Italia. Momente SFÂȘIETOARE la slujba pentru Mihaela Roua, ROMÂNCA ucisă de iubit. Sicriul ei a PLECAT spre România (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Au fost momente emoționante la slujba pentru Mihaela Rouă, românca ucisă de iubit în Italia, la Nereto. Sute de români și italieni au venit să-și ia rămas bun de la tânăra de 32 de ani. Sicriul ei a plecat către România, pentru înmormântare.

La Nereto, a fost decretată zi de doliu în întreaga localitate. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mihaelei Rouă a fost adus la biserica Del Suffragio, unde preotul român Laurențiu Costache a oficiat o slujbă ortodoxă. Biserica s-a dovedit neîncăpătoare pentru numărul mare de oameni veniți să-și ia rămas bun. Sute de români și italieni au putut fi văzuți și în interior, dar și în afara lăcașului de cult.

Alături de părinți au venit prietenii Mihaelei, care locuia de 16 ani în Italia. Au fost prezenți colegii ei de serviciu, dar și colegii de la școală ai fetiței de 6 ani a româncei, care au fost însoțiți de părinți și de dascăli.

„A fost o mamă care-și iubea mult fiica și care avea două slujbe, ca să o poată întreține”, a spus Lella Elia, profesoara fetei româncei.

În mulțime au putut fi văzuți, de asemenea, primarul și membrii consiliului local din Nereto. Mulți români din comunitatea locală, dar și italieni, au venit de asemenea, potrivit Observator. Un moment emoționant s-a consumat când sicriul româncei a fost scos din biserică. În timp ce era purtat prin mulțime, zeci de baloane în culori roz și alb au fost ridicate spre cer. Apoi, românii și italienii au aplaudat.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mihaelei Rouă a plecat apoi spre România. Tânăra de 32 de ani va fi înmormântată acasă, la Drobeta Turnu Severin.

 

Românca a fost ucisă în apartamentul ei din Nereto

 

Pe 9 octombrie, românca a fost ucisă în apartamentul ei din Nereto. Iubitul ei, tot un român, a înjunghiat-o de mai multe ori, în piept, drept răzbunare pentru că voia să îl părăsească. Mihaela plecase în pauza de la magazinul unde lucra pentru a-și lua fetița de la școală. Îngrijorați pentru că nu a mai revenit la muncă, ai săi colegi au fost cei care au alertat poliția, care a găsit cadavrul.

Cristian Daravoinea, iubitul de 36 de ani al tinerei a fost găsit de poliție după câteva ore. Era rănit, iar anchetatorii bănuiesc că ar fi încercat să își ia viața. Fetița de 6 ani a româncei e în grija bunicilor, dar va rămâne în Italia o perioadă, în așteptarea unei decizii de încredințare a tutelei, care va fi dată de un tribunal local.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel