Horoscop rune 24-30 mai, cu Mihai Voropchievici: Încercări grele pentru nativii Leu și schimbări majore pentru cei din zodia Fecioară

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop rune 24-30 mai, cu Mihai Voropchievici  Încercări grele pentru nativii Leu
Horoscop rune 24-30 mai, cu Mihai Voropchievici Încercări grele pentru nativii Leu

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre planurile horoscopului pentru fiecare zodie în parte în perioada 24-30 mai 2021. 

Cine sunt nativii care primesc vești proaste, dar și cei care vor avea parte de o săptămână incredibilă. Citește mai jos previziunile pentru fiecare zodie.

Berbec - Daţi la o parte toate grijile, toate problemele şi tot ce e legat de trecut. Lăsaţi trecutul în spate şi lăsaţi şi necazurile şi pregătiţi-vă pentru o săptămână mult mai bună.

Taur - Visele voastre se vor împlini. Fertilitate înseamnă să fi prolific în munca pe care o faci, să fi fertile şi într-un sfat pe care îl dai. Orice Taur, cât ar fi de nemulţumit, nu se poate să nu fie mulţumit.

Gemeni - La ce se gândesc Gemenii? La o distracţie, la ceva plăcut. Dacă se poate ca cineva să le aducă şi ceva, iar runa îi anunţă că cineva care se gândeşte foarte intens la ei, le va trimite un cadou minunat. O rună foarte benefică pentru guralivi.

Nu rata și: Horoscop 23 mai 2021. Cheltuieli în plus pentru Balanțe și bucurii pentru Tauri în plan sentimental. Peștii, sfătuiți să schimbe rutina

Rac - Racul intră în atenţia runei şi îi spune: voi mai ştiţi cine sunteţi? E ceva de capul vostru? Şi atunci runa spune: Mobilizaţi-vă toate forţele pentru a vă consolida poziţia în familie, societate şi la serviciu. Dacă faceţi aceste trei lucruri, veţi triumfa.

Leu - Are o săptămână puţin mai grea, o săptămână de încercare în care trebuie să dea dovadă că are forţă, că are putere, că are tărie să treacă peste nişte mici neajunsuri. Nişte mici situaţii care nu au efecte foarte mari, dar care sunt deranjante. Dacă veţi fi puternici şi rezistenţi, veţi depăşi.

Fecioară - Fecioara are două lucruri, încă de la începutul anului, pe care trebuie să le facă. Ori să schimbe locuinţa, ori să schimbe locul de muncă. Dintre cele două schimbări, Fecioarele vor alege partea care le trebuie în prima fază, dar sunt persoane care le pot face pe amândouă.

Balanţă - Are o săptămână în care nu vrea să mai comunice cu nimeni, are nevoie de odihnă, are nevoie de linişte. Vrea să vorbească cu Dumnezeu. Are nevoie de o săptămână de încărcare a bateriilor. 

Evenimente astrologice IUNIE 2021. Încep retrogradele: Feriți-vă de investiții și evitați excesele!

Scorpion - Veţi da lovitura şi se va produce un salt rapid calitativ în existenţa voastră. Acest salt este pe toate cele trei planuri: afectiv, muncă şi financiar. Vine ca un fel de bonus, de recompensă pentru perioada anterioară unde au fost mai căzuţi.

Săgetător - După săptămâna trecută în care a avut parte de triplă protecţie, săptămâna viitoare o primesc şi pe a patra. Se pare că bunătatea voastră a fost luată de cei din jur, celor pe care i-aţi ajutat, drept o slăbiciune. Sunt protejaţi de toate răutăţile, de forţele malefice. Nu răspundeţi cu răutăţi la răutăţi.

Capricorn - Trebuie să fiţi pregătiţi pentru o suită de schimbări majore într-un viitoare foarte apropiat. Schimbările astea majore, fiecare Capricorn, că e bărbat sau e femeie, şi le va face în funcţie de cerinţele lui.  Dacă aţi avut şi gândul bun şi v-aţi pus dorinţe la începutul anului, acum e ocazia să se întâmple.

Gromovnic, vechiul horoscop al românilor, previziuni pentru anul 2021: „Toamna cu multe boli. Moarte în neamul omenesc“

Vărsător -  Va trebui să aveţi foarte multă răbdare şi să nu forţaţi mâna norocului. De ce? Pentru că, spune runa, surprizele plăcute sunt făcute doar pentru cei care ştiu să aştepte. Cu un strop de răbdare, norocul acela pe care îl aşteptaţi de mult va veni săptămâna viitoare.

Peşti - E a doua săptămâna în care sunt puşi pe mesaje. Ei aşteaptă nişte rezolvări la nişte lucruri începute de mult. Atenţie, urmează să primiţi un mesaj şi fiţi pregătiţi. Nu închideţi telefonul şi lăsaţi soneria deschisă. Nu fiţi încuiaţi şi veţi primi mesajul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel