Hoț român de catalizatoare, prins de polițiști. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat, în vârstă de 19 ani bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, ese cercetat de Polițiștii Secției 3 Urbană Timișoara.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. „În cursul nopții de 28/29 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Urbană Timișoara, au identificat un tânăr, de 19 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, scrie pressalert.ro.

În fapt, în noaptea de 28/29 ianuarie, acesta ar fi sustras catalizatorul unui autoturism parcat sub podul de pe Calea Șagului, din municipiul Timișoara. Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, a transmis IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.  

De asemenea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un autoturism, cu număr de înmatriculare din Ungaria, le-a dat bătăi de cap polițiștilor in Timis.

 

Urmărire ca-n filme Timiș. Cinci persoane au sărit dintr-o mașină, aflată în mers. Polițiștii au tras mai multe focuri


 
Polițiștii din Timiș au încercat să oprească, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Giroc, un autoturism cu număr de înmatriculare din Ungaria.

Întrucât șoferul nu a oprit la semnale poliţiştilor, s-a trecut la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, timp de aproximativ 20 minute, în sprijin fiind solicitat și un echipaj din cadrul Postului de Poliție Giroc.

La un moment dat, șoferul, din cauza defecțiunilor tehnice produse pe timpul urmăririi, atât pe străzi cât și pe câmpurile din localitate, a încetinit și toți cei 5 ocupanți au sărit din mașina care și-a continuat deplasarea și s-a oprit într-un copac din afara șoselei.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestora, trăgând 2 focuri în plan vertical. După urmăriri, au fost identificați trei bărbați de 15, 18 și 21 de ani, pasageri în mașină, într-o clădire în construcție.

IPJ Timiș anunță dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Continuă cercetările pentru identificarea șoferului și a altor 2 persoane implicate.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel