Horoscop iulie 2022. Berbec, te așteaptă o promovare. Pești, pregătește-te pentru multă dragoste. Previziunile acestei luni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop iulie 2022. Berbec, te așteaptă o promovare. Pești, pregătește-te pentru multă dragoste. Previziunile acestei luni pentru toate zodiile.
Horoscop iulie 2022. Berbec, te așteaptă o promovare. Pești, pregătește-te pentru multă dragoste. Previziunile acestei luni pentru toate zodiile.

Luna aceasta ne conectăm cu focul verii. Sezonul cald ne invită să ne îndrăgostim. Citește horoscopul pentru luna iulie 2022 și află ce ți-au pregătit astrele în relațiile tale romantice, la muncă și în viața de zi cu zi. Previziuni complete pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Deși iunie a adus povești noi și rezoluții importante, ne-a cerut totuși să rezolvăm ce Mercur retrograd ne-a cerut să înțelegem, așa că efectul déjà vu a fost prezent și amestecat cu noile noastre începuturi. Dar iulie este o altă poveste.

Luna aceasta, care începe sub influența Lunii Noi în Rac cu care închidem iunie, este luna în care Mercur ajunge în Rac, la fel ca Venus, așa că nu există niciun motiv să privim înapoi. Dimpotrivă, iulie și august sunt două luni pentru a-ți face bagajele și a te lansa în aventura pe care vrei să o trăiești cu ochii la orizont. Este momentul în care universul se retrage ca valul pentru a ne lăsa să acționăm.

Horoscop. Misiunea ta, în funcție de zodie. Berbec s-a născut pentru a ieși în evidență, iar Leu pentru a fi lider. Scopul pe lume al fiecărui nativ

 

Horoscopul lunii iulie 2022 pentru fiecare zodie

 

Berbec

Iulie marchează un nou capitol în jurul casei tale, al familiei și securității emoționale. Trebuie să te concentrezi pe cele mai personale dorințe. Crearea unui sentiment de casă și securitate emoțională sunt acțiuni care vor fi foarte prezente în mintea ta pe parcursul lunii.

Primele săptămâni ale lunii iulie vă pot ajuta să vă reluați relația cu cineva din familie, dar puteți întâlni și o persoană caldă care va juca un rol important în evenimentele care se desfășoară în a doua jumătate a anului. După cum am văzut în horoscoapele dumneavoastră pentru iulie 2022, dacă sunteți unul dintre Berbecii care se gândesc să cumpere o proprietate, să redecoreze sau să întemeieze o familie, momentul să începeți este acum.

După 5 iulie vei putea petrece timp de calitate cu cel mai apropiat cerc de prieteni, te vei conecta cu cei mai vechi amici și cu cei cu care îți găsești o casă. Poate doar ei și familia ta, te vor putea scoate din casă la începutul lunii, pentru că vei dori să petreci mult timp în casa ta.

Luna Plină în Capricorn pe 13 iulie va străluci pe zona ta de obiective profesionale și de succes. Deci, luna aceasta ar putea marca o schimbare în carieră, o promovare sau o recunoaștere a faptului că ai lucrat în ultimele șase luni. După această lună, puteți trece la o nouă poziție sau companie, mai ales dacă sunteți deja pregătit să ocupați o poziție de conducere.

Pe 17 iulie, patru săptămâni ideale încep să plănuiești o cină intimă acasă sau să transformi camera pe care nu o folosești în camera ta de studiu sau de meditație. Fă-ți timp să gătești, să ai grijă de grădină sau să-ți remodelezi dormitorul. Spiritul tău de acasă te poate determina să ceri cartea de bucate a bunicii în această perioadă.

A doua jumătate a lunii este să evadezi într-o cabană de lângă lac sau să vizitezi un mic loc tradițional de unde poți cumpăra obiecte de artizanat sau obiecte lucrate manual pentru a-ți înfrumuseța casa.

De îndată ce Mercur va ajunge în Leu pe 19 iulie, vei pune inima pe primul loc în tot ceea ce faci. Programul tău poate fi saturat de întâlniri romantice sau petreceri epice, de genul care se termină după răsăritul soarelui. Este timpul să exploatezi și să arăți toate talentele tale artistice, să îndrăznești să devii viral pe rețelele de socializare sau să te înscrii la acel show de talente.

Pe 22 iulie, Soarele va sosi în Leu, oferindu-vă patru săptămâni pentru a vă conecta cu creativitatea și bucuria de a trăi. Este perioada din an în care s-ar putea să simți nevoia să-ți împărtășești adevărul nefiltrat, să-ți mărturisești sentimentele, să începi o dragoste sau să-ți actualizezi garderoba cu haine mai vesele.

Nu fi surprins dacă după această dată te hotărăști să vizitezi o expoziție de artă, să te întorci pe ringul de dans sau să te apropii de oameni talentați care generează zgomot și așteptări în mediul tău social. Ca acel influencer cu care vrei să lucrezi.

Luna Nouă în Leu pe 28 iulie dă startul unui nou ciclu de șase luni care te va menține concentrat asupra vieții tale amoroase și a ceea ce te face cu adevărat pasionat. Dacă ești în căutarea unui bebeluș sau a unui proiect care să se simtă ca unul, această lună te favorizează foarte mult.

În fine, nu uitați că este prima lună de Neptun retrograd, așa că în tot acest scenariu, iulie vă va cere un nou examen de conștiință care vă va conduce să vă confruntați cu niște probleme fundamentale pe care acum trebuie să le eliberați. Iulie este un moment bun pentru o practică de meditație sau pentru a porni pe calea iertării.

 

Taur

Iulie te întâmpină cu o atitudine socială, mai activă în comunitatea ta. Seriozitatea pe care săptămânile de după eclipsă au adus-o în semnul tău se estompează în sfârșit și poți începe să generezi noi prietenii, conexiuni, oportunități și căi.

Luna aceasta, așa cum am văzut în horoscoapele voastre pentru iulie 2022, socializarea vă poate deschide calea către acea sinergie pe care o căutați în mod conștient sau inconștient, așa că mergeți la acea întâlnire, discutați cu prietenii și ajungeți din urmă cu echipa de lucru.

Pe 5 iulie începe un ciclu ideal pentru a participa la întâlniri sociale, a-ți relua relațiile cu prietenii, a organiza un weekend în afara orașului sau a profita de vară și de nopțile sale pentru a participa la un festival nocturn. Este luna perfectă pentru a-ți uni forțele cu oamenii pe care îi întâlnești, iar dacă îți joci cărțile corect, un rival poate deveni aliatul tău datorită abilităților tale sociale.

Pe 13 iulie, Luna Plină în Capricorn vine să vă ceară un salt de credință. Este o Lună care va depăși limitele pentru a vă ajuta să vă restabiliți încrederea și să descoperiți că uneori lucrurile funcționează în favoarea ta. O idee sau un proiect vizionar pe care îl promovați din decembrie începe să se manifeste. 

Venus sosește în Rac pe 17 iulie și asta te va face să vrei să-ți folosești cuvintele pentru a flirta și a fermeca pe oricine vrei, fie că este vorba despre o aplicație de întâlniri, la o petrecere sau într-o conversație romantică. Să fermeci pe alții cu o idee romantică îți va fi ușor în a doua jumătate a lunii.

Dacă ești singur, această etapă venusiană poate aduce noi conexiuni, prieteni sau un teren comun poate aduce o nouă poveste de dragoste pentru tine, dar nu te grăbi să oficializezi nimic, iulie este despre a te bucura de proces fără să te gândești la ziua de mâine. Dacă primești o invitație de a pleca într-o excursie, acceptă-o.

Vei simți schimbarea energiei după 19 iulie, când Mercur intră în Leu și vei începe să simți o dorință puternică de a sta acasă, de a te răsfăța și de a te așeza pe scaunul tău preferat cu o carte sau gata să urmărești un serial. Sfârșitul lunii iulie este să te apropii de cei dragi și să îi faci o prioritate.

Femeile joacă un rol deosebit de important în această lună. Mama ta, sora ta sau un membru feminin al familiei vor avea un rol principal în deciziile tale. De asemenea, profitați de ocazie pentru a vă recupera rutina de îngrijire personală și pentru a vă ocupa de bunăstarea generală.

Sosirea Soarelui în Leu, pe 22 iulie, te invită la cuibărit și odihnă, următoarele patru săptămâni vor fi să iei o pauză după toată agitația de la începutul lunii și să-ți găsești putere. Reunește-te cu prietenii și familia și găsește un hobby creativ pentru a te relaxa seara.

Luna Nouă din 28 iulie îți oferă șase luni pentru a construi un nou vis mână în mână cu familia ta. Este timpul să te gândești la o casă nouă sau la un proiect care să-ți ofere siguranță emoțională. Sfârșitul lunii te pregătește pentru deciziile mari care, în luna august, te pot determina să te muți sau să îți remodelezi locuința.

Nu uita că Neptun retrograd va face din iulie o lună pentru a renunța la prieteniile care se simt uzate, care te secătuiesc. Acesta este momentul ideal pentru a reduce timpul petrecut în fața ecranului telefonului și pentru a vă bucura de timpul în natură sau cel puțin pentru a vă îmbunătăți modelul de somn. Deconectați-vă și interziceți telefoanele la masă.

 

Gemeni

Iulie începe cu munca ta foarte activă, stabilitatea și zona monetară. Începutul lunii este să lucrezi la obiectivele tale profesionale, să afli ideile pe care le ai cu privire la finanțele tale și să le transformi în ceva concret. Chiar și în plină vacanță de vară, puteți găsi un proiect sau o propunere care vă permite să mergeți mai departe și să vă asigurați un contract sau o afacere.

După cum am văzut în horoscoapele lunii iulie 2022 , pe 5 Mercur sosește în Leu și îți deschide calea să cunoști oamenii potriviți pentru a-ți îmbunătăți finanțele, felul în care generezi resurse, dar și felul în care le investești. Gândiți-vă să invitați un investitor la prânz, să aveți un apel video cu contabilul dumneavoastră sau să vorbiți cu șeful despre acea poziție despre care știți deja că este pe cale să o deschidă. Aleargă că această ușă se închide pe 18 iulie.

După luna plină din 13 iulie, un secret ar putea fi dezvăluit sau o relație importantă ar putea ajunge la un punct decisiv, deoarece această Lună marchează decizii decisive. Dacă sunteți unul dintre Gemenii care au o problemă juridică sau imobiliară în așteptarea rezolvării, această Lună își poate aduce rezoluția.

Este o Lună puternică pentru semnul tău, iar emoțiile îngropate sau profunde pot ieși la suprafață în moduri neașteptate sau dramatice, mai ales dacă au fost ținute secrete. Încercați să vă comunicați sentimentele în mod onest, dar responsabil, nu acționați din frică sau vulnerabilitate.

Pe 17 iulie, Venus sare în Rac, așa că a doua jumătate a lunii este ca tu să te oprești și să miroși trandafirii. Mergeți încet, vă bucurați simțurile, explorați texturi, arome, mirosuri. Acesta este perioada ideală a anului pentru a vă gândi la lumânări parfumate, un masaj sau pentru a face o rezervare la restaurantul preferat.

Dacă ești singur, iulie este să începi cucerirea într-o cafenea, unde îți poți analiza prospectul pentru a le analiza semnalele, limbajul non-verbal și toate acele detalii care, încetul cu încetul, te pot face să te îndrăgostești (sau nu). Cauți un teren comun pentru a decide dacă există ceva de construit, nu vrei să-ți pierzi timpul prețios cu cineva „mediu”.

Odată cu venirea lui Mercur în Leu, zilele de după 19 iulie sunt pentru ca tu să încânți pe toată lumea cu prezența ta magnetică și socială. Ai petrecut suficient timp acasă și acum ești gata să cunoști oameni. Prietenii tăi și mediul tău îți oferă opțiuni pentru a relua agenda socială încărcată care te caracterizează. 

Aceasta energie va căpăta putere după data de 22 a lunii, când Soarele ajunge la Leu și îți exaltă spiritul social și expresiv. Este timpul să spui lumii tot ce ai de spus, să fii atent la oamenii care îți completează ideile, să te apropii de acele spirite înrudite.

Ascultă din nou podcast-ul tău preferat și caută canale noi pe YouTube pentru a continua să înveți și să-ți hrănești mintea. Ultimele zile ale lunii iulie sunt pentru întâlniri, negocieri și brainstorming.

Luna se încheie cu luna nouă în Leu pe 28 iulie. Această Lună vă va lăsa semințe pentru a finaliza un proiect sau parteneriat interesant care se va desfășura în următoarele șase luni, să începeți să răspundeți pentru toate evenimentele pe care le promite august și să nu uitați să vă actualizați LinkedIn sau rețelele sociale.

În cele din urmă, Neptun retrograd dorește să revizuiți motivele din spatele acțiunilor unei persoane importante în această lună. Este o persoană manipulatoare sau ați judecat-o pe nedrept?

 

Rac

Te-ai întors! Și nu doar pentru că ne aflăm în mijlocul sezonului Rac, cu Soarele strălucind asupra ta, ci și pentru că începem iulie după o lună nouă în zodia ta, o lună care a venit să-ți redea toate puterile. Așadar, de acum până pe 22 a acestei luni, trebuie să acordați prioritate proiectelor care vă pasionează, dar mai presus de toate, vouă. Ești cea mai mare prioritate a ta.

După cum am văzut în horoscoapele lunii iulie 2022, pe 5 Mercur sosește în Rac, oferindu-ți trei săptămâni pentru a vibra energia corectă și a-i face pe toți să se întoarcă să te vadă. În această perioadă se pare că totul este despre tine. Profita de zilele dintre 5 și 18 iulie pentru a relua un proiect care te-a interesat și pe care l-ai lăsat în arhivă din luna mai. De asemenea, profitați de ocazie pentru a scăpa de prieteniile care au devenit toxice.

Luna plină în Capricorn pe 13 iulie va străluci în zona ta de relații formale sau de muncă. Așa că va aduce un moment decisiv în care tu și omologul tău, adică partenerul tău sau un coleg apropiat, trebuie să ajungi la o concluzie cu succes sau la un punct de cotitură critic.

Dacă ești într-o relație relativ nouă, după această lună o poți face oficială, dar poți găsi și motivele pentru care aveai nevoie pentru a spune un nu răsunător cuiva care a fost interzis și oprit în ultimele șase luni.

Notează data de 17 iulie pentru că în acea zi Venus ajunge în zodia ta, planeta iubirii și îți oferă un anotimp care până pe 11 august te va face să te simți fabulos. Cu Afrodita de partea ta, luna aceasta poți recăpăta claritatea despre ceea ce vrei și ai nevoie.

Acesta este cel mai bun moment al anului pentru a vă actualiza fotografia de profil, a înregistra un videoclip sau a încărca o fotografie în rețelele de socializare care fură aprecieri. Dacă ești singur, acest sezon te va umple de noi admiratori, dar nu te simți obligat să alegi unul până când nu ești absolut sigur. Dacă ești într-o relație, profită de ocazie pentru a te lăsa răsfățat și pentru a spune clar de ce ai nevoie.

Odată cu venirea lui Mercur în Leu, se pare că sezonul Leului din acest an merge înainte și începi trei săptămâni în care vei putea manifesta toate acele planuri pe care le-ai dezvoltat prin reveria și reflecția profundă pe care le-ai trăit în timpul lunilor mai și iunie. Ești gata să te concentrezi pe date reale care îți permit să obții ceea ce îți dorești? Începeți prin a realiza o foaie de calcul, un program sau angajați un expert în acest subiect.

Pe 22 iunie, cu Soarele în Leu, începe o lună super productivă pentru tine. Sunt patru săptămâni în care poți fi foarte concentrat pe muncă, investind resurse în ceea ce este prioritatea ta. Banii pot curge rapid, odată ce ai clar ce anume urmărești. Sfârșitul lunii iulie te pregătește să te angajezi în obiceiuri simple, dar foarte solide, care te vor ajuta să prinzi rădăcini.

Luna nouă în Leu din 28 iulie poate aduce o ofertă de muncă sau idei noi despre proiectele tale profesionale, care vor căpăta putere în cursul lunii august. Închideți luna cu un plus de energie care vă va alimenta încrederea și stima de sine, dar alegeți unul sau două proiecte cheie pentru a nu vă pierde.

Trebuie să vă reamintesc că Neptun retrograd va profita de luna iulie pentru a oferi o nouă direcție planurilor tale de călătorie, antreprenoriat și de studiu. Poate vrei să călătorești și să participi la un atelier sau să ai o experiență cu un vindecător sau un profesor.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

 

Leu

După luna nouă din Rac, care a început în iunie, iulie începe cerându-ți să te concentrezi pe a-ți lega capetele libere în pregătirea pentru sezonul zilei de naștere, care începe pe 22 iulie.

După cum am văzut în horoscoapele lunii iulie 2022, începutul lunii este pentru tine să te scuturi de tot ce nu vrei să iei în următorul tău an de viață, de la ranchiuni și resentimente, la proiecte neterminate și discuții în așteptare. Dacă este necesar, onorează-ți dorința de singurătate în primele săptămâni ale lunii.

Între 5 și 19 iulie, energia astrologică îți zâmbește pentru a fi atent la zonele vieții care au nevoie de depanare, așa că deschide-ți dulapul, organizează o vânzare online sau dăruiește ceea ce nu mai ai nevoie.

Dar, de asemenea, profitați de ocazie pentru a trece în revistă acele prietenii și relații care s-au dovedit deja a fi false sau toxice și începeți să vă luați rămas bun de la ele, analizați și trecutul și acele gânduri pe care le aveți când visați cu ochii deschiși. Sunt ele congruente cu realitatea pe care o creezi?

Luna plină din 13 iulie îți deschide calea de a pune ordine în casa și în împrejurimile tale. Această lună vă poate inspira să faceți o curățare profundă și să vă curățați sertarele, agenda și chiar rețelele de socializare de tot ceea ce nu mai folosiți sau care nu contribuie cu nimic sănătos la viața voastră. Dacă ai oameni în sarcină sau angajați, după această lună vor exista decizii care presupun o restructurare a echipei.

Sosirea lui Venus în Rac pe 17 iulie te va face mai sensibil și mai receptiv ca niciodată. O iubire din trecut se poate întoarce în viața ta după această întâlnire, dar trebuie să te asiguri că relația poate depăși emoția reîntâlnirii.

Dacă ești unul dintre Leii care depășește o despărțire recentă, acesta este anotimpul de care ar trebui să profiți pentru a plânge și a-ți repara inima, a închide ciclul și a nu mai dormi în cămașa fostului partener. Dacă ești într-o relație, este un moment bun să găsești timp departe de toată lumea și să lucrezi la legătura iubirii care te ține împreună.

Da, Neptun este retrograd și, prin urmare, iulie poate aduce îndoieli cu privire la o relație sau o încurcătură emoțională. Dacă ai devenit prea obsedat de o anumită persoană, acum este momentul să faci doi pași înapoi și să preiei controlul asupra propriei vieți.

Mercur sosește în zodia ta pe 19 iulie. Acesta marchează unul dintre anotimpurile tale preferate ale anului, cel în care centrul atenției este pe tine, talentele tale, realizările tale și viața personală, toată lumea vrea să audă de la tine, publicul tău te aplaudă.

Profită de ultimele zile ale lunii pentru a lua o decizie, punându-te pe primul loc. Anunțurile pe care le faci în aceste date vor da lui 2022 o nouă direcție pentru toți cei din jurul tău.

Conducătorul tău astrologic, Soarele, ajunge în zodia ta pe 22 iulie, marcând începutul celui mai bun moment al anului pentru mari debuturi și proiecte personale care au pecetea ta unică. Este un sezon ideal pentru a -ți reînnoi look-ul și a te pune pe primul loc.

Ne luăm rămas bun de la lună cu o lună nouă în zodie. Pe 28 iulie primiți un cadou de ziua de naștere din Univers care vă va permite să începeți o etapă puternică a vieții. Mai ales dacă ai reușit deja să identifici ce ți-ai dori să obții în următoarele 12 luni, în timp ce pornești într-o nouă călătorie în jurul soarelui. Visează mare!

 

Fecioară

A șaptea lună a anului vine să te ajute să începi un proiect sau un ciclu, care îți permite să explorezi colaborări și să planifici ieșiri de grup pentru distracție sau muncă.

După cum am văzut în horoscoapele lunii iulie 2022, aceasta este o lună ideală pentru a vă concentra pe difuzarea unui mesaj pe rețelele de socializare, în special unul legat de cauze sociale sau proiecte vizionare, oarecum futuriste.

Pleacă de la birou pentru câteva zile, este timpul să interacționezi cu restul lumii. Opiniile și elocvența voastre pot deschide mințile în jurul vostru, așa că nu vă țineți limba și împărtășiți-vă părerea sau cunoștințele.

Pe 5 iulie, Mercur intră în sfârșit în Rac, făcând următoarele trei săptămâni să se simtă mai confortabil sau mai în siguranță lucrând în echipă decât pe cont propriu. Este un moment bun să vă alăturați unui colectiv, unui grup de fitness sau să vă gândiți la un spațiu de coworking.

Adună grupul tău de prieteni pentru a face de pe listă toate acele activități pe care vrei să le faci sub soarele verii. Această energie socială te va însoți până pe 19 iulie.

Luna plină pe 13 iulie strălucește în Capricorn. Ai ceva foarte important de spus? Această lună pare să-ți ofere un microfon, așa că va fi aproape imposibil să-ți stăpânești sentimentele. Dar despre asta este a doua jumătate a lunii, îndrăznind să-ți arăți emoțiile, indiferent dacă alții sunt pregătiți pentru asta.

O poveste de dragoste se poate confrunta cu un punct de cotitură în apropierea acestei luni. Fii proactiv și arată lumii talentele tale uimitoare!

Pe 17 iulie, Venus intră în zona vieții tale sociale, așa că sfârșitul lunii este să te concentrezi pe întâlniri sau socializare. Vă puteți arăta mai dispus să vă deschideți către necunoscut sau să experimentați noi aventuri.

Participă la acele evenimente și activități de grup la care ești invitat, un loc cu multă lume te poate ajuta să găsești pe cine cauți. Dacă ești singur, este un moment bun pentru a încerca aplicațiile de întâlniri sau acea escapadă pe care o plănuiește grupul tău de drumeții.

Zilele de după 19 iulie marchează sfârșitul ciclului, aceasta este ziua în care începe perioada de curățare înainte de următorul sezon de naștere. Este perioada din an în care ar trebui să primești energie reparatoare și vindecătoare care îți permite să te relaxezi pentru a procesa tot ce s-a întâmplat în anul pe care urmează să-l închizi.

Cu cât investești mai mult în bunăstarea ta, cu atât te vei simți mai alert, mai productiv și mai orbitor îndreptându-te spre ziua ta. Dacă te confrunți cu o perioadă de anxietate sau traumă, acum este momentul să investești în sprijinul potrivit. 

Pe 28 iulie avem o lună nouă în Leu care vă va ajuta să vă lăsați să curgă emoțiile reprimate și să adoptați o poziție de acceptare (sau resemnare) în loc să încercați să schimbați o persoană sau o situație.

Este un moment important de eliberare prin iertare în care poți petrece timp și cu oameni înălțători a căror vibrație îți place. Acordați atenție viselor voastre și oricăror semne sau bănuieli care vă declanșează intuiția.

Cu Neptun retrograd, iulie vă poate ajuta să curățați norii și, în sfârșit, să luați o decizie clară cu privire la un subiect pe care l-ați revăzut în ultimele luni. Mai ales dacă un fost sau o aventură din trecut îți tot bântuie capul și te împiedică să te concentrezi pe aici și acum. Profită de acest tranzit pentru a rupe tiparele care nu te mai ajută să-ți construiești viața personală pe care ți-o dorești.

 

Balanță

Iulie vrea să începi al doilea semestru al anului deschizând calea pentru a realiza un obiectiv important pe care l-ai contemplat pe termen lung. Așa că, apropiați-vă de prietenii voștri pentru a avea negocieri și discuții, pentru că succesul joacă de partea voastră.

Dacă nu ai un proiect în mână, conectează-te cu ambiția ta pentru că în această lună poți realiza ceva fundamental, poți să-ți alegi prioritățile și să te concentrezi asupra lor, chiar dacă asta înseamnă să renunți la o călătorie scurtă sau la timpul pe care ai vrut să-l petreci cu tine. 

O zi foarte relevantă în această lună – așa cum am văzut în horoscopul lunii iulie 2022 – este a 5-a. În acea zi, energia se schimbă radical și te invită să-ți ridici obiectivele profesionale la următorul nivel. Ai timp până pe 19 iulie să-ți prioritizezi cariera și acele realizări pentru care vrei să fii recunoscut. Dacă faci acest lucru poți câștiga recompense. Luați în considerare asta chiar dacă înseamnă să luați un apel video sau să vă pregătiți pentru un interviu de angajare chiar în mijlocul vacanței de vară.

Luna plină din Capricorn va fi însărcinată să-ți scoată la lumină sentimentele. Zilele din jurul acestei Luni pot fi simțite ca un val de emoții care aduce adevăruri și lacrimi de tot felul, dar în loc să lupți împotriva acestui debordare, cedează doar pentru că este și necesar.

Dacă ai încercat să iei o decizie clară cu privire la casa ta sau ai căutat să rezolvi o problemă de familie, această lună va aduce o soluție.

Începând cu 17 iulie, zona ta profesională este plină de posibilități de socializare și de a crea noi contacte. Alianțele strategice pe care le formați în a doua jumătate a lunii vorbesc de sinergie și ambiție, a vrea „mai mult” nu este rău, mai ales dacă vorbim de o alianță amoroasă.

Este un anotimp ideal pentru a împărți cu partenerul treburile casnice, balanța veniturilor și a responsabilităților, astfel încât totul să fie corect. Dacă, în schimb, vă gândiți să faceți afaceri cu cineva , asigurați-vă că îl cunoașteți bine și acordați-vă timp să vă aprofundați în stilul de lucru, amintiți-vă că acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele.

Ultimele zece zile ale lunii te vei arăta gata să pornești megafonul și să te faci auzit, vrei ca mesajul tău să meargă departe și, de asemenea, să faci mult zgomot. Cea mai bună veste este că vei găsi aliați, voluntari și mulți oameni entuziaști care să te ajute să promovezi unul dintre proiectele tale importante.

Lăsați-i pe ceilalți să facă parte din viziunea voastră, lăsați-i să ajute la aducerea ei la viață, împărtășirea gloriei nu vă va atenua strălucirea, cel puțin nu în lunile iulie și august.

Închidem luna cu o lună nouă în Leu care, pentru tine, este deosebit de puternică pentru a-ți face noi prieteni, a stabili contacte sau a lansa orice companie digitală. Este un moment bun pentru a prezenta doi prieteni despre care crezi că ar putea avea ceva important în comun. Verificați-vă cercul interior și tipul de energie predominant în el, actualizați orice link-uri care necesită atenție.

Cu Neptun retrograd, iulie este prima lună în care ar trebui să fii atent la tiparele pe care le-ai adoptat pentru a avea grijă de sănătatea ta. Verifică-ți obiceiurile alimentare pentru că orice obsesie pentru perfecțiune poate genera o oarecare distorsiune în imaginea corpului tău, consultă un expert și ai grijă de sănătatea ta intestinală.

 

Scorpion

Luna aceasta încă începe sub influența Lunii Noi în Rac. Așa că începi iulie inspirat, gândindu-te la o mie și una de opțiuni pentru a-ți extinde granițele. Începutul lunii poate aduce o călătorie importantă, o nouă cale de învățare sau studii metafizice, așa că este timpul să găsești un atelier sau să încerci ceva care îți lărgește orizonturile. Aveți la dispoziție două săptămâni pentru a vă testa paradigmele.

În horoscoapele dumneavoastră pentru iulie 2022 vorbim despre faptul că aveți două săptămâni la dispoziție pentru a profita de deschiderea energetică care începe pe 5 iulie și care vă favorizează să ieșiți și să explorați lumea. Iulie îți trezește spiritul nomad și probabil că vrei să găsești un loc nou de explorat și descoperit. 

Această energie te poate conduce să reflectezi asupra unui loc exotic pentru vacanța de vară, dar te poate inspira și să înveți o nouă limbă, să explorezi o cultură, bucătărie sau religie diferită.

Portalul care se deschide cu Luna Plină în Capricorn pe 13 iulie poate deschide calea pentru o conversație atât de necesară din inimă la inimă. De asemenea, vă poate ajuta să dezvăluiți sau să împărtășiți informații importante care pot chiar deveni virale sau pot genera valuri cu mult peste ceea ce credeați.

Ați căutat un loc nou în care să locuiți, să vă amenajați biroul sau să petreceți timp? Această Lună Plină vă poate ajuta să găsiți codul poștal perfect.

Pregătește-ți bagajele pentru că sosirea lui Venus în Rac, pe 17 iulie, te invită să cauți conexiuni interculturale care se traduc într-o nouă poveste de dragoste sau o relație de muncă la distanță.

Este un moment ideal pentru a te înscrie la un atelier distractiv sau jucăuș, în care înveți ceva frumos, abilități estetice sau chiar în care poți întâlni pe cineva care aduce bogăție și armonie lumii tale.

Drumul spre vârf la care ai ochii se deschide din 19 iulie. Luna îți spune la revedere începând să te umple de oportunități de a te alinia la noua ta misiune profesională.

Așa că, cu câteva zile înainte, actualizați-vă profilul LinkedIn sau manifestați mai mult interes pentru a participa la o conferință sau întâlnire cheie, amintiți-vă că succesul depinde de relații puternice, așa că abordați oameni strategici sau influenți din domeniul vostru.

Amintește-ți că, de îndată ce Soarele ajunge la Leu, pe 22 iulie, vor începe patru săptămâni ideale pentru ca tu să crești și să riști să ceri mai multă responsabilitate, o mărire de salariu, mai mulți oameni la conducere sau un contract mai ambițios. Singurul care îți poate împiedica creșterea în această lună ești tu, așa că alătură-te propriei echipe.

Deși vom experimenta cele mai puternice efecte ale Lunii Noi în iulie în august, este important să vă pregătiți pentru portalul care se deschide pe 28 a lunii. Și că te poate ajuta să primești o oportunitate de leadership sau o recunoaștere pentru talentele tale.

Unde ai vrea sa fii la începutul anului viitor? Stabiliți intenții și planificați pași practici pentru a ajunge acolo. Tatăl tău sau un bărbat important ar putea juca un rol cheie în evenimentele din jurul acestei Luni.

Fii atent, pentru că Neptun este retrograd și asta înseamnă că noua ta cucerire romantică ar putea trece printr-un denivelare în următoarele luni, s-ar putea să te simți chiar mai puțin îndrăgostit sau atras de partenerul tău sau potențial partener.

Dacă ai idealizat pe cineva, vei cunoaște latura lui cea mai umană în următoarele luni, așa că nu-ți fie teamă să-i explorezi defectele, dacă poți cu el orice relație este garantat succesul. Un fost ar putea reapărea trimițând semnale mixte.

Horoscop: Cele mai geloase zodii. Leul explodează, iar Scorpionul este nemilos și ajunge la răzbunare

 

Săgetător

Capacitatea ta de concentrare se află într-unul dintre cele mai bune momente. Iulie începe prin a te invita să începi un proiect de cercetare sau strategie, pentru care trebuie să fii atent.

Ceea ce ne-au arătat horoscoapele tale pentru iulie 2022 este foarte important, în primele zece zile ale lunii ar trebui să acorzi o atenție dublă mișcărilor pe care le faci cu banii, resursele, imobilele, veniturile și investițiile tale. Asigură-te că faci parte dintr-un acord în care toată lumea câștigă și, mai presus de toate, că este cu adevărat corect. 

Nu ai timp de pierdut, pentru că pe 5 iulie se activează zona ta de intimitate și transformare, așa că ai până pe 19 a lunii să te concentrezi pe acea zonă a vieții tale care strigă după o schimbare radicală.

Există un proiect sau o relație intermitentă despre care știi că va schimba lucrurile odată ce se va termina? Acolo ar trebui să vă concentrați, pentru că va fi zona fierbinte a lunii.

Pe 13 iulie avem o Lună Plină în Capricorn, care se va ocupa de a vă deschide calea pentru a vă schimba locul de muncă. Așa că dacă te-ai gândit să-ți părăsești locul de muncă și să-ți depui demisia sau să cauți o nouă poziție sau proiect în compania ta, poți profita de această Lună. Te gândești să ceri o mărire de salariu sau o promovare? Acesta este momentul să o faci.

Profită de sosirea planetei iubirii în zona ta de seducție și intimitate. 17 iulie începe sezonul ideal pentru a capta atenția persoanelor pe care ești interesat să le cunoști în profunzime. Dacă ești singur, acest sezon poate aduce pe cineva cu care ai o legătură uimitoare, dar nu idealiza pe nimeni și așteaptă până în toamnă pentru a decide dacă este sau nu iubirea vieții tale.

Dacă ești într-o relație, este timpul să mergi mai adânc, să arăți vulnerabilitatea unul față de celălalt, să dezvăluiți secrete sau să atingeți probleme sensibile. Sunt întâlniri în care, de asemenea, poți întâlni pe cineva de genul tăcut cu care să începi o dragoste, o afacere sau o colaborare creativă.

Agenda îți devine saturată după 19 iulie, perioada din an în care trebuie să-ți începi planurile de a călători, de a trece granițele, de a te muta într-un oraș nou sau de a te lansa într-o aventură prin natură care îți permite să descarci multă adrenalină.

Sfârșitul lunii este să vă extindeți orizonturile, luați în considerare acel atelier care credeți că vă poate schimba viața sau dezvolta o companie care să dea o altă dimensiune planurilor tale.

Ziua de 28 iulie vă aduce o doză de energie vizionară, permițându-vă să vă gândiți la imaginea de ansamblu și să vă pregătiți pentru sarcina pe care o aveți. Dacă vrei să lansezi o afacere sau să pariezi pe un proiect personal foarte ambițios, acum este momentul.

Visează cât de mare îți dorești, pentru că uneori, un salt de credință în Săgetător este tot ce ai nevoie pentru a crea o nouă perspectivă strălucitoare asupra vieții. Când fiicele lui Jupiter, ca tine, cred în ele și în visele lor, sunt total de neoprit.

Unul dintre efectele Neptun retrograd din această lună vă poate determina să revizuiți o problemă nerezolvată cu familia. Este o lună pe care o poți trăi cu o oarecare nostalgie sau cu un sentimentalism care te readuce în orașul copilăriei sau în albumul foto de familie.

 

Capricorn

Horoscopul lunii iulie îi oferă Capricornului o călătorie de lucru pe care va trebui să o facă pentru a lămuri situații care scapă de sub control și au nevoie de caracterul ferm pentru a putea merge mai departe. Rezolvarea acestei probleme vă poate aduce un progres economic enorm. 

Sănătatea este cel mai important lucru pe care îl avem Capricorn, nu va fi nimic mai bun decât să avem grijă de sănătatea noastră, de aceea ar trebui să începi cu mișcare și o alimentație sănătoasă, pentru că acel costum pe care ți-l dorești atât de mult s-ar putea în sfârșit să ți se potrivească taliei dacă faceți ajustările necesare în iulie 2022.

Soarta îți aduce o întâlnire cu un membru al familiei pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Încearcă să renunți la ceea ce te-a durut și încearcă să vindeci rănile în această lună iulie ca să închizi anul cu multă putere. 

În dragoste, luna iulie 2022  îi rezervă multe surprize pentru Capricorn. Dacă este singur, va fi o perioadă a anului în care va putea face clic cu multe persoane din zodia Taur, Balanță sau Gemeni, alături de care vor fi multă afinitate și distracție fără final.

Capricornii care se află într-o relație ar trebui să fie pregătiți pentru furtuna care vine în romantism. Ați încetat să mai faceți lucruri și va fi un moment bun pentru voi să eliberați toată dragostea și să întoarceți flacăra pasiunii, altfel este momentul potrivit pentru a-ți lua rămas bun.

Conform horoscopului lunii iulie 2022, acesta nu este un moment bun pentru a împrumuta bani, mai bine încercați să-i economisiți bine și să nu cheltuiți pe lucruri de care nu aveți nevoie, deoarece datoriile v-ar putea pune capăt bunurilor.

 

Vărsător

Luna începe să vibreze sub efectele Lunii Noi cu care ne luăm rămas bun de la iunie. Așadar, vă aflați în mijlocul unei misiuni de curățare, concentrată pe revenirea la rutină, simplificarea stilului de viață, schimbarea obiceiurilor și concentrarea asupra sănătății.

Primele zece zile ale lunii iulie sunt să încetinești și să-ți revizuiești prioritățile, s-ar putea chiar să descoperi că preferi să mergi la o plimbare cu bicicleta în loc să-ți vezi prietenii la barul obișnuit. 

Dacă ești unul dintre Vărsători în ton cu noua era, abordează feng shui pentru a echilibra energia abundenței din casa ta. Căutați să mutați acea energie stagnantă acasă, astfel încât să puteți atrage prosperitatea.

Suportul astrologic pe care îl așteptați pentru a vă concentra asupra bunăstării voastre sosește pe 5 iulie, încurajându-vă să vă întoarceți la cursul de Pilates sau să creșteți intensitatea antrenamentului HIIT.

Dar veți dori, de asemenea, să adăugați mai multe legume în farfurie și chiar să faceți o întâlnire cu medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că toate nivelurile sunt în limite. Căutați suplimente naturale sau o dietă de detoxifiere, această tendință va fi activă până pe 19 iulie.

Dacă te-ai luptat cu sănătatea emoțională, mentală sau cu un model care creează dependență, Luna Plină din Capricorn din această lună te va încuraja să cauți sprijin pentru a te vindeca.

Zilele din jurul zilei de 13 iulie pot dezvălui ce se află în umbră, dar evită să sari la concluzii, aveți întreaga lună pentru a analiza imaginea completă. Este timpul să renunți la ceva sau la cineva? Dorința de a-și lua rămas bun sau de a termina un capitol din viață va veni după această Lună.

Zilele de după 17 iulie sunt pentru a te asigura că stilul tău de viață îți oferă suficient spațiu pentru a te dedica iubirii de sine. Nu trebuie să puneți nicio relație în așteptare, este vorba de a găsi un echilibru între timpul petrecut la birou și timpul petrecut cu partenerul.

Organizează-ți viața pentru că luna aceasta poți găsi multă plăcere în a-ți remodela biroul sau în căutarea unui birou funcțional dar și plăcut din punct de vedere estetic. Dacă ești singur, acceptă invitația de a te alătura acelui grup de fitness, deoarece inima îți poate fi furată acolo.

Dragostea îți bate la ușă și cu forță, după 19 iulie. Pentru că indiferent de statutul tău, va trebui să-ți revizuiești legăturile emoționale și să treci în revistă acele dorințe neîmplinite pe care uneori preferi să le ignori.

Sfârșitul lunii iulie te pregătește pentru un august plin de dragoste, dar mai întâi trebuie să reții că uneori singurul obstacol pentru ca 1+1 să fie 2 sunt propriile convingeri limitative. Selectați cu atenție potențialii candidați care vă ies în cale luna aceasta.

Făcând loc lunii august, Luna Nouă din 28 îți ia rămas bun deschizând ușa pentru a începe aceste discuții sau a face următorul pas mare care începe un ciclu de șase luni de creștere.

Este momentul ideal pentru a începe o relație în care ambele părți se simt mulțumite, așa că acceptă acea invitație la cină pentru că s-ar putea să cunoști pe cineva care are potențialul pe termen lung pentru o poveste de dragoste, o afacere sau ambele.

Trebuie să vă reamintesc că aceasta este prima lună de Neptun retrograd, așa că profitați de ocazie pentru a detecta scurgerile financiare din viața voastră, verificați ce abonamente aveți active și nu folosiți, ce servicii puteți înceta să mai utilizați și ce limite aveți să se stabilească în mediul de lucru.

 

Pești

Iulie te întâmpină cu același vibe cu care ai închis iunie: ascultând sirenele care, ca și tine, vor să se distreze, să se îndrăgostească și să trăiască viața cu pasiune. Luna aceasta este o întâlnire cu ceea ce în viață te face să te simți viu, care îți aprinde focul interior.

Primele zece zile ale acestei luni vă vor ajuta să realizați o descoperire prin eforturile creative sau artistice. Fii atent pentru că te poți conecta cu o persoană care îți fură cu adevărat inima sau care te poate ajuta să obții faimă. 

Zilele dintre 5 și 19 iulie sunt cele pe care le așteptai să acționezi și să-ți acorzi toată atenția acelei relații sau proiectului, care se simte ca un salt de credință. Toate acele probleme care vă cer într-un fel să aveți încredere în proces sau în momentul divin încep să se alinieze sub stelele lunii iulie.

Este perioada ideală pentru a avea o discuție sau o negociere care are de-a face cu dragostea, pasiunea sau faima. Ai grijă pentru că în această perioadă a anului poți face pașii potriviți pentru a începe de la zero și a-ți redeschide inima.

Notează ziua de 13 iulie pentru că în acea zi Luna Plină strălucește în Capricorn, iar dacă lansezi un proiect sau o aventură online sau care are legătură cu atingerea unui nou public, această Lună marchează ziua perfectă pentru a o publica sau pentru a o face virală.

Este o lună de sfârșit, așa că în a doua jumătate a lunii iulie, s-ar putea să te desprinzi de un grup sau echipă cu care nu mai rezonezi, pentru a face loc oamenilor care sunt mai în ton cu tine.

Venus va ajunge în Rac pe 17 a acestei luni, una dintre cele mai bune poziții pentru peștișori pentru că de acolo, Venus lansează scântei care devin artificii.

Pregătește-te pentru multă dragoste, pentru nopți care se transformă într-o reuniune cu prietenii tăi, dar și cu tot ce este mai bun din garderoba ta. Peștii care sunt într-o relație... este timpul să vorbim despre căsătorie, copii, construirea unui imperiu împreună sau plecarea unei călătorii în străinătate, dar nu vă faceți griji pentru că toate aceste discuții curg cu un ton relaxat de „ce-ar fi dacă...”

Sezonul Leului pare să înceapă devreme, iar din 19 iulie misiunea ta este să impresionezi pe cineva influent datorită eficienței și bunului simț. Este timpul să-ți simplifici viața și să scapi de tot ce nu te lasă să respiri.

Stabilește limite sănătoase în birou și prioritizează-ți momentele de recreere personală, dar și orele din program care îți permit să ai grijă de corpul tău și de sănătatea mentală și emoțională.

Avem o Lună Nouă pe 28 iulie, în Leu, care vă va inspira să întreprindeți toate acele îmbunătățiri pe care le vizualizați pentru viața de zi cu zi. Investește în aplicații, dispozitive sau obiceiuri care îți fac zi de zi mai eficientă. Profită de sfârșitul lunii pentru a angaja pe cineva care să te ajute cu sarcinile tale cele mai puțin preferate, cele care îți fură timpul și liniștea sufletească. Dacă te gândești să adopți un animal de companie, această Lună vă poate aduce însoțitorul de care aveți nevoie.

Neptun, unul dintre conducătorii tăi, este din nou retrograd în semnul tău. Așa că iulie începe să verifice cu tine dacă te simți într-adevăr confortabil cu hainele pe care le porți, locurile în care mergi și stilul de viață pe care vrei să-l transmiți pe Instagram.

Este normal dacă încrederea în sine pare să scadă în următoarele luni, dar nu o căuta în ceea ce cred oamenii despre tine, mai bine profită de ocazie pentru a te reinventa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google NewsGet it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel