Italia. Un român, care trebuia să fie în închisoare, se plimba liber pe lângă un supermarket

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român, care trebuia să fie în închisoare, se plimba liber pe lângă un supermarket
Italia. Un român, care trebuia să fie în închisoare, se plimba liber pe lângă un supermarket

Polițiștii de la Secția de poliție Vercelli au arestat, joi după amiază, un tânăr român, care rătăcea suspect în apropierea unui supermarket din oraș. 

În după-amiaza zilei de, joi 27 ianuarie, o patrulă de polițiști a observat pe bărbat în timp ce rătăcea suspect în apropierea unui supermarket din oraș.

La vederea polițiștilor, bărbatul a avut o atitudine ciudată făcându-i  pe agenți se devină suspicioși, motiv pentru care au decis apoi să-l supună unui control amănunțit. Tânărul nu a putut oferi explicații cu privire la prezența sa în oraș și a devenit nervos și agitat. A fost apoi însoțit la secția de poliție pentru o verificare amănunțită, scrie lasesia.vercelli.it.

În urma unei scurte anchete, agenții au descoperit că românu are un cazier plin cu numeroase infracțiuni contra patrimoniului și nu numai.

De asemenea, polițiștii au constatat că tânărul român avea de executat o pedeapsă cu închisoare de un an și 10 luni închisoare pentru o serie de furturi comise, în nord-estului Italiei. Prin urmare, românul a fost transferat la închisoarea din Bielliemme. 

Un alt român, pus pe scandal într-un bar, le-a oferit bani carabinierilor ca să-l lase să plece.

 

Italia. Un român beat, pus pe scandal într-un bar, le-a oferit bani carabinierilor ca să-l lase să plece

 

Carabinierii din Gaggio Montano au avut o săptămână plină de eveniment. În cursul zilei de joi, militarii au fost solicitați să intervină într-un bar din localitate, unde un român a început să hărțuiască clienții și să se certe cu angajații.

Conform celor reconstruite de militarii, clientul, un român de 35 de ani, ar fi intrat într-un bar din Gaggio fără a purta mască  de protecție. De asemenea, bărbatul nu avea certificat de vaccinare, motiv pentru care a fost rugat de angajații barului să iasă afară.

Bărbatul era într-o stare evidentă de alterare din cauza alcoolului și avea în mână un cuțit mic, scrie ilrestodelcarlino.it.

În acest moment, bărbatul a devenit recalcitrant și a început să hărțuiască clienții din interior și să se certe cu angajații barului, care îi rugau să iasă afară.

Din acest motiv, a fost solicitată intervenția carabinierilor. Ajunși la fața locului, militarii l-au găsit pe românul de 35 de ani, care i-a rugat să-l uite cele întâmplate. Pentru a-i convinge pe militarii bărbatul le-a oferit bani în schimbul indulgenței. Tocmai acest gest l-a costat pe român o plângere pentru instigare la corupție, hărțuire la beție și o pedeapsă pentru nerespectarea regulilor referitoare la gestionarea pandemiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel