Irina, o femeie ucisă în Bucha, recunoscută după manichiura roșie: "Îngerii sunt cu tine"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Irina, o femeie ucisă în Bucha, recunoscută după manichiura roșie Îngerii sunt cu tine
Irina, o femeie ucisă în Bucha, recunoscută după manichiura roșie Îngerii sunt cu tine

O femeie, care a fost ucisă de ruși în Bucha, a fost recunoscută după manichiura roșie. Fotografia cu mâna acesteia a devenit virală pe rețelele sociale, iar la scurt timp, make-up artista Anastasia Subacheva a scris o postare pe pagina sa de Facebook că aceasta este Irina Buchanka

Irina vizitase salonul de manichiură cu o zi înainte ca Rusă să atace Ucraina. "Astăzi dedic această seară pomenirii incredibilei Irina, care m-a cucerit cu setea ei de viață, putere, energie și bunătate. Pe 23 februarie, la despărțire, m-a îmbrățișat și mi-a cerut să am grijă de sănătatea mea, spunând ce persoana minunată sunt", a scris ucraineanca Anastasia Subacheva.

Anastasia Subacheva o descrie pe Irina fiind o femeie sârguincioasă, care iubea viața și tot ce făcea, relatează war.segodnya.ua.

Citeste si: Masacrul de la Bucha: Rușii au împușcat, cu brutalitate, și o femeie însărcinată (primar)

"Ea a povestit cum machiajul ei a fost apreciat de toată lumea și cât de grozav se simte. Mergea la concertul Poleakova și a postat pe Instagram toate evenimentele și bucuriile ei. M-a ținut de mână și a spus: La bătrânețe, am înțeles în sfârșit cel mai important lucru - trebuie să te iubești și să trăiești pentru tine! Și în sfârșit, voi trăi cum vreau ... Irina, veşnică amintire, îngerii sunt cu tine”.

„Unghiile ei, vopsite cu lac roșu, erau vizibile din cer...”

 

După eliberarea orașului Bucha, cadavrele a zeci de civili ucraineni au fost găsite pe străzi. Pe rețelele de socializare au început să apară fotografii cutremurătoare, care au îndurerat întreaga lume.

Pe una dintre acestea apărea mâna unei femeii decedate. Aceasta era Irina Buchanka. Maxim Krivtsov, martor al atrocităților de la Bucea, a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum a murit femeia.

„O femeie se apropia de post pe o bicicletă. Purta un halat scurt, albastru. Mergea repede. Nu s-a oprit. A traversat intersecția a două străzi. Gol și liniștit, plin de praf. Unghiile ei, vopsite cu lac roșu, erau vizibile din cer”, a scris Krivtsov. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel