihaelei. Doar că bărbatul de 36 de ani, de profesie şofer de TIR, era de negăsit. După ore întregi de căutări, omul cu care românca avea o fetiţă de 6 ani a fost descoperit pe o plajă din localitatea Alba Adriatica, într-o Mazda parcată lângă un hotel.

Bărbatul era rănit şi se presupune că şi-a făcut singur rău. El este acum internat într-un spital din localitatea Giulianova, unde este păzit de carabinieri. În cursul nopții, Cristian Daravoinea a fost interogat de procurorul Davide Roseti, iar astăzi, medicii legişti urmază să efectueze autopsia cadavrului româncei.

 

Mihaela Roua, o femeie frumoasă şi plină de viaţă


Colegii şi prietenii Mihaelei sunt şocaţi de ce s-a întâmplat. Nu le vine să creadă că tânăra de 32 de ani, o femeie frumoasă, plină de viaţă şi mama unei fetiţe de numai 6 anişori, nu mai este.

Cu ochii în lacrimi, o prietenă spune că Mihaela şi iubitul ei nu se mai înţelegeau şi că tânăra ar fi vrut să se despartă de bărbat. 

„Au existat tensiuni între ei, iar cu ceva timp în urmă mi-a spus că sunt doar doi prieteni buni. Nimeni nu ştie ce anume a stat la baza acestei tragedii, dacă a fost un motiv economic, gelozie sau cine ştie ce altceva”, a declarat italianca, potrivit Observator.

Filmul crimei din apartamentul din Viale Europa este înfiorător. O urmă clară de sânge porneşte din dormitor, unde a fost găsit cuţitul, până în bucătărie, unde se pare că tânăra s-ar fi târât să găsească telefonul mobil ca să ceară ajutor.

Nu a mai apucat. Mihaela a sfârşit pe podea, într-o baltă de sânge.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel