Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie 2021. Soarele și Mercur intră în Taur: Tensiuni pentru mai multe zodii

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie 2021. Soarele și Mercur intră în Taur: Tensiuni pentru mai multe zodii
Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie 2021. Soarele și Mercur intră în Taur: Tensiuni pentru mai multe zodii

Horoscopul săptămânii. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 18 - 24 aprilie 2021 pentru fiecare zodie.

Soarele și Mercur vor intra în zodia Taurului, iar Marte va intra în zodia Racului.

Citește și Cele mai bogate și cele mai sărace zodii. Un astrolog învață fiecare nativ cum să obțină bani: Leul trebuie să se organizeze mai mult

 

Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie 2021

 

Berbec, săptămâna aceasta fii foarte atent la schimbări bruște de temperatură, mese grele și excesive și sporturi extreme. O săptămână bună, în general, când vine vorba de revitalizarea relațiilor tale sau de stabilirea uneia noi. Uită-te mereu înainte și nu-i lăsa pe ceilalți să facă întotdeauna ce vor cu tine. Nu există probleme majore de sănătate pentru dvs. săptămâna aceasta. Poate o ușoară răceală trecătoare. Cea mai bună zi a săptămânii este duminică. Cea mai grea zi, sâmbătă.

Taur. Va trebui să terminați o sarcină pe care o faceți de mult timp și nu o terminați niciodată. Este timpul să terminați o sarcină de care depind alte persoane. În dragoste vei trece printr-o etapă de tranziție, pentru că încă mai ai îndoieli față de persoana cu care îți împarți inima. Nu ratați ocazia de a vă îmbunătăți la locul de muncă. Cea mai bună zi a săptămânii este vineri. Cea mai grea zi, sâmbătă.

Gemeni. Ești puternic în această săptămână. De asemenea, încetul cu încetul, vei transmite acea putere celor din jur. Partenerul tău are nevoie de tine mai mult ca niciodată și ar trebui să-l sprijini chiar dacă nu împărtășești anumite opinii. La final vei vedea recompensa. Cei dintre voi care au probleme cu spatele, săptămâna aceasta poate fi accentuată durerea. Cea mai bună zi a săptămânii este duminică. Cea mai grea zi, sâmbătă.

Rac. În dragoste veți avea o săptămână de vis. Cineva pe care nu-l cunoști a fost îndrăgostit de tine de mult timp, poate să-și tragă armele de seducție sau chiar să-ți propună o relație. Săptămâna proastă pentru muncă sau afaceri. Atenție la durerile severe de stomac din aceste zile. Cea mai bună zi a săptămânii este sâmbătă. Cea mai grea zi este vineri.

Leu. În această săptămână, mulți nu vor avea dificultăți atunci când vine vorba de gestionarea și canalizarea emoțiilor. Modificări semnificative în aspectul muncii, dar în bine. Surprize mari în dragoste, pentru că săptămâna aceasta este foarte propice pentru a găsi persoana perfectă pe care o dorim cu toții. Mulți dintre voi aveți probleme la picioare, aveți grijă de ele. Cea mai bună zi a săptămânii este joi. Cea mai complicată zi va fi miercuri.

Fecioară, deși va fi o săptămână foarte pozitivă în general, probabil că va trebui să vă confruntați cu mari dificultăți financiare. Tenacitatea și efortul dvs. vor da roade. În ceea ce privește dragostea, veți avea urcușuri și coborâșuri continue, cauzate tocmai de dificultăți financiare. Nu trebuie să vă faceți griji prea mult pentru acele dureri de cap, deși acordați atenție răcelilor. Cea mai bună zi a săptămânii este luni. Cea mai complicată zi este vineri.

Multe Balanțe trec printr-o etapă cu moralul oarecum scăzut și asta te face să te simți prost. Nu veți avea schimbări mari în muncă sau bani. Aveți grijă la articulații, mai ales la genunchi și nu ar strica să vă verificați din când în când tensiunea arterială. Cea mai bună zi a săptămânii este marți. Cea mai complicată zi va fi duminică.

Scorpion, săptămâna aceasta, partenerul tău ia inițiativa și face propuneri de neimaginat anterior. Nu vă fie teamă, va trezi o scânteie care murea încetul cu încetul și nu veți regreta rezultatele. Mulți Scorpioni care suferă de alergii sunt în alertă că săptămâna aceasta vine încărcată cu polen, mai ales la sfârșitul săptămânii. Cea mai bună zi a săptămânii este duminică. Cea mai grea zi va fi miercuri.

Săgetător, ferește-te, că în ultimul timp te încrezi în persoana greșită și s-ar putea să fii foarte dezamăgit. Ține un as în mânecă, pentru orice eventualitate. Săptămâna plină de schimbări în planurile tale pentru viitor, vei vedea că vor fi în bine, dar la început te vei simți oarecum confuz. În ceea ce privește sănătatea, încercați să faceți mișcare. Cea mai bună zi a săptămânii este joi. Cea mai grea zi, sâmbătă.

Capricorn. Pentru această săptămână este posibil să te întorci la o prietenie îndepărtată, dar nu abandonată și asta te va umple de satisfacție. Partenerul tău trece printr-un moment minunat și ar trebui să fii alături de el. Unele eșecuri financiare te vor copleși puțin, dar nimic care, în cele din urmă, nu are soluție. Controlați-vă mai ales în aceste zile de orice tip de exces în alimente. Cea mai bună zi a săptămânii este marți. Luni este ziua cea mai complicată.

Vărsător, săptămâna aceasta nu va fi una dintre cele mai bune prin care ai trecut în ultima vreme. Veți avea anumite probleme, deși nu vă faceți griji că veți reuși. Veți primi vești bune pe care le așteptați la sfârșitul săptămânii, o ofertă, un rezultat, unele analize, un răspuns din partea administrației etc. Săptămâna liniștită din punct de vedere al sănătății. Cea mai bună zi a săptămânii este marți. Cea mai grea zi va fi joi.

Pești, amintirea unor situații anterioare de neuitat te va face să te simți bine. Apropiați-vă puțin de partenerul dvs., relaxați-vă și nu vă duceți acasă problemele profesionale. Urmăriți cheltuielile, care la mijlocul săptămânii vin întotdeauna cu plăți neprevăzute. Feriți-vă de durerile de cap săptămâna aceasta. Cea mai bună zi a săptămânii este vineri. Luni este ziua cea mai complicată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel