Horoscopul dragostei pentru luna mai 2021. Zodiile care nu au deloc noroc, relațiile care sunt sortite eșecului

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2021. Zodiile care nu au deloc noroc, relațiile care sunt sortite eșecului
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2021. Zodiile care nu au deloc noroc, relațiile care sunt sortite eșecului

Energiile lunii mai 2021 îi invită pe toți nativii la reflecție și apoi la acțiune. 

Soarele este în constelația Taur până pe 21 mai, iar Mercur, Venus și Uranus toată luna. Astfel, astrologii vă invită să vă luați timp pentru a pune întrebări și pentru a vă gândi la deciziile voastre.

Vezi și: Horoscop rune 19-25 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici: Gemenii vor afla un adevăr care le poate marca viața

De pe 21 mai Soarele intră în Gemeni însoțit de Mercur și Venus până pe 31 ceea ce vă va împinge să acționați chiar și să reacționați.

Citește și Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie 2021. Soarele și Mercur intră în Taur: Tensiuni pentru mai multe zodii

Cu toate acestea, Marte în Rac întreaga lună nu vă invită la acțiuni impulsive, ci mai degrabă să aveți grijă în principal de casă și familie.

Jupiter emană evoluția sa către Vărsător și apoi intră în Pești pe 14 mai și schimbă complet clima. Saturn mereu în Vărsător susține idei progresiste, proiecte colective.

 

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2021

 

Berbec. Între dorințele puternice, dar nu întotdeauna ușor de exprimat, și sentimentele uneori excesiv de posesive, viața ta amoroasă pare puțin complexă. Iubești cu pasiune, dar climatul lunar nu te favorizează. Investiți-vă energia în ceea ce este tangibil, poate într-o relație deja existentă. În caz contrar, așteptați până pe 21 mai pentru a seduce!

Taur. Foarte cuceritor și senzual, luna aceasta promite să fie toridă pentru semnul tău. Energiile lunare îți dezvăluie potențialul tău sentimental! Pariați pe fundațiile voastre emoționale: calm, plăcere și tandrețe!

Gemeni. Până pe 10 mai sentimentele tale sunt timide, aproape tăcute. Natura ta, în general jucăușă, este aici în secret și așteaptă. Începând cu data de 11 mai sunt schimbări! Ești fermecător, plin de umor și seducător. Nu amesteca lucrurile inimii cu alte chestiuni.

Rac. Până pe 20 mai ești pasionat și foarte senzual. Sentimentele tale sunt ușor exprimate, relațiile tale romantice beneficiază de acest climat ceresc iubitor, bucură-te de el. După 21 mai, mintea ta se îndreaptă spre afacerea ta profesională și te poate îndepărta de dragoste. 

Leu. Gândurile dvs. orientate spre carieră nu vă servesc sectorul emoțional. De pe data de 11 mai va exista un decalaj între ceea ce vrei să trăiești și realitatea trăită. Din 21 mai, Soarele în Gemeni îți oferă un zâmbet, puțin umor și totul este mai bine.

Fecioară. Natura ta intimă, modestă și sensibilă apreciază până la 9 mai influențele lui Venus în Taur. Marte steaua dorinței îți trimite efectele sale stimulatoare pe tot parcursul lunii, pentru tine o senzualitate dinamică fină! Pe 21 mai atmosfera se schimbă, dorința ta este intactă, dar afacerea profesională te reține!

Balanță. Planeta ta Venus îți oferă libidou foarte puternic până pe data de 10 mai. De pe 11 mai până pe 31 mai, sentimentele tale sunt puternice, pasionale, dar se ciocnesc cu dorințele tale colorate cu un hobby care nu ți se potrivește. 

Scorpion. Detectezi o minciună și Mercur se va juca puțin cu psihologia ta de pe 5 mai până pe 31 mai. Marte în Rac cade ca o mănușă, iubiri și sentimente puternice.

Săgetător. Viața ta emoțională ar putea lua o întorsătură bună, mai ales dacă ai deja o persoană dragă. Până pe 20 mai energiile cerești vă favorizează starea de bine, apoi din 21 mai este sfera voastră privată cea care primește promisiuni frumoase. Soarele, Venus și Mercur, toți uniți armonios cu semnul tău, anunță o împlinire în dragoste.

Capricorn. Sentimentele tale sunt întregi și bine ancorate datorită influențelor planetelor din Taur. Marte în Rac îți mărește senzualitatea, dar și sensibilitatea, fii atent să nu reacționezi prea mult cu ceilalți. 

Vărsător. Pe lângă unele neînțelegeri în familie, iubirea este lumina ta a lunii! Primești energiile binevoitoare ale Gemenilor într-un semn de aer ca al tău pentru întâlnirile tale sau dacă ești deja îndrăgostit, se va ivi o a doua lună de miere! 

Pești. Planeta dorinței este foarte favorabilă pentru tine pe tot parcursul lunii. Până pe 20 mai zona ta emoțională este bine sedusă, îți place. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel