Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!
Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Un studiu al astrologiei ne spune care sunt semnele zodiacului care dau dovadă de cele mai puține maniere și pot fi groaznice, atunci când situațiile nu le favorizează.

Anumite situații scot la iveală ceea ce este mai rău în semnele zodiacale și le transformă în ceva ce în mod normal nu sunt. Când condițiile nu îi favorizează, există cei care sunt capabili să-și controleze emoțiile și să arate maniere, totuși, alții nu pot ascunde asta și pot fi destul de nepoliticoși.

Potrivit astrologiei, cinci semne ale zodiacului sunt cele care, datorită caracterului lor, pot fi victimele acestor trăsături neplăcute. Asta înseamnă că nu sunt nepoliticoși tot timpul, doar atunci când sunt supărați sau îi enervează cineva.

Horoscop special. Crește-ți banii în funcție de energia ta zodiacală. Aceste semne trebuie să spună „NU” la momentul potrivit

În acele cazuri, nu le este rușine să blesteme, să țipe, să manifeste dispreț sau să comită acte nepotrivite pentru societate. Conform unui clasament al astrologului Susan Taylor pe Astrofame, vă spunem care sunt cele mai groaznice zodii.

 

Cele mai groaznice cinci semne zodiacale, potrivit astrologilor

 

1. Săgetător

Primul loc în această listă este pentru Săgetător, un semn de foc care pare a fi foarte relaxat și optimist, dar ascunde o latură destul de grosolană. Celor născuți între 23 noiembrie și 20 decembrie nu le pasă de maniere atunci când se simt încolțiți, legați sau blocați într-o situație.

2. Scorpion

Locul al doilea ia acest semn de apă care îi guvernează pe cei născuți în perioada 23 octombrie - 22 noiembrie. Nu se abțin să-și spună părerea, chiar dacă părerile ar putea fi agresive sau supărătoare pentru alții. Franchețea Scorpionului este adesea dureroasă.

Horoscop: Cele mai geloase zodii. Leul explodează, iar Scorpionul este nemilos și ajunge la răzbunare

3. Gemeni

Locul trei îi revine zodiei Gemeni, potrivit lui Taylor, pentru că acțiunile lor pot fi foarte imature. Cei născuți între 21 mai și 20 iunie au o personalitate dublă, adică sunt simpatici, dar și foarte neplăcuți. Când lasă emoțiile să se acumuleze în interior, ele explodează cu izbucniri grosolane.

4. Berbec

Zodia care îi guvernează pe cei născuți în perioada 21 martie – 19 aprilie ocupă locul patru în acest clasament. Potrivit astrologului, temperamentul ei impulsiv este ceea ce o face să-și piardă mințile atunci când lucrurile nu merg așa cum vrea. Acesta este motivul pentru care poate fi destul de nepoliticos.

Horoscopul întunecat. Demonii interiori care locuiesc în fiecare nativ: În Berbec zace un demon atotputernic, iar în Rac un demon psihopat

5. Taur

Locul cinci este pentru zodia care îi guvernează pe cei născuți în perioada 20 aprilie - 20 mai. Dacă este provocat, devine rapid enervat și poate comite acte neprietenoase. Este greu de convins pentru că el crede orbește în idealurile și convingerile sale. Dacă insiști să-l faci să se răzgândească, îi poate scoate la iveală latura mai întunecată.

Horoscop. Cele mai insensibile semne ale zodiacului. Aceste patru semne sunt de neclintit în fața emoțiilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel