Italia. Un român beat, pus pe scandal într-un bar, le-a oferit bani carabinierilor ca să-l lase să plece

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital

Carabinierii din Gaggio Montano au avut o săptămână plină de eveniment. În cursul zilei de joi, militarii au fost solicitați să intervină într-un bar din localitate, unde un român a început să hărțuiască clienții și să se certe cu angajații.

  

Conform celor reconstruite de militarii, clientul, un român de 35 de ani, ar fi intrat într-un bar din Gaggio fără a purta mască  de protecție. De asemenea, bărbatul nu avea certificat de vaccinare, motiv pentru care a fost rugat de angajații barului să iasă afară.

Bărbatul era într-o stare evidentă de alterare din cauza alcoolului și avea în mână un cuțit mic, scrie ilrestodelcarlino.it.

În acest moment, bărbatul a devenit recalcitrant și a început să hărțuiască clienții din interior și să se certe cu angajații barului, care îi rugau să iasă afară.

Din acest motiv, a fost solicitată intervenția carabinierilor. Ajunși la fața locului, militarii l-au găsit pe românul de 35 de ani, care i-a rugat să-l uite cele întâmplate. Pentru a-i convinge pe militarii bărbatul le-a oferit bani în schimbul indulgenței. Tocmai acest gest l-a costat pe român o plângere pentru instigare la corupție, hărțuire la beție și o pedeapsă pentru nerespectarea regulilor referitoare la gestionarea pandemiei.

Un alt român a fost prins cu peste 20 de kilograme de droguri de polițiștii din Latina.

 

Italia. Român, prins cu peste 20 de kilograme de droguri. Bărbatul locuia în casa unui pompier

 

Operațiune dublă a poliției în Latina, în urma căreia a fost arestat un bărbat român, de 36 de ani, care avea douăzeci de kilograme de droguri. Pe data de 26 ianuarie, agenți ai Echipelor Mobile din Latina și Roma au arestat o persoană și au denunțat alte două în libertate, pentru infracțiunile de detenție, în scop de trafic, de droguri și posesie de arme.

În Borgo Santa Maria, un cetățean român în vârstă de 36 de ani a fost arestat după ce asupra lui au fost găsite mai mult de două kilograme și jumătate de cocaină și aproape 17 kilograme de hașiș, precum și două pistoale cu numărul de serie șters și muniție.

Românul în vârstă de 36 de ani, care fusese oprit și supus controlului, pentru că a fost văzut rătăcind pe lângă farmacia din Borgo Santa Maria, explica într-un comunicat Poliția de stat. 

Când l-au oprit pentru a-l verifica, agenții au constatat că românul nu avea acte și se deplasa cu o motocicletă fără asigurare. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că stă într-o rulotă și i-a însoțit pe la domiciliul său pentru a le prezenta documentele.  Ajunși la fața locului, în interiorul rulotei, polițiștii au mai găsit o persoană, transmite latinatu.it.

 

Italia. Român, prins cu peste 20 de kilograme de droguri

 

În același timp, polițiștii au folosit o telecomandă găsită în posesia românului, și au constatat că poarta unei case situate în fața rulotei s-a deschis. După poartă se afla o casă și o anexă, în care au putut intra folosind o cheie, găsită asupra românului.

Astfel, acolo, polițiștii au putut constata că aceasta este adevărata locuință a cetățeanului arestat. La percheziții, polițiștii au descoperit cele 20 de kilograme de droguri.  

Ulterior, perchezițiile au fost extinse și în casă, o vilă, în care locuiește un pompier, în vârstă de 57 de ani, care este angajat la Comandamentul Anzio. Acesta a susținut că i-a oferit ospitalitate românului. La perchezițiile ulterioare, polițiștii au  descoperit încă 270 de grame de marijuana și l-au denunțat, în stare de libertate, pe pompier, cu privire la încălcarea articolului 73 din Decretul prezidențial 309/90.

Totodată, pe strada Chiesuola, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat de 40 de ani din Latina. Aici, agenții de poliție au găsit aproximativ 100 de grame de hașiș și marijuana, dar și diverse materiale care au confirmat că bărbatul se ocupă de comercializarea drogurilor. Acesta din urmă a mai fost denunţat, în stare de libertate, în legătură cu încălcarea Decretului prezidenţial 309/90.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel