Horoscop special. Șase planete retrograde în septembrie 2022: Ce înseamnă și cum afectează zodiile?

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special. Șase planete retrograde în septembrie 2022: Ce înseamnă și cum afectează zodiile?
Horoscop special. Șase planete retrograde în septembrie 2022: Ce înseamnă și cum afectează zodiile?

Retrogradarea lui Mercur, în septembrie, s-a alăturat lui Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto. Fiecare acționează cu energia sa asupra a șase semne ale zodiacului. Ce spune astrologia despre aceste tranzite?

Cu Mercur retrograd, luna septembrie a acestui 2022 marchează șase planete retrograde, iar aceasta are și o interpretare pentru astrologie. Ce înseamnă retrogradarea unei planete? În realitate, este o percepție a mișcării stelelor, văzută de pe Pământ, în care planeta pare să-și oprească cursul obișnuit și să înceapă să se retragă.

Astrologul Erin Sullivan, în cartea sa „The Retrograde Planets”, explică că acest fenomen „se datorează în întregime perspectivei noastre, bazată pe Pământ” și că apare în perioade în care o planetă formează un aspect specific cu Soarele. „Punctul comun între toate planetele este că sunt retrograde atunci când sunt cel mai aproape de Pământ”, explică el.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Iar acest aparent „revers” are și o simbologie astrologică. Anterior era considerat un semn negativ sau dezastruos, dar în astrologia modernă privirea se sprijină pe un moment de trecere în revistă, este ca și cum a reveni pentru a trece în revistă acțiunile sau energiile pe care fiecare dintre aceste planete le activează în semnele zodiacului.

Pe de o parte, ele ajută la redirecționarea propriilor mișcări, la ajustarea a ceea ce este necesar pentru atingerea anumitor scopuri în viață. Și pe de altă parte, aceeași energie poate atrage la noi probleme din trecut care cer revizuire.

Luna aceasta, cu șase planete retrograde, s-ar părea că mesajul universului este să te oprești și să observi, să fii precaut și să nu iei decizii importante sau transcendente fără a analiza mai întâi problema de sus în jos.

Horoscop special. Crește-ți banii în funcție de energia ta zodiacală. Aceste semne trebuie să spună „NU” la momentul potrivit

 

Planete retrograde în șase semne ale zodiacului

 

Mercur, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto sunt în retrograd, fiecare cu acțiunile lor specifice asupra diferitelor semne ale zodiacului.

Retrogradarea lui Mercur în Balanță. În total va retrograda de patru ori anul acesta, iar acum o face până în octombrie. Această planetă cere să verifice trecutul, așa că nu ar trebui să fii surprins dacă un fost bate la ușă. Modul în care vorbim, ne conectăm sau gândim va fi revizuit în această etapă. Mercur va continua să retrogradeze până când va intra din nou în Fecioară, iar privirea va deveni și mai analitică, așa că este important să fii conștient de gândurile obsesive. Profită de energia pentru a revizui, a ordona, a revizui, a clasifica ceea ce avem nevoie pentru a continua.

Retrogradarea lui Jupiter în Berbec. Planeta care extinde totul ne obligă să ne uităm la acțiunile, impulsurile și dorințele noastre. Jupiter va fi din nou direct în Berbec la sfârșitul lunii noiembrie. Până atunci, este bine să îți faci timp să acționezi și să nu te lași dus de atitudini pripite.

Retrogradarea lui Saturn în Vărsător. Ce structuri cer schimbări în viața noastră? Saturn, care reprezintă și timpul, cere să revizuiască obiectivele și proiectele, să coboare ideile la sol, să le dea formă. Saturn va părăsi retrogradarea la sfârșitul lunii octombrie.

Horoscop special. Cele trei zodii care vor fi înșelate de parteneri. Cine va suferi cele mai multe trădări în dragoste

Retrogradarea lui Uranus în Taur. Planeta schimbării și revoluției s-a așezat într-un semn de pământ, ridicând o trecere în revistă a structurilor economice, a sistemelor de valori, a îngrijirii pentru mediu, a obiceiurilor alimentare. Uranus, cu forța fulgerului, mobilizează schimbări surprinzătoare și drumul său retrograd ne obligă să ne uităm la toate problemele luptei cu Tauri, pentru că se află acolo de câțiva ani încoace. Va fi direct din nou în ianuarie 2023.

Retrogradarea lui Neptun în Pești. Această planetă este conducătorul Peștilor, iar calea retrogradă ne poate lăsa într-un fel de ceață mentală, cerându-ne să ne conectăm mai profund cu intuiția. Cum îmi pot ajuta emoțiile să curgă mai natural? Dacă ești Pești ar fi important să îți protejezi energia pentru a nu fi prea vulnerabil emoțional.

Retrogradarea lui Pluto în Capricorn. Pluto distruge, dar și transformă. Din punct de vedere astrologic, anul viitor va fi un an foarte puternic la nivel social datorită trecerii lui Pluto în Vărsător după 15 ani în Capricorn. Va fi pentru câteva luni, dar promite să se simtă puternic. Între timp, retrograd în acest semn de pământ, ducându-ne într-o privire mai profundă asupra efortului nostru, muncii noastre și rezultatelor acestuia. La nivel colectiv, ne permite să digerăm mai atent schimbările profunde ale paradigmelor care își croiesc drum: structurile care nu mai servesc trebuie să moară.

Horoscop. Cât de păcătoasă poate fi zodia ta? Săgetător are cele mai întunecate gânduri. Clasamentul de răutate al nativilor, potrivit astrologiei

 

----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link -> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel