Horoscopul îndrăgostiților. Ce spun obiceiurile tale de somn despre relația ta? Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscopul îndrăgostiților. Ce spun obiceiurile tale de somn despre relația ta? Previziuni complete
Horoscopul îndrăgostiților. Ce spun obiceiurile tale de somn despre relația ta? Previziuni complete

Cercetări psihologice recente au descoperit un fapt interesant: orice schimbare în relația unui cuplu iubitor afectează imediat pozițiile pe care partenerii le adoptă în timpul somnului. Cel mai important lucru aici este poziția în care dorm toată noaptea și în care se trezesc dimineața. Iată cum preferă să doarmă fiecare zodie.

Berbec: Poziția „Libertate”

 

2. -imagine fara descriere- (libertate.jpg)

 

Această poziție poate arăta că un cuplu s-a culcat imediat după ce s-a certat foarte tare. Totuși, există o explicație alternativă: ambii parteneri sunt probabil persoane foarte independente, egocentrice, care au nevoie de mult spațiu personal, cam ca Berbecii.

 

Taur: Poziția „Îmbrățișare în luna de miere”

 

11. -imagine fara descriere- (luna-de-miere.jpg)

 

Această poziție tinde să apară dacă cuplul tocmai a început să se întâlnească sau a trebuit să petreacă o perioadă de timp separat unul de celălalt. Poziția este, de asemenea, populară în rândul cuplurilor căsătorite dacă viața lor de familie este încă pasională și plină de tandrețe și dragoste și cel mai bine se potrivește Taurilor.

 

Gemeni: Poziția „Dialog”

 

7. -imagine fara descriere- (dialog.jpg)

 

Gemenii sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a vorbi nonstop, chiar și în somn. Această poziție este foarte frecventă în rândul acelor parteneri care mențin o legătură puternică între ei, dar care au totuși nevoie să petreacă mai mult timp împreună și să comunice mai des.

 

Rac: Poziția „Te prețuiesc”

 

9. -imagine fara descriere- (te-pretuiesc.jpg)


Aceste cupluri sunt de obicei foarte fericite și se bucură cu adevărat de relația lor. Poziția reflectă respectul reciproc al spațiului personal. Iar faptul că își ating spatele este o dovadă în plus că este extrem de important pentru ei să simtă prezența partenerului în apropiere, exact cum sunt și Racii la interior.

 

Leu: Poziția „Regele patului”

 

5. -imagine fara descriere- (regele-patului.jpg)


Nu degeaba Leul este regele junglei, dar este și al patului. Partenerii care au tendința de a se împrăștia peste tot în pat sunt, de obicei, cei care simt nevoia să se afirme mai degrabă decât să își arate sentimentele partenerului lor. Comportamentul lor în relații este adesea foarte egoist, ceea ce se reflectă în obiceiurile lor de somn.

 

Fecioară: Poziția „Privim stelele”

 

6. -imagine fara descriere- (stele.jpg)


Ambii parteneri dorm pe spate. De obicei, una dintre persoane stă întinsă pe spate, în timp ce cealaltă își sprijină capul pe umărul partenerului, făcându-l pe acesta să fie cel mai dependent. Acest cuplu are o chimie grozavă, dar uneori unul dintre ei se simte puțin inconfortabil să fie forțat să ia în considerare punctul de vedere (și, în acest caz, poziția) celuilalt. Cel mai bine se potrivește Fecioarelor.

 

Balanță: Poziția „Leagănul iubitei”

 

1. -imagine fara descriere- (leaganul-iubitei.jpg)


Această poziție este foarte asemănătoare cu cea anterioară, deși este mult mai intimă. Aceasta este foarte comună în rândul cuplurilor care nu se tem să-și arate constant sentimentele, sunt foarte tandri și țin foarte mult unul la celălalt. Această poziție înseamnă, de obicei, că bărbatul este mai autoritar și mai dominator în relație, precum o Balanță.

 

Scorpion: Poziția „Regele patului”

 

5. -imagine fara descriere- (regele-patului.jpg)


Și în cazul Scorpionilor, această poziție este des întâlnită. Partenerii care au tendința de a se împrăștia peste tot în pat sunt, de obicei, cei care simt nevoia să se afirme mai degrabă decât să își arate sentimentele partenerului lor. Comportamentul lor în relații este adesea foarte egoist, ceea ce se reflectă în obiceiurile lor de somn.

 

Săgetător: Poziția „lingurițelor”

 

4. -imagine fara descriere- (lingurita.jpg)


Această poziție indică relații armonioase și pasionale în același timp. Poziția este foarte populară în primii câțiva ani de căsătorie. Partenerul din spate joacă, de obicei, un rol dominant în astfel de relații. Celălalt partener, dimpotrivă, se bucură de sentimentul de a fi protejat. Săgetătorii se pot regăsi în ambele locuri, în funcție de cât de confortabil se simt în relație.

 

Capricorn: Poziția „Îmbrățișare de picior”

 

8. -imagine fara descriere- (imbratisarea-picioarelor.jpg)


Partenerii preferă să nu doarmă în contact strâns unul cu celălalt, dar își ating întâmplător picioarele unul altuia. De obicei, cuplurile care dorm astfel împărtășesc armonia familială și încrederea reciprocă. Ei își oferă unul altuia libertate, păstrând în același timp o mică "punte" pentru a se atinge și simți unul pe celălalt chiar și noaptea. Capricornii sunt perfecți pentru această poziție de somn.

 

Vărsător: Poziția „Lingurile libere”

 

3. -imagine fara descriere- (lingurita-2.jpg)


Cuplurile aleg o poziție foarte confortabilă de 'linguriță', dar își oferă reciproc mai multă libertate. Aceasta este una dintre cele mai complicate poziții, cu cel puțin două interpretări posibile:

Poziția reflectă o relație fără pasiune - cel puțin unul dintre parteneri se simte astfel. El sau ea nu mai simte nevoia niciunui contact fizic sau pur și simplu este nemulțumit de partenerul său.

În cel de-al doilea caz, partenerul care întoarce spatele îl provoacă pe celălalt la o exprimare a sentimentelor și este dispus să primească mai multă atenție. De obicei vărsătorii au nevoie de multă atenție, dar nu vor să o ceară direct.

 

Pești: Poziția „lingurițelor”

 

3. -imagine fara descriere- (lingurita-2.jpg)


Ca și în cazul Săgetătorilor și Peștii preferă această poziție de somn alături de partener. Această poziție indică relații armonioase și pasionale în același timp. Poziția este foarte populară în primii câțiva ani de căsătorie. Partenerul din spate joacă, de obicei, un rol dominant în astfel de relații. Celălalt partener, dimpotrivă, se bucură de sentimentul de a fi protejat. De cele mai multe ori Peștele domină, însă își dorește în secret să fie dominat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel