Horoscop weekend 19-20 martie 2022. O perioadă stresantă pentru zodii: Leu, pregătește-te pentru certuri. Probleme pentru Rac

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
La plăcinte înainte, la război înapoi. Cinci zodii care dau dovadă de lașitate
La plăcinte înainte, la război înapoi. Cinci zodii care dau dovadă de lașitate

A sosit și sfârșitul săptămânii și de aceea este timpul să aflăm horoscopul weekendului 19-20 martie 2022. Se va număra zodia noastră printre cele norocoase sau va trebui să așteptăm vremuri mai bune pentru a ne bucura? Horoscopul spune că toate semnele zodiacale ar trebui să se pregătească pentru o perioadă stresantă în acest weekend.

Dificultățile vor afecta atât viața personală, cât și relațiile profesionale. Astrele știu despre ce vorbesc! Iată previziunile complete pentru acest weekend, 19-20 martie 2022.

Horoscop. Echinocțiul de primăvară 2022. Cum afectează puterea acestui eveniment toate zodiile. Noul an astrologic vine cu surprize

Berbec, nu-ți face reclamă la viața personală, îți poate afecta autoritatea la serviciu. După cum au raportat astrologii, acest weekend 19-20 martie va fi caracterizat prin confuzie pentru zodia Berbec. Un cuvânt spus în plus și nelalocul lui îți va aduce ce mai rău de la oamenii din jur.

Taur, vei avea tendința de a asculta sfaturile altora cu privire la sănătatea ta. Horoscopul weekendului 19-20 martie 2022 vede îndoieli și controverse pentru Taur, care ar trebui să o ia de la zero, mai ales în dragoste. Este de fapt o perioadă de impas, alcătuită din critici și neînțelegeri.

Gemeni, astrele așteaptă de la voi acțiuni curajoase și directe. În acest weekend va trebui să vă deschideți cumva către iubire. Dacă doriți să începeți un nou proiect, nu trebuie să pierdeți timpul!

Rac, încercați să nu mâncați alimente și băuturi care sunt neobișnuite pentru voi. În dragoste, astrologii spun că în acest weekend 19-20 martie 2022 sunt probleme, situații de clarificat, dar până la urmă totul se va rezolva.

Leu, pregătiți-vă pentru certuri și confruntări. Încercați să acționați în conformitate cu legea. În ceea ce privește domeniul iubirii, născuți sub semnul Leului trec prin momente de mare pasiune în acest weekend 19-20 martie 2022, dar vor avea sentimentul că nu sunt răsplătiți pe măsură.

Fecioară, acceptă cadourile și ofertele destinului. În ceea ce privește domeniul dragostei, Fecioara are uneori sentimentul că dăruiește prea mult celor care nu răspund așa cum ar trebui. Mai bine comunicați pentru a vă clarifica poziția.

Horoscop. Cât de păcătoasă poate fi zodia ta? Săgetător are cele mai întunecate gânduri. Clasamentul de răutate al nativilor, potrivit astrologiei

 

Horoscop weekend 19-20 martie 2022

 

Balanță, pentru tine vine o perioada în care voința și mintea sunt una și aceeași. Ele sunt susținute de o intuiție puternică. În acest weekend 19-20 martie 2022, există un zid între Balanță și partener. Se pare că nu ați primit încă garanții în dragoste și nu ați înțeles prea bine cu cine aveți de-a face. Mai bine să fiți precauți.

Noi întâlniri pentru Scorpion. Puteți cunoaște o persoană foarte intrigantă, dar va fi nevoie de măsură și autocontrol, mai ales duminică. De asemenea, astrologii transmis că în acest weekend este important să lucrezi corect cu informațiile primite.

Săgetător, zilele următoare îți vor aduce multe schimbări în viața personală. Horoscopul weekendului 19-20 martie anunță că zodia Săgetător va fi deosebit de norocoasă în dragoste, iar astrele favorizează noile întâlniri.

Horoscop. Ce șanse are fiecare zodie să se îmbogățească? Berbec va deveni repede bogat, iar Rac va face sacrificii. Cine este cel mai norocos nativ

Capricorn, energia din acest weekend 19-20 martie 2022 provoacă conflicte grave și certuri majore. De asemenea, astrologii susțin că nu este cel mai bun moment pentru a face investiții riscante. Mai așteaptă un timp întrucât va fi un weekend foarte ciudat.

Vărsător, viața ta romantică este probabil să ia întorsături neașteptate. Un sfat de la astrologi pentru Vărsător în acest weekend 19-20 martie 2022: cea mai frumoasă iubire este cea cucerită, dar dacă o persoană îți oferă siguranță și confort, nu o refuza, este ceea ce ai nevoie.

Pești, zilele din acest weekend sunt favorabile pentru achiziții majore. În sfârșit, șansele de a reveni în joc după o perioadă lungă de negativitate cresc pentru Pești. Weekendul acesta oferă soluții și este mai liniștit decât în ​​trecut.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel