Horoscop săptămânal 4 - 10 iulie 2022. Taur, îți vei găsi jumătatea. Scorpion, te așteaptă decizii dificile. Previziuni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop săptămânal 4 - 10 iulie 2022. Taur, îți vei găsi jumătatea. Scorpion, te așteaptă decizii dificile. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop săptămânal 4 - 10 iulie 2022. Taur, îți vei găsi jumătatea. Scorpion, te așteaptă decizii dificile. Previziuni pentru toate zodiile

Ce vă rezervă horoscopul acestei săptămâni? Verifică cele 12 zodii din horoscopul săptămânal, unde poți afla ce te așteaptă în mterie de bani, dragoste, noroc și la serviciu, precum și alte previziuni importante pentru tine.

Berbec

În acest moment, există o despărțire recentă care te îngreunează. Poate că este o pauză profesională și, din cauza asta, ai fost nevoit să abandonezi un proiect care era în derulare. Sau poate că are de-a face cu o despărțire sentimentală pe care ai provocat-o. Berbec, vei rămâne cu mare îndoială și această stare o să-ți tulbure restul activităților. Ar trebui să fii absolut sigur că vei avea în curând dovada că alegerea ta a fost cea mai rezonabilă soluție. Aceasta va fi o săptămână pe care ar trebui să o dedici activității colective. Dacă deja ești obișnuit să conduci un grup, cu siguranță știi că atmosfera generală care se respiră este esențială pentru buna desfășurare a activității.

Taur

Săptămâna aceasta nu ar trebui să vă lăsați derutat de influențe conflictuale. Pentru că vei avea impresia că în jurul tău este multă activitate și, în același timp, senzația că lucrurile se mișcă foarte încet. Taur, vei face parte din toată această agitație fără a fi foarte sigur de eficacitatea ei. Ar trebui să te gândești din nou, pentru că dacă rezultatele nu sunt evidente, ele sunt acolo. Și în curând vei beneficia de el. Este foarte probabil că vei avea un schimb de opinii instructiv și fructuos cu jumătatea ta mai bună. Te vei simți împins să abordezi subiecte legate de viitorul tău și vei fi foarte bucuros de asta, ceea ce este totuși un semn bun. Dacă ești singur acum, este posibil ca acest statut să nu dureze mult.

Gemeni

Sunt zile în care te simți deosebit de bine fără să le poți raporta la vreun eveniment real. Desigur, Gemeni, raționalitatea ta va căuta un motiv pentru starea ta. Dar dacă numeri de câte ori faci lucruri pe care nu vrei să le faci și invers, îți vei da seama că motivul nu este întotdeauna corect. Așa că în această săptămână nu ar trebui să te străduiești prea mult să-ți dai seama de lucruri. Vei simți că ești pe deplin în ton cu sentimentele tale. Dacă trebuie să iei decizii profesionale importante, o mare parte dintre ele vor fi luate din instinct. În viața ta sentimentală, la fel se va întâmpla și cu tine, adică inima ta va vorbi înaintea capului tău.

Horoscop rune 4 - 10 iulie, cu Mihai Voropchievici: Zodia care este pregătită să pornească uraganul, are chef de ceartă. Previziuni pentru nativi

Rac

Aceasta nu va fi o săptămână de acțiune, ci de reflecție. Dacă ai avea în vedere să iei decizii mari în aceste zile, ar fi mult mai bine dacă ți-ai acorda puțin mai mult timp. Chiar dacă ai un sentiment de urgență care face ca presiunea să devină din ce în ce mai puternică, să te grăbești în ea ar fi într-adevăr o greșeală. Rac, ar trebui să încerci să te izolezi pentru a reflecta și, dacă este necesar, să ceri niște sfaturi. Ar trebui să sari doar atunci când simți cu adevărat că ești pregătit. Ar trebui să-ți amintești că există o prezență divină acolo și te iubește. Orice ai face, vei ști întotdeauna la cine să apelezi pentru confort, chiar dacă nu este o prezență tangibilă. Ar trebui să te gândești că în cele mai întunecate momente nu vei fi niciodată singur.

Leu

Și dacă toate reflecțiile tale frumoase și teoriile tale interesante despre existență ar fi împărtășite puțin cu alții... La un moment dat trebuie să-ți compari părerile cu cele ale prietenilor. Leu, acesta este momentul potrivit. Te simți sigur pe tine și ai destule răspunsuri de discutat până la sfârșitul săptămânii fără întrerupere. Ar trebui să încerci să o faci, pentru că te va îmbogăți. Te așteaptă zile destul de plăcute și vei simți că ceilalți sunt mai atenți la nevoile tale decât de obicei. Cu toate acestea, ar trebui să fii atent la un lucru esențial: promisiunile care se fac rapid, pentru că sunt spuse fără să stai pe gânduri, nu se țin întotdeauna. Răbdarea ta incredibilă și sensibilitatea ta sunt valori sigure pentru a atinge obiectivul fără nicio problemă.

Fecioară

Ai destule lucruri de preluat în viața ta sentimentală și săptămâna asta ți-ar putea permite. Fecioară, s-ar putea ca valorile tale familiale să te împiedice încă să trăiești o poveste nu prea corectă din punct de vedere politic și pe care ar trebui, o dată în viață, să dai cu pumnul în masă pentru a te afirma. Trebuie să-ți faci alegerile respectate pentru a te respecta pe tine însuți. Nu ar trebui să subestimezi abilitățile sau puterea oamenilor din jurul tău. Chiar dacă au un farmec frivol și par să fie împrăștiate în o mie de activități, vei descoperi sub aceste înfățișări înșelătoare că au o mare înțelepciune pe care să o împărtășească cu tine. Acest lucru va necesita puțină atenție și perspicacitate, dar odată ce veți înțelege, veți fi răsplătit cu o mulțime de învățături.

Horoscop iulie 2022. Berbec, te așteaptă o promovare. Pești, pregătește-te pentru multă dragoste. Previziunile acestei luni pentru toate zodiile

 

Horoscop săptămânal 4 - 10 iulie 2022

 

Balanță

Săptămâna aceasta poate fi nevoie să-ți lași mândria deoparte și să rezolvi o ceartă care s-a înrădăcinat. Balanță, s-ar putea să fi fost înstrăinat de mult timp de un prieten. Această situație vă poate provoca o mare anxietate. Ar trebui să încerci să eliberezi tensiunea, te vei simți mult mai bine dacă știi să ierți. Deocamdată, ar trebui să-ți înghiți stima de sine și să fii primul care se apropie de adversarul tău. Veți fi mai puternic. Nu ar trebui să vă faceți griji prea mult. Mintea ta va fi captivată de gânduri foarte romantice și absolute, dar din păcate total virtuale. Prin urmare, ai face bine să înfrunți un pic realitatea, pentru că sentimentele imaginare sunt una, dar principiile realității sunt cu totul alta.

Scorpion

S-ar putea să aveți nevoie de un mic impuls pentru a pune lucrurile în mișcare. Scorpion, ar trebui să încerci să nu te descurajezi dacă nu ies așa cum ți-ai dori. Așteptările tale sunt destul de mari și simțul tău de perfecțiune îi împiedică pe oricine încearcă să coboare la nivelul tău. Nu ar trebui să fii obsedat de detalii. Așa că ar trebui să depui ceva efort în asta. Săptămâna aceasta vei fi un atu deosebit de iubit de oameni. Se pare că ți-ai dat seama brusc că trebuie să ai grijă de aspectele materiale ale întregii tale vieți. În plus, ar trebui să faci o investiție suplimentară în muncă sau în economia vieții tale de familie, pentru că în această săptămână totul va fi revizuit amănunțit. Te așteaptă decizii dificile.

Săgetător

Este posibil ca săptămâna aceasta să ai chef de evadare din realitate. Săgetător, s-ar putea să te întrebi dacă ceea ce nu vrei este să vezi că situația necesită un angajament. Poate ți-e teamă că nu ai suficiente resurse pentru a reuși. Și totuși, este o adevărată chemare la responsabilitate și afirmare personală și nu vei putea scăpa de ea. Nu ești foarte obișnuit cu efuziunile romantice și pentru tine viața emoțională este înainte de toate o valoare dobândită și liniștitoare, ceea ce este o mare greșeală. Trebuie să acordați mai multă importanță și atenție dorințelor și aspirațiilor celor care au curajul să vă împărtășească viața de zi cu zi. Așa că ar trebui să fii mai sensibil și să nu ezitați să acordați o atenție deosebită dorințelor lui.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Capricorn

Săptămâna aceasta va fi inutil să speri să fii eficient. Capricorn, îți va fi de-a dreptul dificil să menții echilibrul între ceea ce îți spune mintea ta și ceea ce îți spun sentimentele să faci. Nu ar trebui să cedeți în panică, ar trebui să încetați să vă chinuiți și să lăsați lucrurile să se întâmple natural. Vei vedea că soluțiile vor apărea singure. Inteligența ta va fi stimulată și ai putea avea o conversație bogată cu cineva căruia îi place să dezbată idei. Ar trebui să aveți ocazia să vă împărtășiți cunoștințele și să învățați câteva lucruri foarte interesante. 

Vărsător

În felul tău de a te comporta în domeniul iubirii, ai o anumită tendință de a-ți căuta un partener extraordinar. Trebuie să fie inteligent, frumos și, mai presus de toate, original și, dacă se poate, excepțional. Vărsător, cauți ceva care nu este, ca să spunem așa, o ființă umană. De aceea, atât de des, primești mari dezamăgiri. Așa că ar trebui să te interesezi puțin de ceea ce ți se pare banal. Pe de altă parte, este clar că este necesar să analizezi evenimentele și relațiile de cauză și efect, dar analizarea prea multă ucide analiza și vei ajunge să nu vezi clar și să nu înțelegi absolut nimic. Așa că ar trebui să lași loc intuițiilor și sentimentelor tale. Interpretarea este plină de sens, cel puțin la fel de mult ca frumoasele tale construcții intelectuale.

Pești

Aceasta este o săptămână care este făcută pentru ca tu să te bucuri de câteva momente de relaxare romantică alături de partenerul tău. Poate doriți să ieșiți la cină sau să alegeți un fel de divertisment, cum ar fi să mergeți la teatru, să participați la un concert sau chiar să mergeți la o plimbare de seară. Pești, ar trebui să-ți lași imaginația să zboare pentru a o distra și încânta. Sunt zile ca acestea când te vei simți în osmoză perfectă cu persoana iubită. Vei dori să petreci timp cu familia ta, fie că sunt părinții tăi, frații tăi, surorile sau rudele tale cele mai îndepărtate. Timpul trece atât de repede încât cu greu ai ocazia să-i întâlnești atât de des pe cât ți-ai dori. Ar trebui să le suni puțin, iar dacă nu locuiesc prea departe, ar trebui să le faci o mică vizită.

Horoscop special. Crește-ți banii în funcție de energia ta zodiacală. Aceste semne trebuie să spună „NU” la momentul potrivit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel