Evenimente astrologice IUNIE 2021. Încep retrogradele: Feriți-vă de investiții și evitați excesele!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Evenimente astrologice IUNIE 2021. Încep retrogradele: Feriți-vă de investiții și evitați excesele!
Evenimente astrologice IUNIE 2021. Încep retrogradele: Feriți-vă de investiții și evitați excesele!

Iunie 2021 este o perioadă astrologică caracterizată prin eclipsa inelară de Soare în Gemeni (06/10), al doilea pătrat anual Saturn - Uranus (14.06), retrogradarea lui Jupiter în Pești (20.06), începutul traiectoriei directe a lui Mercur în Gemeni (22.06) și retragerea aparentă a lui Neptun în zodia Peștilor (25.06).

Eclipsa inelară a Soarelui în Gemeni (06/10) invită la socializare în diferite medii, în timp ce al doilea pătrat Saturn - Uranus (14.06), își propune să aibă încredere în intuiție, să depășească obstacolele.

Pe de altă parte, retrogradarea lui Jupiter în Pești (20/20) vorbește despre legătura cu sursa de înțelepciune interioară, iar începutul traiectoriei directe a lui Mercur în Gemeni (22.06), necesită revenirea la idei și proiecte.

În cele din urmă, retragerea aparentă a lui Neptun în semnul Peștilor (06/25), se referă la necesitatea introspecției.

 

Evenimente astrologice IUNIE 2021

 

2 iunie: Venus intră în zodia Rac

Sensibilitate. Intuiţie. Iubire. Intensitatea afecțiunilor. Caracter protector. Atașament. Nesiguranță. Melancolie. Ai grijă de nevoile tale, în același mod în care ai grijă de cei dragi.

10 iunie: Eclipsă solară inelară în Gemeni 

Dacă doriți să profitați de evenimentul solar, creați o listă de lecturi (alegeți articole și cărți cu subiecte de interes) și socializează cu cei apropiați (cultivă relații pozitive cu frații/vecinii).

Nu uitați, participați la brainstorming cu colegii și utilizați în mod conștient instrumentele de comunicare. Reflectează la mesajul pe care îl prezinți lumii.

11 iunie: Marte intră în zodia Leu 

Magnetism. Egocentrism. Încăpăţânare. Mândrie, încredere în sine. Creativitate. Pasiune. Preia conducerea noilor inițiative. Strălucește cu propria lumină.

14 iunie: Saturn retrograd în pătratul Vărsător - Uranus în Taur 

Primul pătrat dintre Saturn în Vărsător și Uranus în Taur a avut loc în data de 17.02. În timp ce a treia (și ultima) se va întâmpla pe 12/24, când planeta schimbării (Uranus) se află în retragere aparentă. Este important de reținut că acest aspect astrologic generează un impact individual și colectiv. La nivel personal, pătratul dintre Saturn retrograd și Uranus ne confruntă cu rezistența la eliberarea trecutului și rigiditatea ideilor. Dacă ai încredere în intuiția ta, vei găsi răspunsul.

20 iunie: Jupiter își începe retrogradarea în Pești 

Legătură cu sursa înțelepciunii interioare. Încercare de credință. Restructurarea convingerilor personale. Practicați compasiunea de sine și meditați la conceptele asociate cu filozofia dvs. de viață.

20 iunie: Soarele intră în zodia Rac 

Afectivitate. Nostalgie. Posedivitatea. Legătură cu maternitatea, femininul și lumea viselor. Integritate. Receptivitate. Cultivați încrederea personală și caracterul practic.

22 iunie: Mercur începe traiectoria directă în Gemeni 

Claritate mentală. Reia idei, proiecte, acorduri și contacte care au rămas în pauză în timpul retrogradării. Pe cât posibil, reparați daunele relațiilor cauzate de neînțelegeri. Achiziționați echipamente electronice noi.

25 iunie: Neptun își începe retrogradarea în Pești 

Evaziune. Deconectarea spirituală. Petreceți timp de introspecție. Evitați automedicația. Amintiți-vă că Neptun retrograd în Pești vă avertizează asupra riscului de dependență. Fii precaut!

27 iunie: Venus intră în zodia Leu 

Farmec. Vulnerabilitate. Seducţie. Pasiune. Dramă. Necesitatea aprobării. Respingerea criticilor. Feriți-vă de operațiunile financiare cu risc ridicat și de cerințele exagerate din cadrul relației.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel