Horoscop: Cele mai geloase zodii. Leul explodează, iar Scorpionul este nemilos și ajunge la răzbunare

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop: Cele mai geloase zodii. Leul explodează, iar Scorpionul este nemilos și ajunge la răzbunare
Horoscop: Cele mai geloase zodii. Leul explodează, iar Scorpionul este nemilos și ajunge la răzbunare

Există diferite tipuri de gelozie: fie a partenerului, a unui frate sau a unui prieten. Cu toate acestea, nu toți le exprimă în același mod. În următorul material veți descoperi dacă aparțineți uneia dintre cele mai geloase semne ale zodiacului.

Toată lumea este geloasă într-un grad diferit, în funcție de semnele zodiacale, unele mai mult decât altele. Există diferite tipuri de gelozie, fie față de partener, față de frate sau față de un prieten. Cu toate acestea, nu toată lumea le exprimă în același mod.

Tipurile de gelozile sunt diverse: o manifestare apare atunci când o persoană are dubii cu privire la partener și îi pune întrebări, apoi gelozia ascunsă, care nu este arătată și gelozia patologică. Gelozia patologică arată un nivel ridicat de nesiguranță personală și stimă de sine scăzută, ceea ce duce la gândul că nu sunt suficient de valoroși pentru a fi demni de dragostea persoanei.

Prin urmare, StiriDiaspora.ro a pregătit pentru dumneavoastră un material special în care vă vom arăta care sunt cele mai geloase semne zodiacale.

 

Cele mai geloase semne ale zodiacului 

 

Scorpion

Este cel mai gelos dintre toate semnele zodiacale. Iubește la nebunie și urăște cu furie, iar când este gelos este pentru că știe cu siguranță că se întâmplă ceva ciudat. Gelozia sa este legendară!

Gelozia Scorpionului îl poate duce la acte de răzbunare și la o natură complet nemiloasă. Odată respins, un Scorpion se simte gol și s-a rupt. Fără limite, fără condiții, fără filtre și fără nimic care să te împiedice să arăți tot ce simți. Când Scorpionul își stabilește o răzbunare, nu se odihnește până nu o atinge. 

Pești

Acest semn se situează pe locul doi printre cele mai geloase zodii. Modul său de a fi gelos este justificat, pentru că știe să diferențieze ceea ce este și ce nu este real. Așa că nu are rost să încerci să manipulezi peștii, pentru că au o intuiție ascuțită. Nu va tăcea când simte că ceva nu este în regulă și este capabil să pună în scenă orice, indiferent de context, dacă se simte trădat.

Este unul dintre cele mai neîncrezătoare semne ale Horoscopului și, prin urmare, una dintre cele mai geloase zodii. Au tendința de a avea capul în nori, dar când pun picioarele pe pământ, nu vor să aibă încredere în nimeni, de teama că se va profita de ei. Acest exces de neîncredere îi face, de asemenea, oarecum geloși.

Berbec

Este foarte pasionat de tot ceea ce îl înconjoară. Nu are răbdare și nu se va gândi să pună la îndoială partenerul, dar va fi gelos dacă va simți că îi invadează cineva teritoriul. Pe de altă parte, merită menționat că gelozia Berbecului se manifestă într-un mod ciudat: nu se plânge partenerului său, nu explodează, nu țipă, nu face reproșuri. 

Berbecul funcționează foarte bine cu gelozia în interior, el nu o va expune niciodată, deoarece asta va indica doar slăbiciune și știe bine că poate reprezenta sfârșitul relației sale. Pentru Berbec este esențial să expui clar ceea ce simți înainte de a lua decizia de a renunța la relație. 

Capricorn

Acest semn pare o persoană calmă și chiar indiferentă față de multe situații. Dar, în momentul în care observă o activitate neobișnuită, din priviri și gesturi, poate deveni obsedat și chiar poate pune multe întrebări pentru a afla fiecare detaliu al suspiciunilor sale. Când este pusă în funcțiune, gelozia Capricornului este ca o zbatere în fundal care distruge totul în coexistența cu partenerul său. Capricornul anulează o parte din viața sa amoroasă din cauza geloziei, pentru că nu dorește ca acel disconfort să-l deranjeze mereu. Nimeni nu te poate învinui pentru că ai făcut asta.

Ceea ce se întâmplă cu Capricornul, unul dintre cele mai geloase semne, este că atunci când se îndrăgostește și își deschide inima, este dispus să ofere totul pe tavă, să se dedice total, dar vor și să primească sprijin necondiționat de la partenerul lor. Din acest motiv își arată toată afecțiunea și atenția față de persoana iubită, ajungând chiar la un punct de dependență totală de partenerul lor.

Leu

Dacă vedeți mișcări ciudate în jurul vostru, deveniți plini de furie. Este un semn foarte intuitiv, așa că veți observa când sunt provocați. În momentul în care o va spune, indiferent de contextul în care se află, va exploda chiar dacă mai târziu îi va trece furia. Leul este unul dintre cele mai infidele semne și totodată una dintre cele mai geloase zodii. Ceea ce se poate spune în favoarea Leului cu privire la gelozia sa este că nu este la fel de rece ca a Scorpionului și că gelozia sa nu este la fel de durabilă ca a Fecioarei. Marele avantaj Leului este că îți va spune că este gelos și motivul pentru care este gelos chiar la momentul respectiv, fără să amâne. 

Este foarte gelos și posesiv, nu vă va tolera să zâmbiți altora! Îi place să simtă că toată lumea o admiră pe femeia care îl însoțește, dar că este singurul bărbat care îi poate fi aproape.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel