Horoscop special. Cea mai norocoasă zi din toamna anului 2022 pentru fiecare zodie. Notează data în calendar!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special. Cea mai norocoasă zi din toamna anului 2022 pentru fiecare zodie. Notează data în calendar!
Horoscop special. Cea mai norocoasă zi din toamna anului 2022 pentru fiecare zodie. Notează data în calendar!

Sezonul de toamnă poate fi noros și rece, dar chiar și în zilele cele mai întunecate o rază de lumină iese în evidență și pentru a ne ajuta să o găsim, astrologii ne spun care va fi cea mai bună dată pentru zodia noastră în acest anotimp al anului.

Toamna, conform astrologilor, va începe pe 22 septembrie și se va încheia pe 21 decembrie. În această perioadă, fiecare zodie va avea un moment norocos. Pentru a ne ajuta să-l găsim, astrologia ne spune care va fi cea mai bună zi din acest anotimp pentru toate zodiile.

Clima astrologică din toamna anului 2022 va contrasta cu zilele scurte și reci care caracterizează acest anotimp, prin prognozarea speranței. Ele nu pot reprezenta decât o lumină în mijlocul întunericului.

Acest lucru se datorează faptului că retrogradele lui Mercur, Saturn, Jupiter și Neptun se vor încheia, așa că viața va fi pregătită pentru noi începuturi. De aceea, toamna sunt multe zile de bun augur, iar mai jos vă vom spune care dintre ele corespunde zodiei dumneavoastră.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

 

Cea mai norocoasă zi din toamna anului 2022 pentru fiecare zodie

 

Berbec

Va trebui să ai răbdare, pentru că cea mai bună zi pentru Berbec din toamna astrologică va fi pe 21 decembrie, ultima din sezon, când vei începe să simți o energie vindecătoare care te va conduce să fii lucid și să te bucuri din plin de vacanță. 

Taur

Cea mai norocoasă zi de toamnă pentru Taur va fi 15 noiembrie, când vei avea multe oportunități de a fi în armonie cu cei dragi și prietenii tăi. La unele întâlniri ai putea găsi persoana care se va alinia cu valorile tale.

Gemeni

6 octombrie va fi cea mai norocoasă zi de toamnă pentru zodia Gemenilor. Vei avea multă claritate mentală și ai putea primi câștiguri în bani neașteptate.

Rac

Cea mai pozitivă zi din toamnă pentru Rac va fi 23 noiembrie. Îți vei putea enunța obiectivele mai clar, iar sub aspectul familiei, vei avea conversații care vor fi deosebit de revelatoare.

Horoscop special. Crește-ți banii în funcție de energia ta zodiacală. Aceste semne trebuie să spună „NU” la momentul potrivit

Leu

22 octombrie va fi cea mai norocoasă zi pentru Lei, care vor fi centrul total al atenției și vor putea dezvolta relații importante. Nu fi surprins dacă oamenii sunt mai afectuoși în acea zi.

Fecioară

Cea mai norocoasă zi pentru Fecioare din toamnă va fi 2 octombrie, când vor avea o doză suplimentară de claritate și încredere în luarea deciziilor.

Balanță

Cea mai bună zi de toamnă pentru semnul Balanței va fi 22 octombrie când dragostea și frumusețea îți vor condimenta viața. Sentimentele tale vor avea un plus de grație, așa că va fi timpul să-ți faci planuri sociale.

Scorpion

8 octombrie va fi cea mai bună zi a toamnei pentru Scorpioni, când se va prezenta oportunitatea de a transforma orice element din viața lor care a cerut schimbarea. Această schimbare va fi internă, dar foarte reprezentativă și te va face să te simți puternic.

Horoscop. Cât de păcătoasă poate fi zodia ta? Săgetător are cele mai întunecate gânduri. Clasamentul de răutate al nativilor, potrivit astrologiei

Săgetător

Cea mai pozitivă zi de toamnă pentru Săgetător va fi 23 noiembrie. Este probabil ca vei experimenta schimbări pozitive și sentimentul pe care îl vei simți va fi ca și cum ai primit o viață nouă.

Capricorn

23 octombrie va fi cea mai bună zi de toamnă pentru Capricorn. În acea zi, tenacitatea, efortul, sacrificiul și rezistența la muncă vor da roade din abundență.

Vărsător

La fel ca vecinul său zodiacal, Vărsătorul va avea și el 23 octombrie ca cea mai bună zi a toamnei. Va fi momentul perfect pentru a face pași mari într-un proiect personal sau într-un loc de muncă important.

Pești

Cea mai bună zi de toamnă pentru Pești va fi 3 decembrie. Abilitățile tale de percepție vor fi foarte stimulate și vei înțelege lucrurile mai ușor.

Horoscop special. Șase planete retrograde în septembrie 2022: Ce înseamnă și cum afectează zodiile?

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3      

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel