Horoscop weekend, 16 - 18 aprilie. Soarele se va alătura lui Mercur în Berbec. Suprize pentru aceste zodii. La ce trebuie să te aștepți

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop weekend, 16 - 18 aprilie. Soarele se va alătura lui Mercur în Berbec. Suprize pentru aceste zodii. La ce trebuie să te aștepți
Horoscop weekend, 16 - 18 aprilie. Soarele se va alătura lui Mercur în Berbec. Suprize pentru aceste zodii. La ce trebuie să te aștepți

Duminică, 18 aprilie, Soarele se va alătura lui Mercur în Berbec. Această perioadă va fi o mare oportunitate de a ne reordona, o tendință care va fi prezentă pe tot parcursul lunii aprilie.

În acest weekend, fiecare dintre noi va trebui să aibă grijă de situația economică și de activitatea la muncă, precum și relația de dragoste, dacă o avem în acest moment, sau legăturile cu cei dragi în general.

Citește și Horoscopul dragostei pentru luna mai 2021. Zodiile care nu au deloc noroc, relațiile care sunt sortite eșecului

Trebuie să ne ascultăm pe noi înșine, trebuie să ne respectăm mai mult și să stăm departe de tot ceea ce ne doare sau ne împiedică să mergem înainte.

Citește și Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie 2021. Soarele și Mercur intră în Taur: Tensiuni pentru mai multe zodii

Vineri ne vorbește despre intuiție și sensibilitate înconjurată de mult mister. Ne invită să cultivăm calmul, pacea și iubirea, trei sentimente foarte pozitive care testează controlul asupra nesiguranțelor și temerilor noastre. Ziua de sâmbătă ne spune despre fanteziile și iluziile pe care mintea le proiectează de obicei în viața noastră de zi cu zi.  În ziua de duminică ascultă cu atenție intuiția ta. Există prea mult zgomot în jurul tău care te poate deruta, în special în domeniul emoțional.

 

Horoscop de weekend 16 - 18 aprilie

 

Berbec. Ziua de vineri va fi obositoare pentru berbecii energici. Să nu îți permiți să fii mereu în fruntea cerințelor tale nu este un lucru rău. Sâmbătă va fi un moment bun pentru a efectua sarcini în casă. Unii vor încerca să reîmprospăteze imaginea casei, cu aranjamente sau lucruri noi. Duminică va fi o zi foarte fericită, cu entuziasm în familie și vești foarte bune. Cei care au o zi de lucru vor avea o zi organizată și calmă. 

Taur. Vineri încercați să munciți pentru a netezi acele margini aspre care rămân din lipsa de dialog cu colegii dvs. de serviciu. Ierarhia nu contează, ceea ce contează este să te împaci întotdeauna cu ceilalți. Sâmbătă va fi o zi cu multă muncă din cauza evenimentelor neprevăzute. Ziua de duminică va fi o zi cu multă imaginație.

Gemeni. Vineri veți obține vești încurajatoare la locul de muncă. Sâmbătă planurile se concretizează și veți cumpără sau încheia tranzacții. Inimile gemenilor sunt într-o lupta internă și posibile luări de decizii. Duminică veți fi foarte implicați în idei pe care veți dori să le proiectați și să le faceți să devină realitate. 

Rac. Vineri vă veți da seama că de multe ori pentru a putea face față unor situații, costă foarte mult. Veți avea parte de liniște sufletească și putere. Sâmbătă veți profită de ocazie pentru a clarifica situațiile din zona familiei. Duminică ați putea avea surprize nu foarte plăcute generate de oamenii din jurul lor. Este important să puteți separa emoțiile și să puteți pune lumina în întuneric. 

Leu. Profitați de ziua de vineri pentru a efectua apeluri importante. Sâmbătă sunt probabilități mari de a realiza acorduri așteptate. Ziua de duminică va fi plină de organizare și angajament în domeniul muncii. Leii sunt văzuți ocupați și își arată responsabilitatea cunoscută.

Fecioară. Ziua de vineri va fi o zi de eliberare. Sâmbătă veți fi completați de oameni apropiați în domeniul activităților și reușiți să vă simțiți confortabil și în acord cu ideile de proiect pentru afaceri, întreprinderi și noi orizonturi. Duminică se vor petrece evenimente în planul afectiv cu un aspect foarte bun în viața Fecioarelor. În această zi fericită de duminică, faceți progrese în conversațiile despre posibile afaceri sau începutul unei noi activități pentru dvs. 

Balanță. Vineri veți renaște sentimentele negative. Sâmbătă vor veni surprize plăcute care vor mângâia emoțiile și vor elibera gândurile greșite despre unii oameni. Duminică veți avea tendința spre reacții disproporționate și furie. 

Scorpion. Vineri veți simți dezamăgire în zona de muncă. Sâmbătă, încet, dar sigur, vă veți rearanja lucrurile. Ziua de duminică este pentru a încerca să vă reconectați cu oamenii. 

Săgetător. Vineri veți avea așteptări mari la întâlniri sau interviuri de angajare. Învațați să spuneți nu în cadrul familie, o atitudine care va servi tuturor. Sâmbătă veți avea așteptări bune în fața apelurilor care privesc planul de muncă. Posibilitățile sunt generate în diferite domenii pe care ar trebui să le luați în considerare și să nu vă fie frică să încercați. Duminică va fi ziua ideală pentru cei care pot lua o pauză. 

Capricorn. Vineri vă veți da seama că senzația de epuizare nu se datorează doar somnului slab pe care l-ați avut în ultimul timp. Sâmbătă va fi o zi importantă pentru întâlniri și dialoguri importante. 

Vărsător. Vineri, cu toată puterea vă veți arăta creativitatea și dorința de a vă demonstra capacitățile. Sâmbătă veți avea o zi plăcută cu planuri de cuplu sau de familie acasă. Duminică vă veți întâlni cu câteva situații care ar putea complica oarecum rutina calmă a Vărsătorilor.

Pești. Vineri va veni o nouă perspectivă pentru unii care caută noi direcții în activitățile lor. Sâmbătă va fi o zi bună în care să căutați ceva timp în singurătate și să meditați la problemele dvs. intime. Duminică vor fi situații oarecum complexe care se vor dizolva prin dialog și pur și simplu veți cădea de acord. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel